Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Július Satinský v titulní roli komedie o ješitném muži, který se odmítá smířit se svým věkem... Rozvedený pikolista Richard se tajně schází s mladou milenkou Alenou. Z ješitnosti však před ní tají, že už je dědečkem. Jednoho dne Richarda jeho exmanželka, dcera a sestra pošlou s kočárkem na procházku do parku. Tam ale muž zahlédne Alenu, která tu je s kamarádkou, v panice nechá kočárek stát na cestě a ukryje se do křoví. Během krátké doby obklopí opuštěný kočárek několik lidí, mezi nimi i Alena a příslušník VB. Ten zatím dítě svěří Aleně, která si je odveze domů. Tam už na ni čeká Richard, který se však k dítěti nezná. Richardova sestra mezitím zavolá na VB a zjistí tak, kde dítě je. Jak se Richard ze zapeklité situace dostane? (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Teda kdo spáchal scénář k této "komedii" tak byl hodně ubohý. Spakovat se z parku a utéct před tím, aby mě přítelkyně neviděla s děckem v kočárku a přitom kočár (s děckem) tam z vesela nechat?! To může udělat jenom dement, když lež má krátké nohy a stejně ho pravda vždycky dožene a těma nohama ho dopr*ele nakope. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Na něco jsi zapomněl !!" - "Na co ?? Aaah, pusinku !!" - "Ne, pikolku !!" ;) Nulový scénář, dialogy jako od mentálně postiženého na LSD.. Komedie ?? Ani omylem.. Když se objevil "péesvébák", měl jsem pocit, že sleduju Teletubbies.. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tady mi herci musí prominout, ale to fakt ne. Samotná zápletka a děj jsou tak hloupé, že to snad ani není možné. Ovšem kdyby zde byl ukryt humor, každý by to s radostí přehlídnul. I ten však chybí. A tak zůstává jen nepochopitelně zanechané dítě naprosto cizím lidem v kočárku, zatímco děda stojí opodál a nechá svého vlastního vnuka napospas cizím. A i u své milenky si hraje na barona. K tomu tak hloupé dialogy, že leckdy člověk uvažuje, zda se tak dospělí opravdu tehdy mezi sebou bavili. O to víc mě to mrzí, že to pochází z mé rodné Ostravy, ale bohužel se jedná o zbytečně promarněných čtyřicet pět minut. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

......že to bolo hlúpe mi nevadilo,že to bolo naivné tiež nie....ale nebolo to ani vtipné - biedny scenár nedokázal zachrániť ani J.Satinský...... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama