Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Tetsuo k tomuto seriálu (1)

Comeback (2008) 

Velice dobře pochopené základy sitcomového žánru, každý díl má vybroušenou strukturu a několik running jokes. Dobré skloubení amerických a českých prvků. Herci - kus od kusu. (Mám - nejen diváckou slabost - pro Kristýnu Leichtovou, která tady hraje takovou Danu z Kroku za krokem; Ozzák je námět na sociologický rozbor; Matonoha má velké výkyvy.) Lámu si hlavu nad výpravností produkce - nakolik má celý seriál působit lacině. Rozhodně to má celé stoupající úroveň a hodnocení většiny lidí, co nedali více než tři díly, je dost zavádějící. Comeback je první český sitcom, který má kultovní potenciál. ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama