Reklama

Reklama

Avengers

  • USA The Avengers (více)
Trailer 2

Marvel Studios uvádí super hrdinský tým všech dob Avengers, ve kterém se přestaví ikoničtí super hrdinové – Iron Man, Neuvěřitelný Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye a Black Widow. Když se objeví nečekaný nepřítel, který ohrožuje světovou bezpečnost, Nick Fury, ředitel mezinárodní mírové agentury, známé také jako S.H.I.E.L.D., zjistí, že potřebuje tým, aby odvrátil světovou katastrofu. Začíná provádět nábor po celém světě. (Falcon)

(více)

Diskuze

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Zdá se mi to nebo novější superhrdinové už nemají potřebu skrývat svou pravou identitu? Tedy až na nějaké výjimky. 

Batman, Superman - jsou tuším jedni z prvních a u nich se pravá identita skrývá. U pozdějších už je víceméně známo, kdo je kdo, ne?  

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Shakers

Watchmen je trochu jiný příklad superhero...v BvS jde o něco jiného ale ano tam pár věcí z toho je ale.ja měl na mysli superhero týmovku Avengers a Liga

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Tam dostal nielen superman poriadne na budku ale prekvapilo ma ze aj Batman dostal gulku do hlavy. A ak ti ani toto nevyhovuje ako priklad stale su tu Watchmen.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Tam prostě vidíš jak je unavenej a udýchanej. Je to tam v několika záběrech. Vidíš tam hrdiny co dostávají na prdel. Např jak ho odhodí bomba na střechu, jak ho sejme ten blaster, vstát mu pomůže Thor a vidíš že je zraněný a udýchanej ale prostě může dál...tady vidíš že hrdinové jsou prostě lidi a smrtelní...a to včetně Thora... proto Liga na mě nefunguje, tam nevidíš Aquamana ani Wonder woman či další prostě prohrávat, krvácet. Ano Pixelwolf je pár krát odhodí ale to je bum bác prostě, vstanou a krásně upravení jdou dál. I Black Widow je v Avengers v průběhu boje unavená, jde to na ní vidět. V Lize nastoupí Superman a celý film jde do prdele protože dokonalý Superman dokáže že žádná Liga není potřeba a hravě si poradí i s pixelwolfem a ani se nezapoti

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ted jsem se nedopatřením znovu koukal na Nově a po dlouhé době to viděl. Musím říct, že je to skutečně dobrý superhero film ve srovnání např s Ligou a to z určitých důvodů, hodnotím samotný film. V týmu jsou hrdinové sraženi nepřítelem, následně ve velké bitvě o New Yourk vidíme, že i přesto že jsou to superhero, dostávají solidně na prdel, Thor je dokonce probodnut, Hulk je silně ostřelován převahou, vidíme Capa který dostává na frak a už nemůže a to samé Hawkeye a Widow, vidíme hrdiny kteří zachranují civilisty a organizují evakuaci a záchranu nevinných. Stark i přes to že vítězí tak také dostává na frak, vidím prostě hrdiny krvácet a prohravat...v Lize nevidíme nic z toho, jen dlouhou dobu sledujeme ukrajinskou rodinku jak se kryje a následně je zachrání Flash, nevidíme hrdiny, že by prohrávali, nevidíme Supermana který by dostal od nepřítele na držku, nevidíme Ligu pořádně jako tým...tohle ocenuji na Avengers

na příspěvěk reagoval dragon94, Shakers

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

BMW12

A co potitulková scéna s Tony Starkem a záběr v Avengers, který je právě z Neuvěřitelného Hulka? Ten film samosebou do univerza již patří...

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

dragon94

Já to myslel spíš s ohledem na titulkovou scénu, kdy Tony Stark upozorňuje generála Rosse na SHIELD a program Avengers, tak mi přijde, že se to po jedničce asi neodehrává.

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Ištván87

Já ho nepsal, protože Hulka stejně pak v Avengers hraje jiný herec. A film Neuvěřitelný Hulk prakticky není nijak spojen s dalšími filmy od Marvelu, mám na mysli to, že když ho divák neuvidí, tak o nic nepřijde. Není tam žádná návaznost.

Na Hulka bych doporučil se podívat pouze divákovi, který vůbec neví, co je Hulk zač.

na příspěvěk reagoval Jakkob, Shakers

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ištván87

To spíše před IM 2.... Takže seznam by vypadal takhle:

Iron Man

Neuvěřitelný Hulk

Iron Man 2

Thor

Captain America: První Avenger

Avengers

Iron Man 3

Thor: Temný svět

Captain America: Návrat prvního Avengera

Strážci Galaxie

Avengers: Age of Ultron

Ant-Man

Captain America: Občanská válka

Doctor Strange

A letos vyjdou:
Strážci Galaxie 2

Spider-man: Homecoming

Thor: Ragnarok

na příspěvěk reagoval Ištván87

Aniff

Aniff (hodnocení, recenze)

Dík, ale u některých filmů je v modě natáčet jakési vysvětlující filmy a ikdyž jsou natočeny později zdůrazňují události ještě před staršími filmy jestli mi rozumíš :-) nějak jsem se do toho zamotala :-)

 (hodnocení, recenze)

Aniff

Možná by stačilo se podívat na rok vzniku jednotlivých filmů... u těch filmů, které vznikly ve stejném roce je většinou jedno co uvidíš první.

na příspěvěk reagoval Aniff

Související novinky

Marvel je v problémech

Marvel je v problémech

02.11.2023

Marvel Studios pod hlavičkou Disney ještě před pár lety byly doslova Midasovou rukou a čeho se dotkly, to přineslo obří divácký úspěch a vyšší stovky milionů dolarů na tržbách z kin. To ovšem už… (více)

Taylor Swift míří do kin

Taylor Swift míří do kin

01.09.2023

…a bude to velký! Pakliže jste zatím nestihli letošní obří turné zpěvačky a globální superstar Taylor Swift, máme pro vás skvělou zprávu. Kromě faktu, že se Eras Tour stále nachází teprve v půlce a… (více)

Marvel řeší interní problémy

Marvel řeší interní problémy

21.03.2023

Nečekaný krok učinilo vedení studia Marvel, když de facto vyrazilo dlouholetou šéfku VFX oddělení Victorii Alonso. Ta ve studiu pracovala už od prvního Iron Mana a její zodpovědností v zásadě bylo… (více)

Jak Ryan Reynolds vydělal 7 miliard

Jak Ryan Reynolds vydělal 7 miliard

19.03.2023

Ryan Reynolds (Deadpool) je jednou z nejznámějších tváří dnešního Hollywoodu. Dobře mu jde ale také marketing a byznys, právě díky nim si totiž přišel na zdaleka nejvyšší výplatu v životě,… (více)

Reklama

Reklama