Reklama

Reklama

Když bylo Mary jedenáct, zemřela jí matka, talentovaná tanečnice, která pracovala u Dominique. Ta dívku adoptovala a vychovávala se svými dcerami Britt a Bree, i když ve skutečnosti Mary pro její dvě nafoukané dcery otročí jako kdysi legendární Popelka. Uklízí po nich, plní jejich rozkazy a za odměnu může chodit do školy. A protože její vášní je tanec, také do tanečního kroužku. A právě do této školy přestoupí slavný mladý tanečník a dětská hvězda Joey Parker, po němž šílí všechny dívky včetně Britt a Bree. Když se ve škole koná tradiční ples, Dominique ví, jak moc na něj Mary chce jít, a tak jí těsně před odchodem přikáže uklidit nejprve pokoj, v němž vše rozházela. Naštěstí se v poslední chvíli objeví kamarádka Tami s dalšími přáteli, pro které žádný nepořádek není nezvladatelný. Na maškarním plese tančí Mary v masce s neznámým mladíkem, zlé sestry jí však rozsypou pod nohy kuličky, po nichž uklouzne a upadne. Díky tomu však zjistí, že jejím tanečníkem byl Joey. Když začne odbíjet půlnoc, dívka uteče, aby byla doma dřív, než macecha zjistí, že neuposlechla zákazu. Ve spěchu však ztratí mp3 přehrávač a Joey, který se do své tanečnice zamiloval, se ji s jeho pomocí pokusí najít. (TV Nova)

(více)

Recenze (98)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne, keď sa vyberie to najhoršie z príbehu o Popoluške a nevhodne nasadí do tínedžerského tanečného filmu. Teda zlá macocha, zlé sestry, úžasný princ a namiesto stratenej črievičky vreckový prehrávač. Príbehovo je to nulové, ale Selena mala už vtedy niečo do seba, tanečne aj herecky. Tak za ňu jedna hviezda. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Popelku já můžu v takřka jakémkoliv balení, ale když ji hraje nádherná Selena Gomez a místo holoubků má stejně pěknou kamarádku Jessicu Parker Kennedy, které vypomohou strýcové bratrance jejího kluka (nebo jak to tam bylo), princ je v pohodě a jeho kámoš ještě víc, pak dávám 90%. Nene, ještě musím přidat 1% za tu šílenou macechu v podání Jane Lynch... ta byla opravdu úžasně hnusná a připomněla mi jednoho chlapa od nás... No, a vida, je tu zase 5 hvězd jako vyšitých :-) ()

Reklama

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Hele, proč nee? Je to sice naivní, přeslazená pitomost, která láká diváky na roztomilý ksichtík Seleny Gomez... Ale taneční scény jsou vesměs zajímavé a příběh se od "Popelek" taky trochu liší. Líbili se mi i oba "vedlejšáci". Naopak protivná mi byla šeredná sokyně (v Moderní Popelce je aspoň hezká) a naprostá absence logiky (příliš i na americkou teen komedii). 40% ()

libka.s 

všechny recenze uživatele

Tak podle místního hodnocení jsem vůbec nic nečekala a proto jsem nebyla ani zklamaná. Přesto si nemyslím, že by film byl až tak strašný. Selena Gomez byla celkem roztomilá, Jane Lynch hnusná machecha, Seeley celkem pěkný princ (když si na tento typ potrpíte). Prostě taková další Popelka. Nebyla jsem ani nadšená, ale ani vyloženě zklamaná., abych dala odpad. Takhle musím dát slabší 2*. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

A zase jedna teen-trapnost. S Popelkou i Princem cvičí hudba a hormony, a i to první chvílemi balancuje na hranici únosnosti. Výrazové prostředky Seleny Gomez se sice omezují na výraz provinilého štěněte sedícího u hromádky, tancovat ale – alespoň laickým pohledem nešiky obecné – umí. Horší je to s jejím protějškem, kterým je model(k)ovský junák z čeledi Bíbrů. A z pohledu na rovnátka a herecké křeče zlých sester mě bolely zuby. Naštěstí je tu Jane Lynch, jejíž postava chátrající pop-star-macechy obstarává těch pár vtipných momentů, které se tomuto skvostu podařilo napaběrkovat. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Selena Gomez před natáčením absolvovala čtyři týdny tanečního tréninku. (ČSFD)

Reklama

Reklama