Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před mnoha lety byl démon Mouryou zapečetěn, aby nemohl zničit svět. Jenomže skupinka čtyř ninjů se ho pokouší osvobodit, aby mohl dokončit, co začal. Jediný, kdo tomu může zabránit, je mladá kněžka Shion, jež ovládá dvě techniky: zapečeťování démonů a předpovídání smrti lidem okolo ní. Naruto a jeho přátelé dostávají misi, jejímž cílem je kněžku bezpečně dopravit na místo zapečetění. Samozřejmě, že ji chtějí splnit na jedničku, i když Shion Narutovi předpověděla smrt a jedinou možností, jak se jí vyhnout, je Shion opustit. Ale to by to nebyl Naruto, aby se alespoň nepokusil najít jiné řešení. (Zíza)

(více)

Recenze (19)

Riivy 

všechny recenze uživatele

Osobne ma ten film nijako neprekvapil, ale zase ani nesklamal... Celkovo to vśak nebolo až také zlé... Akurát čo mi tam vadilo boli stále Narutove blbé hlášky, ako keby tie cca 3 roky ani neprešli.... Pre fanúšikov Naruto to je povinnosť a pre ostatných, obzvlášť pre tých ktorí nemajú radi Anime, radím aby si to ešte rozmysleli :) ()

method1 

všechny recenze uživatele

Ou, nečekaně se mi to líbilo! Bylo mi jasné, super démon zničí celý svět ( vážně Tsunade? a ty si sedíš v křesle?) a tak Naruto zachrání situaci. Ale i přes to klišé. Mě se to líbí! Neji jako kapitán týmu skvělý a velmi tichý a uctivý Naruto se chová tak jak má. Je to vážně sranda a souboje jsou taky podle mě dobré. A že je to Naruto, 4 hvězdy. ()

Reklama

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší Naruto film. Není to nic přehnaného a přeplácaného. Navíc vás navnadí hned počáteční minuta. Shion je celkem dobrý charakter, škoda jen, že vypadá jako Hinata v blond verzi (no spíš nevypadá, ale ty vlasy...). Opravdu mě překvapuje, že Sakura je v Naruto filmech užitečná. Asi bych měla přehodnotit svůj postoj k ní. Protože drtit skály holýma rukama je cool. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

O něco starší a vyspělejší Naruto má opět na svých bedrech společně se svými kamarády před sebou novou misi. Společně se Sakurou, Nejiim a Leem musí ochránit kněžku, která jediná může zapečetit dalšího chtějíc zemivládnoucího parazita. Naruto opět ukazuje svůj vyvinutý intelekt a smysl pro týmovou práci =oD. Jako vždy dodrží svůj slib a dechberoucí souboje završí hřmění sopky. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

V pořadí čtvrtý film Naruta se mi líbil výrazně víc, než jeho předchůdci. Stejně jako v seriálu jsou postavy už trošku vyspělejší, ale narozdíl od něj se příběh doslova řítí kupředu. Není to taková jízda, ale když se seriál plazí z posledních sil, tak rychlejší spád musí potěšit. Animačně jej, jak by se od filmu dalo čekat, také překonává a příběh... prostě neovlivňuje děj seriálu. To je jediná věc, se kterou by si měli příště tvůrci víc vyhrát. Každému je totiž jasné, že hlavní postava nemůže umřít v prostém filmu a tak by to chtělo víc sympatických postav, o které by se mělo dát bát. Proto toho zase tolik Naruto nenabízí, kromě pro mě moc povedeného závěru a několika zdařilých soubojů. Doporučuji dokoukat titulky až do konce kvůli malému přídavku. Vlastně mě Naruto hned navnadil na další díl, který půjde do kin začátkem srpna. Jen škoda, že ne i do našich. Po druhém shlédnutí musím trochu ubrat, protože mě tentokrát velice rozčilovalo soustavné zesměšňování chudáka Naruta. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama