Reklama

Reklama

Nymphomania

všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 1993, 9 min

Recenze (15)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Zvoněnka si z pohádky s Petrem Panem odlétla do jiného fandomu a místo Petra Pana na ni, spíš by se hodilo do ní, narazil jen Pan, ano Pan, ten Bůh, ten satyr, ten, co ho všichni známe z učebnic. Když si vezmete velikostní poměr Zvoněnky jako takové a Pana, je vám výsledek jasný. Kdo věříte na víly, zatleskejte! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ta holka musela bejt po natáčení plná klíšťat! Lítá nahá po lese a pak se diví, že na ni skočí nadržený satyr s vibrátorem místo údu. Stejně se jí to muselo líbit, masochistce jednej, páč jinak by ulítla, když měla křídla, ne? ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že mám tu čest znát hlavního hrdinu osobně, pak nemohu souhlasit s tím, že by snad byl tento vyhlášený, jihomoravský plodič využit k nějakému experimentu, tím méně primitivnímu. Experimentu? Ano! Primitivnímu? Snad. Ale, jak jsem napsal výše, ne k primitivnímu experimentu, chachá. Co se týče určitých, neoddiskutovatelných disproporcí některých orgánů a údů, je třeba se na tuto anomálii podívat z pohledu, který Vám (po rozkliknutí umělcova profilu) bude zřejmý po bližším studiu jeho osobností...zkrátka ho nesmíte nasrat a můžete být v relativním klidu. Nakonec i já se budu touto radou příště řídit...Nicméně mu citlivě doporučím změnu žánru. No, je to pitchovina, drazí přátelé. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

BYLA, VOLE ( omlouvám se všem, kteří můj komentář nepochopí nebo ho pochopí špatně, závada není na Vašem přijímači, dodám jen to, že od chování Petra Pana či spíš jen Pana z tohoto uměleckého díla se naprosto distancuji, zejména proto, že bych pro anatomickou nedostatečnost nebyl schopen takovýto čin vykonat, já bych Zvonilku zprznil zcela tradičním způsobem) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Popravdě mě víc baví všechny ty komentáře tady než celý snímek dokupy:D Skoro všem komentátorům tímto gratuluji a děkuji, poněvadž jste mě rozesmáli a film naprosto perfektně popsali a charakterizovali snad lépe než samotná tvůrkyně (seriously, když si poskládám zdejší postřehy, vznikne perfektní snímek. Originál už tak dobrý není). Takže chcete vyzdvihnout ty zajímavé komentáře? Tady to máte: Hem.m, PetrPan, Jezinka.Jezinka, darkrobyk, Iwus.ka, melkin, forsythia, Helo, bierce, Antaeus, Blondpipi, pytlik.... K vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=eGur-nQB1g0 ()

Helo 

všechny recenze uživatele

9 min. Z toho 3 minuty jsou záběry na polonahou tancující vílu. Další 1 minuta je složena ze záběrů na úplně nahou vílu. 3 Minuty jsou věnovány pohledu na satyra, kterak si honí svého dřevěného pinďulína. A zbytek je věnován tomu, jak satyr vílu znásilní a způsobí jí vnitřní zranění. Nevím, co tím umělec myslel, ale pokud tím něco myslel, tak to jde mimo mě. Jedna hvězda za vizuální retro zpracování. ()

Flaxik odpad!

všechny recenze uživatele

Mám dilema, buď Tessa Hughes-Freeland nemůže dojít ukojení běžnou cestou, anebo má velmi zásadní problém s muži. Vlastně žádné dilema nemám, je mi to úplně buřt, ale ke kameře by jí už pouštět neměli. Ztracených 9 minut času. ()

forsythia 

všechny recenze uživatele

Jsem Pan, bůh všech stád, mám vás, slečno, rád... Už chápu, proč dochází k tak drastickému úbytku kouzelných bytostí. ()

Iwus.ka odpad!

všechny recenze uživatele

Mýtický satyr, ač s dlouhým údem, bohužel není zárukou kvalitní rozkoše. Své, by o tom mohla vyprávět jedna lesní víla, kdyby ovšem setkání s takovým přirozením ustála a nepošla na natrženou dírku. ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

Podle té známé říkačky o malých pionýrkách a dírkách lze dovodit, že Zvonilka ještě rozhodně nevyrostla v ženu míru. Zato satyra by mezi sebe okamžitě vzali minimálně svazáci, a dost možná i praví komunisté. Ovšem jen jestli byl ten jeho nástroj pravý, vypadal spíš jak dřevěný... v tom případě by se dal satyr zařadit spíš mezi jiskřičky. No a závěr s konečnou platností odhalil chybějící dílek puzzle ve vetřelcově rozmnožovacím cyklu, totiž co to vlastně strkal do riplejové a dalších. Ano, přátelé, a vždy se mu to zlomilo, podobně jako u některých brouků, a začalo v těle oběti žít vlastním životem. ()

bierce 

všechny recenze uživatele

Značně syrová "pohádka" o tom, jak nadržený Pan zprzní v lese dovádějící nymfu a skrze svůj gigantický pyj ji připraví o život. O ničem jiném to vlastně není, ale jasně z toho ční autorčin názor na mužské pokolení. Tessa Hughes-Freeland byla částí newyorkského undergroundového hnutí známého jako Cinema of Transgression. Zřejmě nejznámějším členem byl fotograf a režisér Richard Kern, ale patřili sem ještě mimo jiné Nick Zedd, Casandra Stark, Jon Moritsugu, Kembra Pfahler nebo Lydia Lunch. Filmy těchto tvůrců měly společný velmi liberální přístup k zobrazování sexu a násilí a coby materiál 8mm film. Všechny zmíněné charakteristiky jsou pak typické i pro Nymphomanii. Bohužel kromě vcelku lacině podané myšlenky a graficky znázorněného probodnutí zevnitř nemá film moc co nabídnout. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Aby sme si to ujasnili: nesúhlasím s takto drastickým spôsobom znižovania počtu ohrozených živočíšnych druhov, ale na druhú stranu.. Zvedavý soym teda bol. Koniec hustý, súhlasím s názorom, že tvorca bol pod vplyvom niečoho "nadpozemského", čo zoženiete iba cez veľmi spoľahlivé kontakty s veľmi pochybnými individuami.. ()

Blondpipi 

všechny recenze uživatele

Petře...au...cilililink.... No já hádám, že děj jsem již nastínila a teď bych ráda vyzdvihla taneční kreace hlavních protagonistů. Byly prostě booží a jediné ponaučení, které mi z fimu vyplynulo....před Petrem se nesvlékat, nikdy... ani v lese či na louce :) ()

Reklama

Reklama