Reklama

Reklama

Gekidžóban Kara no kjókai: Sacudžin kósacu (Zen)

  • Japonsko 劇場版 空の境界 the Garden of sinners: 殺人考察 (前) (více)

Obsahy(1)

Řetězec brutálních vražd se odehrává v klidném městečku. Vrah si užívá zabíjení a nezůstávají po něm stopy. V tomto příběhu se odehrává první setkání Ryougi Shiki s Kokutem Mikiyou, jenž značně ovlivnil její dosavadní život. (Jigvell)

Recenze (6)

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Zatím mě to vyloženě neuchvátilo. Uvidím, jak se to vyvine s časem. Musím se ale svěřit s tím, jak krásně se cítím při sledování a jak, což je za hranicemi i mého chápání, mi každý z prvních dvou filmů odpověděl (jakoby mimochodem, ale dosti důrazně) na jednu otázku, která mi zrovna 'nedávala spát'. Na další se těším teda dost, ale všeho dočasu... ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mi sedl již více, než první, protože bylo čeho se od začátku chytat. Animace stále nemá až tolik snímků, ale ty barvy jsou pořád nádherné a atmosféra houstne víc a víc. Tentokrát jde již i o poznávání postav a odpadlo zhruba 30% mluvení, čímž si u mě film především šplhnul před jedničkou. Tímhle tempem zlepšování by měla trojka Tsuukaku Zanryuu 5* jistých. ()

Reklama

Janko666 

všechny recenze uživatele

No, každopádně jiné něž první díl. Více než horrorový příběh, tohle připomínalo klasickou romantickou nůďo storku ze střední, jakých má anime nespočet. "Řetězec brutálních vražd" je tam jen tak mimochodem, a do celkového vzezření filmu zapadá velmi podivným způsobem, bohužel v tom špatném slova smyslu. Což by normálně nemuselo být na škodu, v prvním díle mi ta divnost právě že sedla, ačkoli to bylo kvůli výborné atmosféře, originální hudbě a pecka vizuálu, ne kvůli samotné podivnosti. Nicméně, druhá kapitola postrádá všechno to. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Atmosféricky opět úchvatné, animace zběsilé akce opět silně pokulhává... Baví mě naturalismus, baví mě komplikovaná psychologie, baví mě atmosféra, předlouhatananánské záběry občas spíš otravují, ale výsledné dojmy jsou jednoznačně kladné. A podobně jako u druhého dílu člověka ještě víc zajíma, co všechno se stane v dalších dílech... ()

Alwirian 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu, který měl spíše mysteriozní nádech, druhý se zhluboka nadechl brutality. Série krvavých vražd děsí město a policie je bezradná. Příběh hlavních hrdinů začíná setkáním na střední škole. Ale na Ryougi Shiki je něco zvláštního a Kokuto se pouští do pátrání...Atmosféra a animace jsou výtečné (kromě některých "pohybových" scén) a hudební doprovod je dobře doplňuje. Celkové hodnocení: 7/10. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama