Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Být jen špatný v tomto městě nestačí.. Billy a Barbara jsou dva nevyléčitelní psychopaté, kteří se pustí na vražednou pouť . Temné město Westbrick ovládne strach. Ve stejné době dostává policejní nováček Mathew svůj první úkol, se kterým mu má pomáhat zkušeny veterán William. Jejich cesty se brzy zkříží s Billym a Barbarou. Při střetu je William brutálně zavražděn, a Mathew je mylně obviněn z jeho vraždy. Dokáže Mathew přesvědčit byrokraty z radnice o své nevině? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Wade 

všechny recenze uživatele

Zajímává a zvláštní pecka, která má navíc vynikajícím finále. Celý film je jedna velká a zvláštní směs, která se jednoduše během sledování začne divákovi líbit. Nejsem si přesně jistý co mam k filmu napsat tak napíšu jen to, že pokud by chtěl film někdo vypnout než skončí tak ať to nedělá, protože přijde o velké brutální finále. 80% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ve stylu Sin city? No dobře no dávám tomu šanci, vložim dvd do přehrávače, a čumím první půlhodina naprosto o ničem, další půlhodina ujde a poslední půlhodina? Ty vole co to bylo? Styl se nedá upřít, takový dražší grind film ale i tak slabota, ten film se děsně táhne ale akce je parádní, ale je jí tak málo že si to ani moc vysoké hodnocení nezaslouží. Aspon že Roberts je sympaťák ale moc se nepředvede. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na filmu se dá pochválit celkem zajímavej vizuál, solidní hudba a pár drsnějších scén. No a zbytek za moc nestál. Po herecký stránce to byla slabota. Dialogy nudily a když už byla nějaká akce nebo bitka, tak to zkurví chaotickej střih. Začátek mě celkem nakopl, ale postupně nadšení začalo upadávat. A ten finální " masakr " už to nemohl zachránit. Něco do sebe to určitě má, ale za sebe bych to nikomu nedoporučil. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Koupě levného bluray disku s tímto flickem se vyjevila jako neuvěřitelně dobrý obchod... K filmu.. Wierd.. Divný, divný, divný nejdivnější ... Celé to má šílený vizual, spoustu barevných filtrů, obraz se trhá, rozpadá, nenavazují na sebe střihy ... Přitom to vypadá neuvěřitelně zajímavě a dobře. Celé to evidentně oslavuje staré grindhousy ze 70. a 60. let. Jde zde o pomstu policajta, kterému dva sérioví vrazi zabili manželku (hodně odporně ...). Obsahuje to spoustu naprosto debilních a nikam nevedoucích keců. Ty dialogy člověka buď umoří (chápu ty odpady v hodnocení), nebo prostě pochopíte, že to je tak naschvál ... BRUTÁLNÍ ...ano exploitační násilí v hodně husté, krvavé podobě. Úplný konec filmu je fakt masakr,co tam ten mstitel dělá s tou zabijáckou štětkou, to sem valil oči ... hustý, sadistický ... Do toho všeho úúúúúžasná hudba, fakt bych bral soundtrack, protože některý pasáže byly fakt neuvěřitelně nádherný ... Je to prostě naprosto geniální hovadina prvního stupně. Tohle natočit je fakt umění, protože to chvílema muselo dát fakt práci ... parádní!! ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

To bol teda pekny odvar filmu, ktory sa tvaril vazne, ale nakoniec podla mna dopadol katastrofalne. Najprv sa to tvarilo nieco ako Sin City, myslim to prevedenie farieb na obrazovku. Bolo to celkom fajn, ale to netrvalo vecne a uz sa to vlieklo v takych debilnych dialogoch, ktore nemali ani hlavu a patu. Ten scenar urcite urobil niekto, kto to v hlave urcite nema vsetko v poriadku. Horsie dilaogy su uz len pouzite v telenovelach, ktore uplne neznasam. Ani co sa tyka hercov to neblo bohvieco. Ak sa to da nazvat hercami. Keby sa to vsetko nieslo v tom duchu, ako zaciatok filmu, tak by z toho aj nieco poriadne vyliezlo, aj ked to bolo robene takym skor amaterskejsim sposobom. Dokonca aj Eric Roberts si tu zahral, ale to len v takej malej ulohe, kde dokopy nic neukazal co je v nom. Nechapem, preco niekto tu dava tomuto filmu take vysoke hodnotenie, co je podla mna az moc na taky slaby film, ktory zabija hlavne ten scenar s debilnymi dialogmi. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Anglii (Blackburn), Dánsku (Kodaň) a USA (Las Vegas). (GASTON73)

Reklama

Reklama