Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason 'Jinx' Taylor, mladík naštvaný kvôli všadeprítomným malým poplatkom, pri prepadnutí banky nedopatrením zostane zavretý v bezpečnostnom trezore s Jessicou, ktorá je členkou zločineckej skupiny. Pred trezorom číha partia lupičov, ktorí sa chcú za každú cenu dostať dnu. Celá budova banky je obklúčená policajnými zložkami. Zatiaľ čo policajný náčelník vyjednáva so šéfom zločineckej bandy Simonom, Simon vyjednáva o vstupe do trezora s Jinxom. Keď sa však Jinx s Jessicou dozvedia, že celý prepad riadi človek z vonku, a že oni sú jediní, kto má prístup k centrálnemu počítaču banky, rozhodnú sa to využiť vo svoj prospech. (tibenskym)

(více)

Recenze (63)

jenik71 

všechny recenze uživatele

Přepadených bank už byla ve filmech hromada. Tahle se přece jen trochu odlišuje. A to nečekanou zápletkou, kdy mladík zůstane nechtěně zavřený v trezoru a lupiči před jeho mohutnýma vratama.... Zahrané je to dobře, přesto se nemohu zbavit dojmu, že tomu prostě chybí více šťávy. Je to opět jedna z dlouhé řady krimi s prvky komedie, která je dobrá na jeden deštivý podvečer. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Velmi nápaditá zápletka, bohužel potenciál nebyl zdaleka využit a k profesionálnímu zpracování také ledacos chybělo (místy chaotické dialogy, zbytečně zběsile roztěkané záběry kamery (asi rádoby umění), hluchá místa v ději,...). Našlo se ovšem i pár velmi zábavných situací a originálních nápadů (konspirační chaty, konferenční hovor moderovaný rukojmím a další), které z film dělaly poměrně příjemnou zábavu. 60% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zase tak jednoduché vykrást banku není, o to více se cení tento návod na to jak právě takovou menší pobočku vykrást. Zajímavé to je, ale vtipu to moc nepobralo. Čerpá to ale hlavně z dialogů a ty zas tak marné nejsou. Rozhodně se na to nechá v klidu dokoukat až do konce, protože i onou délkou to nijak nepřehnalo. Rozhodně ale nečekejte komedii, ale pravda je, že mě i tak film v lecčems překvapil, ale to pochopíte jakmile se sami podíváte :) ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Mezi Nickem Stahlem (Jinx) a Erikou Christensen to jiskří od začátku až do konce. Nevíte jestli to ona na něj hraje nebo ne. Jinx Nemá taktiku ani plán, chce jen zpět svých 20 dolarů a už nikdy neplatit poplatek za vybírání ze svých peněz z automatu a tak se rozhodne vykrást banku, ale bohužel zavřou ho s jednou slečnou v trezoru. Jak z toho ven ? To už musíte zjistit sami :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Policejní manévry před bankou, klienti banky ležící na zemi i ozbrojené komando ve vstupní hale - to všechno už tu bylo mnohokrát. V tomto případě je však situace vylepšená o zamčený trezor, v němž se kočkuje odpůrce bankovních poplatků Nick s nejhezčím teroristou v bance - Jessicou. O tom, kdo vyleze z banky o pár miliónů a sympatickou slečnu bohatší, není od začátku třeba pochybovat, ale dovoluji si tvrdit, že pro vyhledavače pohodové zábavy bez dramatických momentů je tento snímek skvělá volba ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama