Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Recenze (129)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Popravdě je mi Primácké Ano, šéfe milejší. Tohle je jako skutečná reality show, kde na konci je nějaká výhra, a už to není přímo čistě jenom to kuchaření. (4/10) ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nebýt überpřehnané emerycké afektovanosti, mohla bych se na to koukat v klidu, bez křečovitě sevřených pěstiček a slzy nenávisti v oku. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná reality-show, která stojí a padá na Kondomu Ramsayovi. Právě on je prvotním důvodem nasrání diváků při první zkušenosti s tímto pořadem, a právě on je ten komu postupem času začnete přát, protože to těm monsteregám a narcisům (soutěžícím) vždycky natolik osolí, že se jen smějete. Barrandov a jeho cenzurovaný dabing pořadu ubírá o polovinu, protože slyšet jednoduše "ty píčo jak to vaříš" je lepší než "ty tůůůůůt", nehledě na to, že chvílemi díky Gordonovi není slyšet minutu nic jiného, než pípání. Pořad je to zábavný sám o sobě a pokud se stane takový zázrak (je to skutečně téměř nadlidské) a vy někomu začnete přát a fandit, pak si pořad vychutnáte ještě více. Moji favorité: Bonnie (HK 3), Dave (HK 6). 80% ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Jestli mě opravdu baví nějaká reality show a nedočkavě čekám na každý další díl, pak je to tahle. A má úcta k dobrým kuchařům vzrůstá díl od dílu a slibuju, že v restauracích už nebudu nadávat, že jim to ale trvá, než to donesou. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Další exhibice imbecila, který nabyl přesvědčení, že je nadčlověk jenom díky tomu, že shodou okolností udrží v pařátě kvedlačku. Chápu že kuchtík je dozajista vyšší level člověka, ovšem Gorgon si na tom zakládá snad až příliš. Moc se těším na nějakou novou řadu reality show, ve které bude třeba popelářský scholasticus tepat odpadosběrné elévy za nedostatečný entuziasmus při třídění pozůstatků lidského konzumu. A dá jim to pořádně sežrat, protože patřit do takovéto vybrané společnosti mohou pouze ti nejlepší. ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Akčnější, než většina televizních seriálů a zajímavější než všechny reality show, co jsem kdy viděl. (za pátou sérii, další díly, co jsem viděl byly spíš průměrné) ()

Brygmi 

všechny recenze uživatele

Pekelná kuchyně spojuje dvě mé záliby – reality show a jídelní kulturu. Na začátku přijde dvanáct lidí (kuchaři, ale i matky z domácností), kteří pod vedení Gordona Ramseyho (jaj!) soutěží o místo šéfkuchaře v luxusní restauraci. Jsou nuceni spolu bydlet, vycházet i intrikovat, ale přesto se důraz klade na to, co se děje v kuchyni a jak rychle a přesně se lidé za plotnou dokáží otáčet. Po výborné první sérii (která ovšem trochu trpěla nevyrovnanými soutěžícími) jako kdyby se ovšem tvůrci zasekli a nepřišli už s žádnou inovací – stejné úkoly, takřka stejné odměny, stejné „podpásovky“. Což je škoda, protože tenhle koncept je zatraceně silný a je jen škoda, že se více nevyužívá. Takto se mění pouze lidé a jako v každé reality show i na nich to tak nějak stojí a padá. Viděla jsem pouze čtyři série a čtvrtá byla rozhodně nejslabší – malé změny a také ne zrovna zajímaví soutěžící. Tentokrát zde nebyli žádné silné osobnosti (třeba jako úžasná Heather West ze série druhé) a dokonce ani moc dobří kuchaři. Těžko se někomu fandí, když nevěříte ve schopnosti zúčasněných. Pátá série vypadá zajímavěji, co se účastníků týče, ale změn se asi opět nedočkáme. První tři série běžely na TV Barrandov a musím pochválit i „dabing“. Dabéři skvěle přehrávali a někdo se na překladu asi hodně vyblbnul, takže je to snad zábavnější než v originále (navíc je někdy obtížné rozumět všem těm kuchařským pojmům v angličtině). Jinak samozřejmě je to formát nepřenositelný do českého prostředí. Mimochodem... Je to queer! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Z Gordonových pořadů moje největší guilty pleasure. Vaření je napínavější než kdejaký akční film, Ramsey výborně stírá a to přehrávání a "nečekané" zvraty jsou někdy vážně komické. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Horší a méně zábavné než Ramsay´s Kitchen Nightmares, který je sice také reality show, ale je pojatý úplně jinak - Ramsay se snaží zachránit krachující restaurace, je sice hooodně drsný a nadává jako dlaždič, ale pod tím vším vidíte, že mu jde o záchranu potápějícího se podniku. Navíc je to celé pojato s britskou nadsázkou. Pekelná kuchyně patří do rodiny Big Brothera, kde se parta lidí snaží získat hlavní výhru. Originální tu je jenom prostředí kuchyně. Ramsay tu vlastně hraje jenom toho nasýracího, vřeštícího rozhodčího. A zábava? Nenechte se vysmát. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Neviděla jsem všechny řady, ale ta 10. má rozhodně koule. Ramsay a jeho scallops mě dostanou pokaždé. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Dle názvu jsem si představoval, že se budou vařit ostrá jídla, na hranici pozření. Inu jak ty názvy klamou. Ale bez nich se člověk nedonutí nahlédnout kuchařům pod pokličku. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad který není ani příliš o vaření, ale spíš o ponižování dvou skupin chudáků, kteří kvůli mlhavé vidině zisku se sebou nechávají nakládat jako s hadrem. Ramsay se nevěnuje kuchyni, ale hlavně řevu a nadávkám a také obratné manipulaci s lidmi, které proti sobě nepokrytě štve. Přitom přehrává natolik, že chvílemi působí jako smyslů zbavený, v každém případě však neskonale arogantní nadutec. Skutečně "pekelná" reality show, kterou strčí do kapsy nejen "Big Brother", ale i "Babicovy dobroty" - tam se alespoň vaření obejde bez hysterického jekotu samolibého tyrana a pláče vyhazovaných kuchtíků. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Docela drsná reality show, kde si vítěz ´´odnese´´ luxusní restauraci v Las Vegas. Někdy mi to přijde až moc přehnaný a moc vyhrocený, ale to asi k reality show patří. Bohužel český dabing tento pořad malinko shazuje. 7/10 ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Pekelně dobrá zábava.. Velmistr řemesla a vulgarit Gordon Ramsay se svou reality show platí symbolicky za takový Cordon bleu napříč kuchyněmi a televizními obrazovkami.. Originál je jen jeden, ostatním přeju dobrou chuť u všech těch nápodob a variací.. ()

Reklama

Reklama