Reklama

Reklama

Na rozcestí

Trailer

VOD (1)

Skutečná láska musí překonat spoustu nástrah. Dave a Clarice Johnsonovi (Morris Chestnut a Taraji P. Hensonová) o tom vědí své. Když se před lety brali, mysleli si, že se všechny jejich sny naplní. Osud jim však položil do cesty těžké překážky…  Skutečná láska musí vždy překonat spoustu nástrah. Dave a Clarice Johnsonovi (Morris Chestnut a Taraji P. Hensonová) o tom vědí své. Když se brali, on chtěl být hvězdou baseballové ligy a ona nejlepší realitní makléřkou. Daveovi jeho sen zhatilo zranění, ale osobní neúspěch si vynahrazuje jako trenér dětského sportovního týmu a touží po klidném rodinném životě. Clarice svého cíle dosáhla, získala titul makléřka roku, ale cesta na předávání cen skončí nehodou a jejím těžkým zraněním. Manželský vztah se po letech soužití ocitá v krizi a je podroben zkoušce - dvojice se musí vypořádat s oboustranným pokušením, finančními problémy i s citovými pochybami a nakonec stojí před rozhodnutím, zda mají porušit slib, který si v den svatby dali. Americké romantické drama bylo natočeno na motivy bestselleru T. D. Jakese. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Romantická dráma Na rozcestí prináša americký režisér Bill Duke. Dave a Clare sa vzali a sú spolu šťastní. Tím však pohodový nádych filmu končí. Obaja spolu prežívajú množstvo hádok a rozporov predovšetkým vďaka pracovnému nasadeniu. Každý chce íst niekam a nikto nevie ako z toho von. Manželstvo sa rozpadá a vtedy prichádza na scénu autonehoda. Claire je zranená a Dave sa o ňu chce postarat. Práve znovu rozpoznávajú púto, ktoré medzi nimi je.Určite stojí za pozretie neváhajte! ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Pozitívum boli dobre pracované myšlienky - nie každého nehoda v živote urobí lepším, to je klišé. Dave sa po nehode nestane hviezdou baseballovej ligy, ale trénuje deti z afroamerickej komunity, aby sa aspoň oni mali šancu nimi stať a tak ide aj do sporu s nepodareným otcom jedného z talentov. Naopak Clarice sa po autonehode stáva nepríjemná hašterivá manželka, ktorej výdatne pomáha ničiť vzťah aj jej panovačná matka. Každého mení nešťastná náhoda inak. Negatívum tu pre mňa však bolo príliš rozprávkové obrátenie všetkého na dobré, manželstvo a láska zachránené, už som čakala len na príchod svokry s pokorným výrazom tváre a s tortou a šampanským v rukách. Ups, to by bol happyend! :-) Škoda. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré, veľmi dobré... Film mi fantasticky sedel. Bol taký pohodový, ako charizma hlavného hrdinu. Ešte bol " podmáznutý " vkusným rapom... fakt mi to sadlo. Ale s tým: "Prepáč, ja to nemôžem urobiť. " , to ani Timur a jeho družina neboli takí dobráci. No a koniec je už patetická citová vidieračka diváka. Tým to posrali a mne neostáva nič iné, ako sklamane dať o jednu hviezdu menej. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct že to je dost realistický.. příběh ze života.. láska na první pohled, svatba, vše v pořádku a pak to začíná..kariéra manželky je přednější než chvíle trávené společně a makeup který by se rozmazal kdyby dostala pusu od svého manžela na tvář...hrůza takový ječák co měla ta ženská bych tedy nevydržel, ale nebylo se čemu divit...mít takovou matku... do toho přijde nehoda a kvalitní drama je na světě, takže za mě 4* sice slabší, ale přeci jen si je zaslouží ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nejen Tyler Perry se s vtipem a nadhledem věnuje sociálním problémům nejen současných Afroameričanů, začíná mít své následovníky. Na úvod krátce na vysvětlenou, kdo netuší, kdo je Tyler Perry. Moderní afroameričtí filmaři už opustili slamy, Harlem a rozbité ulice a soustředí se na problémy středostavovských představitelů této komunity. Protože i ti mají problémy, i ti řeší problémy. A často takové, že se s nimi může ztotožnit i neafroameričan... Zkrátka se ve filmech řeší problémy hledání práce, vztahů, kariéry, rozvodů, podrazů, nacházení se, nacházení sebe sama, jako v obyčejném životě. Díky milé nadsázce pak tyto filmy nevyznívají jako nudná moudra s karatelsky zdviženým prstem, ale prostě jako filmy ze života, kde je spravedlivě rozděleno na dobré, ale i zlé chvíle. Tento film je podobnými "tylerovkami" inspirován. Také se týká afroamerické komunity (i když jsou zde také nějací bílí Američané), avšak téma je nadrasové. Krátce po svatbě si manžel zlomí nešťastně nohu, takže se z něho nestane hvězda NBA nebo jak se jmenuje baseballová obdoba téhle ligy. Jen po práci trénuje malé kluky ze sousedství. Jeho manželka však mířila výš. Stane se hvězdou realitní kancláře a do manžela se strefuje, kde a jak jen to jde. Když se po autonehodě přistěhuje tchyně (ano, skutečně se tchyně píše s krátkým ypsilon), je to ještě horší. Manžel proto spíše nenaváže vztah s ošetřovatelkou manželky, jejíž syn má na to, aby se stal juniorským šampionem v plavání. Pak však dojde k další tragické nehodě, která vztahy mezi lidmi opět zpřehází... Zkrátka jako v životě, v němž má smysl se dál snažit, i když to na první pohled nevypadá nadějně. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v amerických mestách Los Angeles a Santa Clarita v štáte Kalifornia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama