Reklama

Reklama

Když bylo Mary jedenáct, zemřela jí matka, talentovaná tanečnice, která pracovala u Dominique. Ta dívku adoptovala a vychovávala se svými dcerami Britt a Bree, i když ve skutečnosti Mary pro její dvě nafoukané dcery otročí jako kdysi legendární Popelka. Uklízí po nich, plní jejich rozkazy a za odměnu může chodit do školy. A protože její vášní je tanec, také do tanečního kroužku. A právě do této školy přestoupí slavný mladý tanečník a dětská hvězda Joey Parker, po němž šílí všechny dívky včetně Britt a Bree. Když se ve škole koná tradiční ples, Dominique ví, jak moc na něj Mary chce jít, a tak jí těsně před odchodem přikáže uklidit nejprve pokoj, v němž vše rozházela. Naštěstí se v poslední chvíli objeví kamarádka Tami s dalšími přáteli, pro které žádný nepořádek není nezvladatelný. Na maškarním plese tančí Mary v masce s neznámým mladíkem, zlé sestry jí však rozsypou pod nohy kuličky, po nichž uklouzne a upadne. Díky tomu však zjistí, že jejím tanečníkem byl Joey. Když začne odbíjet půlnoc, dívka uteče, aby byla doma dřív, než macecha zjistí, že neuposlechla zákazu. Ve spěchu však ztratí mp3 přehrávač a Joey, který se do své tanečnice zamiloval, se ji s jeho pomocí pokusí najít. (TV Nova)

(více)

Recenze (98)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci skřížili klasickou pohádku o Popelce s hopery, co se promenádujou ulicemi a jedou si svoje štýlo. No hrozný. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby za predaj DVD v USA $5,951,383 //počet predaných kusov 328,661 ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Taneční filmy pro dvanáctiletý holky mě bavěj. Alespoň u nich můžu obnažit svojí něžnou stránku. Selena je sympaťačka, ale největší prdel stejně je, že všechny tyhle filmy mají naprosto stejný rozložení postav. Tady, ale kralovala opravdu vtipná Jane Lynch, coby vyžilá popová hvězda, co rapuje v reklamě na přípravek, proti akné na zádech :D ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Taneční kreace? Pěkné. Příběh? Popelkovský. Celkový dojem? Dětský film. Lepší než Hannah Montana, horší jak Moderní Popelka. Ale malé holčičky z toho musí být nadšené. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Proč ne, pobaví, nenudí, macecha je stejná a přece jen trochu odlišná od ostatních macech... sestřičky jako by vypadly Moderní Popelce ze zadku, ale pohoda. A Princ? Tak koukat se na něj dá a nechutnej a stupidní vám nepříjde, tedy pokud nejste moc přecitlivělí na americký tančící chlapečky. Písničky nebyly zase tak špatný, ale tak mně pop vůbec nevadí... Film na pohodu... Název opravdu vypovídá, o čem to je, a je moc hezký, že si film nehraje na něco, co není. Bez přetvářky - def. tohoto snímku. EDIT. Tak jsem po pěti letech na to zase mrkla a zjistila, že je to vlastně docela dost podprůměrný... :-P ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Než cokoliv napíšu, tak bych rád předeslal, že proti teenage filmům nic nemám, naopak jsou mým oblíbeným žánrem a mám je rád. Ale tohle se bohužel nedá označit jinak než jako slátanina, která má z teenagerů a především z pubertálních fanoušků a fanynek Seleny Gomez vytáhnout peníze. Já toho snesu docela dost, poslednímu dílu Muzikálu ze střední jsem dal dokonce pět hvězd, ale tenhle film se sotva dá označit za zdařilý. Nevím, jestli to je způsobeno tím, že mi nesedl do momentálního rozpoložení, nebo jestli je to způsobeno mými očekáváními, ale faktem prostě zůstává, že se mi to nelíbilo. A na rovinu říkám, že nebýt Dominique, což je pěstounka hlavní hrdinky, tak bych šel s hodnocením ještě níže, protože tahle jediná postava tam byla zajímavá a tahle jediná postava mě dokázala rozesmát a pobavit. Co se týče ostatních herců, tak Selena Gomez je pěkná holka a v seriálu Kouzelníci z Waverly je velice sympatická a docela vtipná, ale v tomhle filmu se bohužel ze sarkastické holky, která ve výše zmíněném seriálu rozdává stěry na počkání, stala typická chudinka, která ke štěstí přijde. A tahle role jí rozhodně vůbec neslušela. O ostatních účinkujících ani nemluvě. Zkrátka nebýt té macechy, tak uvažuji i o jedné hvězdě, takhle tenhle film vnímám jako lehce podprůměrný, který je opravdu asi jen pro teenagery. Je to za dvě hvězdy. ()

juta 

všechny recenze uživatele

No jo, další romantický film pro dívky pod zákonem, které hledají svého prince na bílém koni. Kdyby film nebyl tak hudební a neustále se tam netancovalo, čímž se chtělo nejspíše docílit vyplnění míst, aby se to dalo považovat za celovečerní film, nemuselo by to být tak hrozný. Selena Gomez taky nebyla špatná, jen škoda že nehraje v lepších filmech. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Moderní Popelku s Hilary Duff miluju, ale tohle byla o dost horší. Avšak je tam ale jedna scéna, do které jsem se zamilovala - když Selena a Andrew tančí naproti sobě přes zrcadlo, díky tomu - 3* ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku stejně dobré jako Moderní Popelka s Hilary Duff. Příběh a postavy jsou v podstatě hodně podobné jako u Moderní Popelky, ale zde jde více o hudbu a tanec. Sice nikdy nepochopím tu debilitu plesu v maskách, kdy se lidé nedokáží poznat jen kvůli toho, že mají na očích masku (co zbytek obličeje? a hlas?), takže "princ" pak nikdy nedokáže poznat svou "Popelku", když je v civilu... ale jinak musím říct, že v rámci žánru nemám filmu co vytknout. Tanec "přes zrcadlo" byl jednou z nejlepších scén. Navíc se sem tam naskytla docela vtipná hláška. Vévodila tomu samozřejmě "macecha" Jane Lynch, která mě svým otravným tónem hlasu dostávala už v Glee :) Co se týče Seleny Gomez, možná je to jen klasická teenage hvězdička, ale je to vážně roztomilá holka k pokoukání (a to ani nejsem kluk :)). A Andrew Seeley možná na pohled není takový sympaťák jako Chad Murray v Moderní Popelce, ale jeho pěvecký a taneční styl á la Timberlake nebyl rozhodně špatný. Abych to shrnula - proč se prostě někdy nepodívat na naivně milý a nenáročný film? Já byla spokojená. ~(3,4)~ ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Byla jsem deprimovaná. Proto jsem se dívala na tenhle film. Proč ne, je to výplach. Takže, tenhle film je blbej. Ani taneční čísla nejsou dobrá, ani herci nejsou dobří, říkají pitomé věci a hlavní hezoun je držka. Nejméně hrozná byla Selena Gomez. Btw. po zhlédnutí jsem byla ještě o trochu více deprimovaná. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Selena Gomez mi nevadí, speváčka je to dobrá, takže pri hodnotení som sa neriadila tým, že herečka ktorá je z disney channel je zlá ale proste je to naozaj stupidný film, ktorý sa smrteľne vážne hodí len na Disney channel. Herci môžu byť hocijako dobrí (a to netvrdím, že všetci boli) aj tak ten film je zabrzdený a určený len pre vekovú kategóriu po vek dvanásť. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Asi som jedna z tých úplne zabednených teen......ale mne sa tento film páčil. Tanečné výkony neboli také ako som myslela, že budú...Dokonca ani samotné herecké výkony neboli také zlé.,........Asi 50% ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu jen pevně doufám, že ho mladiství nebudou brát vážně. Popelka v morderním hávu není moc záživný počin: Žádný vtip, žádný šarm a snad nemusím zmiňovat, co si myslím o příběhu a herectvím. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas prostě tomuto typu filmu neodolám, a pak se proklínám. Narozdíl od "prvního" dílu jsem postrádala nadhled a sarkasmus, jakkoli se tvůrci snažili zesměšnit svou cílovku. A oproti Seleně Gomez a Drew Seeleymu jsou Hilary Duff s Chadem Murrayem oscarovým párem. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

První nová popeluška měla co nabídnout ale tohle má byt jako co, skaženost která se nepovedla v ničem a je to zbytečnost. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Mary je sice disneyovsky prakticky dokonala, ale come on, ved vyzera na 9... Jo a ak cakate nejake zaujimave tanecne kreacie, nezadrzujte pri tom dych. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Selena nám pomaličky ale isto vyrastá do krásy a už sa len tešiť že bude hrať v nejakom filme ktorý bude dobrý .. ()

Reklama

Reklama