Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka s politikem prožívají řadu milostných kolizí i krizí. Viktor Preiss v hlavní roli romantické komedie spisovatelky Hermíny Frankové. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Tosim 

všechny recenze uživatele

U (českého) filmu s takovým námětem jde hlavně o to, nakolik se nadhled skloubí s komunální satirou a zároveň se tvůrci nebudou bát tragiky. Vyšlo to přiměřeně, navíc je osvěžující vidět Sandru Pogodovou v nějaké starší, neujančené roli. 50%. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

U romantické komedie bych se rád zasmál... Zajímavostí tohoto snímku je herecké obsazení - vtipné vidět S. Pogodovou, T. Bebarovou nebo P. Rychlého, jak hráli na začátku 90. let. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrná těžce televizní komedie či až drama o postarším muži, který se na začátku své politické kariéry zamiluje do mladinké vysokoškolačky, přičemž pozná, jak chutná láska, ale i bulvár. Nebýt mého oblíbence Viktora Preisse, byla by to nudná televizní hodinka, takže to přeci jen ušlo. Čekal jsem ale daleko víc. Hudba: Michal Pavlíček ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Obyčený a průměrný televizní film, který neurazí a ani nenadchne. Pouze Petr Rychlý coby zeť Preisse je neskonale děsný-proč ho Herz obsadil a proč ho obsazují i jiní režiséři je mě záhadou. ()

Reklama

Reklama