Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Bojím se to nazvat sitcomem a zároveň se obávám toho, že se o jeho vytvoření Dušek s Fuitem opravdu pokoušeli. Pokud tomu tak skutečně je, vezměte do ruky mixér, smíchejte dohromady všechny existující i neexistující posměšky, úšklebky či nadávky a vzejde vám můj stručný názor na toto "dílo". Větší poctu si britské komediální skvosty přát opravdu nemohly. ()

CANNIBAL odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu vrchol trapnosti. Pošahanej vůl Dejdar, hrajícího si na špekatýho metalistu a zpívajícího na konzertě Visacího zámku - (což jsou ale pankáči!). To je u mě totální vrchol idiotismu. I moje levá nosní dirka ví o metalu víc, než-li on. Dejdar sám je poslední dobou nejhorší český herec vůbec a hraje v čím dál horších (a to hodně slušně řečeno) kravinách. Měl by zůstat tak maximálně u dabování Barta Simpsona a nehrát v tak příšerných filmech, natož pak trapných komediích. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já nevím proč, když jsou ti Tibeťani tak utlačovaní, se nedomluví s nějakou velkou zemí, aby je chránila. Třeba Čína je docela blízko." Tak právě tyto Ozzákovy důvtipné poznámky jsou pro mne jediným opravdovým důvodem k udělení hvězd. Vyčpěle diskotékový Tomi Paci je totiž neuvěřitelně nudný, něžné pohlaví je zde vhodné pouze pro nahrávky a debilita Lexy překračuje všechny hranice, do kterých jsem schopen rozpoznat vtip. Ale Ozzák je Ozzák a tak mu přejme, aby se mu nikdy nepodařilo vystřízlivět. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +Dejdar tak jak ho neznáte, krátká délka -kulisy, zpracování/// Zatím průměr. Je tady málo herců a odehrává se to v kulisách. Naproti tomu je tady celkem fain humor a je to takové oddechové a nenáročné. Více zaujme asi ty, kteří fandí tvrdé muzice. I tak se ale na další díly mrknu, i kdyby jen pro pobavení./// Celkem 45%/// U seriálu jsem zůstal a musím říct, že po delším sledování jsem si na vše kolem něj zvykl. Tedy na postavy, styl humoru, zpracování. Dnes se u každé části dobře bavím, každá je něčím zajímavá, vtipná a někdy fakt člověk nestíhá, na co tvůrci nepříjdou. Zvyšuji hodnocení na 4*/// Celkem 75%/// ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jediný díl, protože jinak absolutně nestíhám a byla to zrovna ta epizoda, ve které hrdinové hubnou. A čekal jsem to určitě horší. Jednak to po celou dobu není skoro vůbec trapný a hlavně, dvakrát jsem se opravdu od srdce zasmál! Takže 4*, to je známka punku!...viděl už jsem většinu dílů a na hodnocení trvám, mezi českými sitcomy naprostý unikát! ()

Galerie (123)

Zajímavosti (183)

  • Epizoda Křeslo (2008) je jediná epizoda, kde je zmíněna Ivina máma. (DomiAll)
  • V první sérii se všechny hlavní postavy objevily ve všech epizodách kromě Simony (Simona Babčáková). Ta se neobjevila v dílech: 3, 7, 11 a 21. V druhé sérii chybí jen Marcelka (Dana Batulková) a to v epizodě 8. (ELBobes)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama