Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro mnoho lidí kontroverzní film, kterým chce autor ukázat na nebezpečí a veškerá úskalí naší takzvané "moderní" doby, globalizace. Alex Jones nám svým osobitým stylem servíruje potenciální a v mnoha případech logikou podepřenou pravdu o tajných plánech na ovládnutí lidstva pomocí stávajícího finančního systému, stínové politiky, mediální cenzury a uměle vyvolaným strachem z terorizmu, na kterém údajně již celé roky pracují účastníci tzv. Bilderberg Group, kteří se pravidelně scházejí minimálně jednou ročně v těch nejluxusnějších hotelech a vilách světa. Konspirační teorie, nebo krutá pravda reality? (wader)

(více)

Recenze (48)

rawen 

všechny recenze uživatele

Bilderberg Group je samozřejmě podivná sešlost (co se tam asi tak můžou projednávat že?) - ale místo plánů na exterminaci 90 procent obyvatel si myslím že tam jde o to, že tito bařtipáni diktují politikům a vládám co dělat, aby jejich profit byl ještě vyšší. Po té, co se film přestane zabývat Bilderbergem spustí lavinu šokujících zpráv o diktatuře (ehm no ty tak šokující nejsou), o pokusech na lidech, o eugenice (šlechtění ras, docela mě mrzí že je do toho možná zapleten i můj oblíbenec Aldous Huxley i když jen skrze bratra), o možnostech ovládání mas a vůbec celý tento obrázek je až nepěkně orwellovský a OPRAVDU Z NĚJ MRAZÍ. Tj. pokud jste měli deprese po shlédnutí Zeitgeistu, tady radši neriskujte :) Jinak po technické stránce VELMI povedené - a po obsahové stránce potřebné. 8/10 PS: shodou okolností je v tomto filmu popisován vznik EU (tedy například i další zavedení společné evropské ústavy) a také globální oteplování jako jedny z hlavních nástrojů, jak se nás "skupina mocných" snaží zotročit :) počítám že jak Klaus nemá rád podobné dokumenty (Mooreúv 9/11 Fahrenheit tuším ani nedokoukal a hned se do něj pustil) tak tohle by se mu líbilo :))) ale spíš by byl dotčený že ho nezvou na setkání nejmocnějších lidí světa aby s ním bylo probráno naše zotročení :) ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Pár jasných a pravdivých faktů tu zaznělo, nicméně hra na ustrašené dětičky, co se bojí velkých (a samozřejmě zlých) pánů mě vůbec nebaví. Různé spiklenecké teorie si najdou vždycky svou živnou půdu, jsou to trvalky. Přiživují se jednak na našem komplexu méněcennosti a jednak na naší predispozici jít za neznámým a snažit se odhalit tajemství, o kterém tušíme, že vlastně stejně nikdy neodhalíme. ()

Reklama

DuanBerry 

všechny recenze uživatele

V posledních letech narostla obliba fimů s tematikou konspiračních teorií do takových rozměrů, že balancuje na hranici sci-fi či paranoidní schisofrenie. V případě Endgame... autor pomyslnou hranici překročil. O Bilderbergu toho bylo semleto už tolik, až jímám podezření, že taky soused je členem téhle skupiny a tím, že mi každé ráno pohne rohožkou přede dvěřmi, mi jasně dává najevo, že mám být spolu s miliardami lidí eliminován z naší planety. Je to "koukatelné", ale rozhodně jsem si nervosně neokusoval nehty v rozhořčení, kterak to s námi vládnoucí elity koulí. Takže pokud se na tenhle film budete dívat, berte to jako takovou dokumentární paralelu známých utopistických románů. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Niektoré veci sú určite pravdivé, niektoré sú príliš pritiahnuté za vlasy, ale mal som zimomriavky pri formovaní Európskej únie, Severoamerickej únie a ďalších "superštátov". A pri vete, ktorú povedal jeden človek už neviem ktorý, že na vytvorenie jednej vlády je potrebná veľká kríza, ktorá začala v roku 2008 som žasol. Fakt tvrdý a úderný dokument, ktorý mi otvoril oči a utvrdil ma v tom, čo som si už dávno myslel. Odporúčam každému, kto sa chce pozerať na svet nie len cez ružové okuliare. Pozrite si to online s českými titulkami tu: http://video.google.com/videoplay?docid=1397211403198113214# ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Dokument o moci, alebo "jedna baba povedala..." Pokriky my vieme kto za tým stojí a trápne rozoberanie zasadnutia tzv. najvyššej šľachty, keď zvyšok stojí vonku?! Podľa mňa by mal dokument na niečom pevnom stáť, alebo sa o to aspoň snažiť, avšak tuna to namňa takto nepôsobilo. Endgame... "začalo sa to v Texase, tak to tu aj skončíme", kričí parta starcov na "ľudovom námesti"... no proste fun. 4/10 za pár konšpiračných teórii, ktoré ma v celku zaujali... ()

Zajímavosti (1)

  • V dokumentu je zmíněno, že vytvoření Evropské unie bylo podnětem USA, která bude pomocí OSN řídit všechny takto vzniklé unie. Ale tento fakt je milný. Nicolas Spykmen, jeden z předních anglosaských geopolitiků, předvídal následky druhé světové války, jeho strategií a americkým cílem geopolitiky bylo ponechat Německo a Japonsko jako vojenskou velmoc, zamezit spolupráci Japonska a Číny a mimo jiné právě i znemožnit vyvoření Evropské unie, jakožto silné konkurenceschopné državy, která oslabí postavení USA. (Expertt)

Reklama

Reklama