Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak hrozné, jak by se podle ostatních komentářů mohlo zdát. Je to asi jediný zábavný pořad, který jsem schopen na českých komerčních televizích sledovat. ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Český celebrity se smějou sami sobě, to je v kostce celý. Pořad zrušit a natočený díly poslat Al Kajdě jako odvetu za jejich teroristické útoky !! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nebýt tam Alice Bendová, tak se na to nedokážu podívat ani okem muže, natož milovníka televize. Čtyři "hvězdy" hádají profesi neznámého civilisty, který si užívá 15náct minut slávy vedle Petra Vondráčka, který dokáže hodit hlášku, po které přepínám program(a to nemluvím o Bobovi ...). Nedokážu pochopit, jak se moji rodiče mohou pravidelně na tento pořad dívat a bavit se smíchem, který se rozléhá po celém našem bytě (ano, i přes zavřené dveře ...). Pořád, který dokazuje, jak hluboko dokáže klesnout nejen televize, ale také diváci, kteří s přehledem "Hádej, kdo jsem!" televizním pořadem roku.... Primě roste sledovanost, pomyslná kvalita pořadů však upadá ke dnu. Co bude dál? Pokud nepřijde kouzelník, tak jedině "Hádej, kdo nejsem!". PS: cca 60 let po What's my Line je tohle trochu výsměch divákovi v ČR:). ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

„Velmi se na tento pořad těším a hlavně na herecké kolegy. Jsou milí, vtipní, kamarádští. Zkrátka dost odlišní od svých postav, které ztvárňují v seriálech. Myslím, že jsme v pořadu našli společnou frekvenci." říká Petr Vondráček. Děkuji touto cestou programovému oddělení televize Prima za přesunutí z pondělka na pátek. Pondělní večery totiž pravidelně trávím u rodičů a tak jsem si tuto řachandu vychutnával chtě nechtě celkem pravidelně. Na druhou stranu bylo až masochisticky zajímavé sledovat zda se konečně Zounarovi zadaří vtipná (prů)povídka. Zatím ten okamžik nenastal. Což vzhledem k tomu, že již pěknou řádků týdnů tlachá vždy po celou stopáž úplně do všeho, je naprosto proti všem zákonům statistiky. Zounar je prostě taková naše světová anomálie. Tak na něj buďme patřičně hrdí. A to je důvod proč bych tento pořad zrušil s okamžitou platností. Protože co když se Martínkovi někdy nějaký vtip přeci jen povede? ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Dana Morávková mě překvapuje svou intuicí a bystrostí, Alice Bendová zase tím, jak andělsky neustále působí, Bohumil Klepl mě irituje tím, jak moc se opakuje a Martin Zounar mě unavuje svým primitivním humorem. Petr Vondráček je "hrozně zajímavej" (to jsou jeho slova...), každopádně nestíhající vtipně a trefně reagovat na hadačskou čtverku, a svým nelogickým přístupem przní soutěžícím šanci k výhře. Nicméně se na to dá koukat, a občas je to i docela sranda. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::: Dobrý námět, ale čtyřka hádajících je mi silně nesympatická. Hlavně Bendová. Fuj. ::::::::::::::::::::::::::::: ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Nebudu až tak kritický, třebaže s výroky typu "herci pokročilého veku sa zabávajú na vlastných vtipoch" (Flipper) vcelku souhlasím. Ale to, že je ta soutěž jednoduchá, nekomplikovaná, to mi vůbec nevadí. Americká předloha What´s my line? je velmi zábavná a udržela se na obrazovce asi 18 let. Pojďme si říct proč asi a co jí česká mutace zůstává dlužna. 1.) John Daly, průvodce originálem, nebyl jen moderátor-maňásek, nahraditelný kýmkoli jiným. Ne nadarmo se tato disciplína honosí majestátním výrazem quizmaster. O hádaných profesích předem leccos věděl a u panelistů (hadačů) měl přirozenou autoritu. To stačilo k zamezení situací, kdy se dlouze řeší, zda se dá na otázku říct ano nebo ne a zdržuje se spád pořadu; stejně tak se v originále nestávalo, že by se panelisté natolik zapovídali mezi sebou, že by se na hosta zapomnělo. Petr Vondráček mi nijak nevadí, ale podobnou autoritu a nezbytnou schopnost udržet soutěž v daných kolejích nemá. 2.) Panelisté originálu měli sice smysl pro humor, ale taky pro pravidla hry a svým způsobem ji brali vážně. Zounarova parta se válí po stole, navzájem se překřikuje a bodře popichuje jako někde v hospodě a celkově z ní mám dojem, že se snaží jen mnoha - jakýmikoli - slovy zaplácat vyhrazenou stopáž. Pak ale není třeba žádné soutěže, žádných pravidel atd. Stalo se totéž co dříve v pořadu Nikdo není dokonalý, který brzy rezignoval na ankety, těžiště slovenského originálu, a proměnil se v upocenou žvanírnu s historkami z výprodeje. Hádej, kdo jsem! je bohužel tentýž případ. 3.) Přece jen je třeba vzít na vědomí, že originál pořadu se v USA vysílal v letech 1950-1967. To, co tehdy stačilo na prime-time, je dnes zkrátka trochu málo. Myslím si, že kdyby ten pořad běžel někdy kolem 18. hodiny a trval půl hodiny, byl by i na ČSFD přijat shovívavěji. 40% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vy fyzicky zničíte nějakou informaci. Vy to spálíte. Vy děláte v kotelně." Některé myšlenkové pochody hádajících mne fascinovaly, některé profese tajemných soutěžících mne přiváděly v úžas, ale většinou to za moc nestálo a nezábavnost moderátora si dovolím označit slovem legendární. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Postupem času poněkud vyčpělá podívaná, která ovšem začínala (pod názvem Inkognito) jako velmi zábavný pořad. Bohužel většina vtipů je již ohraná a po návalu desítek dílů přestávají být jednotlivé tváře zajímavé a Martin Zounar působí převážně trapným dojmem. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bob to třesoucí se letadlo bulharských aerolinií drží ještě jakžtakž ve vzduchu, ale je nejvyšší čas nasadit záchranné vesty a připravit se na náraz. Nebo je už pozdě? ()

Davies182 odpad!

všechny recenze uživatele

Máme dívání se na tuhle strašnou slátaninu vůbec zapotřebí? Opravdu hrozný pořad, viděl jsem asi 10 minut a hrůza. Prosím zrušte někdo TV Prima (COOL je v pohodě). ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

He? Tímhle diváky TV Prima krmí v hlavním vysílacím čase? Tomuhle se dnes říká "zábava"? Hvězdička pro případ, že každý díl není tak tupý, nezajímavý, zkrátka špatný jako těch 10 minut, co jsem viděla... Víc ze svého života na podobnou peachovinu nehodlám obětovat. 10% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá "soutěž", i když jim to všechno úplně nevěřím. Občas se podívám, nic extra to není, ale špatný pořad to taky není. ()

Reklama

Reklama