Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

CANNIBAL odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu vrchol trapnosti. Pošahanej vůl Dejdar, hrajícího si na špekatýho metalistu a zpívajícího na konzertě Visacího zámku - (což jsou ale pankáči!). To je u mě totální vrchol idiotismu. I moje levá nosní dirka ví o metalu víc, než-li on. Dejdar sám je poslední dobou nejhorší český herec vůbec a hraje v čím dál horších (a to hodně slušně řečeno) kravinách. Měl by zůstat tak maximálně u dabování Barta Simpsona a nehrát v tak příšerných filmech, natož pak trapných komediích. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to ujde. Matonoha je jako obvykle nesnesitelný a střílí po ostatních hodně slabými frky, ale Ozzák s Lexou utáhnou i ty největší scenáristické blbosti a na Kristýnu Leichtovou se nejen dobře kouká, ale občas trefí i do černého. Oproti guilty pleasure Horákovým a zoufalým Novákům slušný pokrok vpřed. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jak kdy... Spolehlivě nejvtipnější postavou je z mého pohledu Iva v podání Kristýny Leichtové, Dejdarův Ozzák je také dobrý, ale časem se (podobně jako třeba Homer Simpson nebo Bender O. Rodriguez) okouká a humor v jeho podání začne být trochu stereotypní. Více než Tomáš Matonoha, který oběma zmíněným vlastně pořád jen přihrává, se mi rozhodně líbí Dana Batulková a Simona Babčáková, zato nablblý Lexa a jeho sestra jsou naopak naprosto nesnesitelní. Někdy je to opravdu hodně vtipné, někdy zase trapné a myslím, že bez sitcomového smíchu by se to bývalo obešlo úplně. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době výtečný sitcom z České produkce na který se dá koukat a ještě ke všemu na TV Nova " Jejich tempo je rozumné. Jejich revírem je přechod pro chodce. Jejich zbraní je pokutový blok. Jsou tady. Zebra 11. ". Martin Dejdar hraje Ozzáka výborně, až tak že jsem ho poznal, až u pátého dílu. První sezóna za 4 * druhá za 3 *. Povedené vtipy, které občas odzbrojují " Vynikající, Marcelko! Vynikající! Jako od Bohdalky . . " , dobrá hudba, scény i dialogy "Dobrý blizny . . " , každý díl má něco do sebe, bohužel zjevného kolísání kvality, kdy jeden díl je naprosto zdrcující a další slabší průměr je více než patrné, ale jako seriálové obrození za 4*. " Bráchovice, 100% pití pro chlapy . ." 75 % ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Sitcom je specifický žánr, který vyžaduje obvykle početný a kreativní tvůrčí tým, jinak to dopadá prachbídně. Asi není náhodou, že se mu daří ponejvíce v Británii a Americe, v jiných zemích je výsledek poloviční. U nás nemáme tradici a navíc tvůrčí prostředí televize Nova není nejspíš nejlepším odrazovým můstkem pro kvalitní sitcomovou produkci. Není to na odpad, tu a tam padne slušný fór, ale co naplat, té hlušiny je přebytek. Celkový dojem: 45 %. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (183)

  • V 9. díle 1. série "Modelka", když Tomáš (Tomáš Matonoha) zakazuje své dceři Ivě (Kristýna Leichtová) modeling, se spustí alarm. Marcelka (Dana Batulková) ho vypne šestičíselnou kombinací. O pár minut dříve však odblokovala tentýž alarm kombinací o větším rozsahu. (Norfice)
  • Xindl X v pořadu Všechnopárty (od r. 2005) uvedl, že Ozzák vychází ze skutečné postavy, která se jmenovala Kissák a měla stejné oblečení jako Ozzák (Martin Dejdar) včetně trenek s motivem hudební skupiny Kiss, které se v seriálu také objevují když se je Lexa (Matouš Ruml) snaží ukrást že sušáku v domnění, že jsou to Ivuščiny kalhotky (Teimei)
  • V první sérii se všechny hlavní postavy objevily ve všech epizodách kromě Simony (Simona Babčáková). Ta se neobjevila v dílech: 3, 7, 11 a 21. V druhé sérii chybí jen Marcelka (Dana Batulková) a to v epizodě 8. (ELBobes)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama