Reklama

Reklama

Ty, já a my

(festivalový název)
  • Indie U Me Aur Hum (více)

VOD (1)

Psychiatr - samotář - si před 25 lety vyrazil výletní lodí se svými čtyřmi přáteli. To ale netušil, že potká ženu svého života a udělá skutečně všechno, aby ji získal. Vzali se a nic jim nestálo ve štěstí, kdyby nepřišla záludná Alzheimerova choroba. A nyní se se svou ženou plaví na stejné lodi znovu v naději, že si na všechno vzpomene. [Bio Oko] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo krásne, no spracovanie až tak neoslnilo. Ajay Devgan je naozaj vynikajúci herec, ale na režisérskej stoličke mu to až tak nešlo (či len ja mám taký pocit?). Keby sa tohto filmu a scenára ujal niekto iný, možno by to dosiahlo väčšie úspechy. Nič to ale nemení na fakte, že príbeh ma chytil za srdce a miestami som mal slzy naozaj na krajíčku. Ocenil by som však oveľa viac drámy a menej toho srdcervúceho pátosu, do ktorého bol celý film po tom ústrednom zlome priam zabalený. Na druhú stranu, psychologický vývoj postáv tu bol naozaj na úrovni. Škoda toho slabšieho začiatku a viacerých slabších fáz počas filmu. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Celý rok od podzimu 2009 kraluje Bollywood v Oku, což je mi sympatické a je to i pro mě schůdnější než-li B festival a různá namátková představení z iniciativy B festivalu. Ty, já a my je osobitým přepisem hollywoodského filmu, kterému v americké verzi kraloval Ryan Gosling a Rachel McAdams, nyní se v hlavních rolí představí překrásná a velice talentovaná Kajol a Ajay Devgan, skutečný manželský pár. Bollywoodská verze samozřejmě hýří a rozdává v maximálním množství přehršel emocí a tanec (za nejzdařilejší píseň považuji Jee Le, pěkné byly i Saiyaan a Phatte). V umné symbióze ale s výborným dramatem a velice silnou hlavní zápletkou. Tak dokonalý zážitek z pointy jsem zažila v minulosti jen díky baronu Münchhausenovi. Proto promíjím práci kameramana, který mohl dát vale stylu nutícímu k závrati. Konečně prostředí luxusní výletní lodi je samo o sobě vizuálně inspirativní až dost. A samozřejmě nebylo vhodně pracováno s dvojí časovou rovinou v rozmezí 25 let (kostýmy a výprava nebyly rozlišeny byť jen minimálně), což se ale ve výsledku ukázalo jako překvapivé plus a mohla jsem tak absolutně prožít pohádku o stále nově nacházené lásce k jediné ženě. #bollywoodvoku ()

malamia 

všechny recenze uživatele

4tyři hvězdičky pro herce, 0 pro režiji.... Ajay asi má hrát ne režírovat. Příběh super, ani ten originál (The Notebook) tolik neokopírovali, ale to zpracování... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama