Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Diskuze

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Chystá se znovuoživení pořadu. Vysílat bude opět Prima. Moderovat bude Libor Bouček. Hádači budou Jakub Prachař, Miloš Pokorný, Ondřej Brzobohatý a Petra Nesvačilová.

KarKulA

KarKulA (hodnocení, recenze)

No co si budem namlouvat - je to krapet poklesla zabava TV prima, ale když už večer nemám sil na nic jiného než sebou mrsknout na gauč a tupě zírat na televizi, beru to jako tu lepší alternativu oproti hlubokomyslným seriálům typu Ordinace v růžové zahradě apod. Jen pro zajímavost - předlohu má tendle pořad ve slavném pořadu What´s my line (mnoho dílů je na youtube), který běžel v USA mezi lety 1950-1957. Na rozdíl od naší verze jsou hosty např. Elizabeth Taylor, Walt Disney, Errol Flynn, Salvador Dali, Alfred Hitchcock, Kirk Douglas a mnoho dalších, což je krapet jinej "level" :-)

Fluffie

Fluffie (hodnocení, recenze)

Někdy tam padnou vtipné hlášky, ale jinak Vondráček je mi silně proti srsti, a to nemluvím o jeho show na rádiu Impuls, jak przní písničky...

kerm

kerm (hodnocení, recenze)

Minulý týden jsem byla na Straroměstském náměstí, kde to pořádali v cyklu Oslav Prahy. Lídí tam teda bylo plno.

záviš

záviš (hodnocení, recenze)

ze začátku mě to dost bavilo, ale ted je to díl od dílu větší nuda.

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Ale stejně se nakonec kolikrát zasměju nad těma čtyřma "hadačema". Musím uznat, že z těch pořadů, které se zde v poslední době nahazují, zejména pak reality a talk show či hlavně podprůměrné pěvecké estrády, které nás nenechají v neděli spát a chtějí po nás žhavit drát jako Béďa, tedy vlastně mobilní operátoři je tento pořad ještě docela solidní...Ale ti nesympatičtí hadači mě už štvou, kdyby tam dali někoho jiného, třeba by to bylo lepší, takže * hvězda za Vondráčka, ten je sympatický.

neoBlast

neoBlast (hodnocení, recenze)

stocki: ale aspoň tomu můžu dát odpad! a bejt se sebou spokojenej :-)

SKOPALKA

SKOPALKA (hodnocení, recenze)

Je to blbost ze aj taketo programy sa sem davaju ale musim povedať ze sa na nom vzdy zabavim.

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Když už se na CSFD dostane i takový pořad,tak za chvilku se tady snad budou nahazovat i teleshopingy s Horstem Fuchsem,který jsou ale i tak o třídu lepší než tenhle pořad.

sváča

sváča (hodnocení, recenze)

Furt si kladu otázku, jak to ta PRIMA může vysílat. Fůůůůůj!!!

Reklama

Reklama