Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři přátelé Lukas, Simon, Anders a John se vydávají každé léto na kánoích na řeku Kalix. Tento rok je jejich výprava okořeněna tím, že potkají dvě sestry ze Stockholmu - Marii a Susanne. Mladí muži s nimi uspořádají divokou párty. Ráno však zjistí, že mladší ze sester zmizela beze stopy. Policie je v pátrání neúspěšná. Klíčem k rozluštění záhady jsou události divoké noci, které si však všichni účastníci pamatují jen matně. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo při sjíždění peřejí se dá zažít spousta zajímavých věcí – znám z vlastní zkušenosti. Zvláště když se seznámíte s neznámými holkami a po ruce je chlast. Je pravdou, že severská tvorba nám už nabídla dost lepších filmů, ale tenhle průměrný thriller bych dopředu nezatracoval. Sice se neopírá o nějak zvlášť originální námět – no prostě se někdo po prochlastaném a eroticky nabitém večeru ztratí, police ho nemůže najít, někdo si ten večer nepamatuje, někdo něco tají –ale všichni se tváří jako jedna šťastná rodina. ()

Reklama

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že skandinávská kinematografie je o nějakou tu míli před naší, zvykl jsem si od ní očekávat lepší standard. Tušil jsem, že celý příběh nebude jen tak a scénárista si nechá na závěr nějaké to překvapení v podobě pošramocených na povrchu dobře vypadajících vztahů a část traumatického dětství. Nakonec se mi ten závěr ani moc nelíbil a role policistky nebyla ani důležitá. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Obsah mi vůbec nepřipadá totálně mimo, film mi nepřipadá špatný, mám pro severské filmy slabost. Docela slušný thriller, i když s průhlednou pointou. ()

Martin741

všechny recenze uživatele

Slusny trochu nadpriemerny skandinavsky film o raftingu na skandinavskej rieke, Reziser Lindstrom odviedol zrucnu pracu, herecke osadenstvo sa taktiez sympaticky snazilo, no a dejova linia je okorenena o jedno chybajuce dievca. Trochu sice klise, trochu mozno realita, ale po filmoch ako Zlo mezi Nami mam slabost pre skandinavsku filmografiu. 67 % ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve městech Kalix a Överkalix v severním Švédsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama