Reklama

Reklama

Když bylo Mary jedenáct, zemřela jí matka, talentovaná tanečnice, která pracovala u Dominique. Ta dívku adoptovala a vychovávala se svými dcerami Britt a Bree, i když ve skutečnosti Mary pro její dvě nafoukané dcery otročí jako kdysi legendární Popelka. Uklízí po nich, plní jejich rozkazy a za odměnu může chodit do školy. A protože její vášní je tanec, také do tanečního kroužku. A právě do této školy přestoupí slavný mladý tanečník a dětská hvězda Joey Parker, po němž šílí všechny dívky včetně Britt a Bree. Když se ve škole koná tradiční ples, Dominique ví, jak moc na něj Mary chce jít, a tak jí těsně před odchodem přikáže uklidit nejprve pokoj, v němž vše rozházela. Naštěstí se v poslední chvíli objeví kamarádka Tami s dalšími přáteli, pro které žádný nepořádek není nezvladatelný. Na maškarním plese tančí Mary v masce s neznámým mladíkem, zlé sestry jí však rozsypou pod nohy kuličky, po nichž uklouzne a upadne. Díky tomu však zjistí, že jejím tanečníkem byl Joey. Když začne odbíjet půlnoc, dívka uteče, aby byla doma dřív, než macecha zjistí, že neuposlechla zákazu. Ve spěchu však ztratí mp3 přehrávač a Joey, který se do své tanečnice zamiloval, se ji s jeho pomocí pokusí najít. (TV Nova)

(více)

Recenze (98)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Selena Gomez mi nevadí, speváčka je to dobrá, takže pri hodnotení som sa neriadila tým, že herečka ktorá je z disney channel je zlá ale proste je to naozaj stupidný film, ktorý sa smrteľne vážne hodí len na Disney channel. Herci môžu byť hocijako dobrí (a to netvrdím, že všetci boli) aj tak ten film je zabrzdený a určený len pre vekovú kategóriu po vek dvanásť. ()

Mery235 

všechny recenze uživatele

..aaaaa... som momentalne v takej nalade, ze hoci to je strasne a predvidatelne... da sa na to pozerat :D ... nemozem si pomoct, nie je nijako originalne ani nic podobne, ale herci su sympataci a vsetky tie klise sceny mi pridu dost vtipne, lebo su trapnejsie a trapnejsie :) a potom sa da na tom schuti zasmiat :D ... tak na pobavenie, mam na to naladu, inak nic viac :) ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

A zase jedna popelka po miliontý, tentokrát s klukem co neumí tančit a holkou - popelkou - co vypadá tak na patnáct. By mě zajímalo jestli to autoři mysleli vážně, nebo se snažili udělat pedofilní céčko pro trestance. Každopáně něco takového by vážně mělo být za trest. 1* za to že mám rád taneční filmy. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Docela dobře jsem poobědval, v návalu odpolední únavy lehl k televizi a snad z čistého masochismu zůstal civět na tuto záležitost. Variací na Popelčin příběh je plná prdel a z poslední doby žádná z nich zrovna neoslnila (KRÁSNÁ POKOJSKÁ, MODERNÍ POPELKA), tohle je ale skoro kanál. Mělo to být asi taky trochu o tanci, co je tu ovšem předváděno, nemá snad nic společného ani s vrávorajícím opilcem, natož tak s choreografií. Ústřední dvojice je nehorázně otravná a velmi nesympatické je také téměř celé zbylé obsazení. Jediný důvod, proč ode mě nemá film odpad, je Jane Lynchová a její “zlá královna“, která ještě alespoň dokáže svou postavu vybavit něčím, co by se při troše dobré vůle dalo označit jako zábavnost. Jinak nikdy více! 5% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Taneční filmy pro dvanáctiletý holky mě bavěj. Alespoň u nich můžu obnažit svojí něžnou stránku. Selena je sympaťačka, ale největší prdel stejně je, že všechny tyhle filmy mají naprosto stejný rozložení postav. Tady, ale kralovala opravdu vtipná Jane Lynch, coby vyžilá popová hvězda, co rapuje v reklamě na přípravek, proti akné na zádech :D ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Selena Gomez před natáčením absolvovala čtyři týdny tanečního tréninku. (ČSFD)

Reklama

Reklama