Reklama

Reklama

Recenze (4)

ladynka 

všechny recenze uživatele

Divný film. Nejde o to, že Johnnie To mění žánrové vody, ale spíš o výsledek, protože vypadá jako nezapadající skládanka. Začíná jako psychologické drama (rozebírá se trauma), aby se přelomil v předvídatelné melodrama (řeší se city) a to bez nějaké návaznosti. Vtáhnutí do děje nepomáhají ani "herci". Klasičtí herci Milkyway sloužili ve filmech jako ikony, ale obsazení neokoukanými tvářemi u Linger ještě neznamená, že oni budou lepší. Je to smutné, zvlášť když že např. July Rhapsody od stejné scénáristky funguje úplně přirozeně... ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Nádherné melancholické drama. Velice pomalé tempo, ale o to tu nešlo; hudbou podkreslená atmosféra i poselství filmu jsou prakticky dokonalé, a poté, co si právě zvyknete na tu rychlost (asi jediný malinkatý zápor), nemá to chybu. Po zkouknutí ve mně zůstal silný, přetrvávající dojem a já musím už jen říct, že Johnny je prostě nejlepší. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Romantika v takmer cistej podobe Johnnymu nikdy moc nesla. Krcovite a silene, kde radost sposobi hoc i minirolicka oblubenca Sueta Lama. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama