Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Errol Flynn hraje Phila Gayleye, ilustrátora časopisu Pretty-like. Objevuje se často v blízkosti nádherných modelek a to nakonec zruinuje jeho manželství s Ellen (Eleanor Parker). Když se Gayleyovi rozvedou, jejich sedmiletá dcerka Flip (Patti Brady) vymyslí způsob, jak je dát znovu dohromady. To ovšem nepůjde bez pár komických komplikací. (J_Fiu)

(více)

Recenze (4)

J_Fiu 

všechny recenze uživatele

Příběh jedné rodinky s roztomilou holčičkou, vtípky jsou místy křečovité a holčička je přespříliš sladká. Přesto snímek působí docela sympaticky. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nenáročná rodinná komédia nie je síce ničím výnimočná, ale ponúka vtipné okamihy a fungujúcu dvojicu (trojicu) hercov. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Príjemná rodinná romantická komédia. Niektoré vtipné scény dnes vyznejú trochu trápne (dvaja Santovia a všetko okolo toho), ale Errol a Eleanor sú pekný párik, chémia funguje. Najlepší bol Errol, keď hral drsného macha. Tak úžasne imitoval Bogarta, že som myslel, že ho naozaj v tej scéne Bogie nadaboval. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku jsem se velmi dobře bavil. Říkal jsem si, že tohle je ten typ, který by se u nás označoval "pro pamětníky". Errol Flynn tu má zábavnou roli, ale skutečně skvělé jsou jeho konfrontace s bývalou ženou, výborná Eleanor Parker. Na nich a jejich filmové dceři film stojí a stojí dobře a vtipně. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama