Reklama

Reklama

Jen na sex

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběh o dvou majetných spolubydlících (scénaristka a modní návrhářka). Jedna milující perverznosti při sexu a druhá totální dřevo v posteli. Jednoho večera sbalí dva chlápky v baru. Prožijí spolu sex. Ráno jim chtějí zaplatit, v domnění, že to jsou gigolové. Z nich se ale vyklubou dva nezaměstnaní stavební dělníci, kteří ke všemu nemají kde být. A tak jim ženy nabídnou ubytování na zahradě v altánku. Má to ovšem jeden háček. Muži musejí na zavolání ukojit chtíče oněch dvou žen. A tak nasledují noci plné vášně, sexuální školení, hádky, rozpory, žárlivost, urážky....Ale taky láska... (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když mi "zrušili" Taru v Buffy, tak jsem si řekl, že se po sympatické Amber Benson kouknu někde jinde. A narazil na tenhle sympatický název. Ze kterého se vyklubala konverzační vztahovka o sexu. S několika zajímavými scénami a dobře vymyšlenými a odehranými postavami. Takové trochu absurdno ze života. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

další podprůměrný film, nejprve jsem chtěla ilm vypnout hned na začátku, protože na můj vkus to bylo hodně erotický až vulgární, ale nakonec jsem vydržela, a konec celkem ušel, takže taková ztráta času to úplně nebyla, jen mě neseděly hlavní představitelky, jedna bláznivka, a druhá si hrála na slučnou holku, ale do ní měla hodně daleko ()

Reklama

erapo 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa ani nedá škatuľkovať do nejakého filmového žánru. Veľmi nezvyčajná kamera, ktorá v tomto snímku veľmi dobre funguje (aspoň taký som mal pocit z toho, ale mohlo to byť spôsobené degeneráciou z "klasickej" americkej kamery). Určite musím vyzdvihnúť výkon Kristen Kerr (tá krajšia :D), ktorá by si podľa mňa zaslúžila aj nejakú peknú rolu v nejakom väčšom filme. Pôsobila veľmi prirodzene, čo tak často u hercov nevidíme a hlavne to aj fungovalo! a nebolo to len tak na silu. Príbeh je pohodový, nič veľké som ani nečakal (bola by asi aj blbosť čakať nejakú hlbokú myšlienku) a musím sa prikloniť k názoru, že tento film určite nie je komédia. Moje prvé hodnotenie (2* - možno to zmením, ak uvidím film ešte niekedy) moc neberte vážne, kľudne si tam môžte dať 3* až dokonca 4* (s oboma očami zažmúrenými) ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Tak jo - nemáme stálé partnery. Ale máme celkem dost peněz. Tak si koupíme dva nezaměstnané chlapíky jako takové sexuální otroky. Dobré ne? Stačí stan u bazénu pro jejich spaní , pokud nejsou zrovna v našich postelích. Nemusí mluvit, nemusí cítit, nemusí vnímat. Dostanou peníze a nabízí sexuální služby, od učení po sadohrátky. Ale jak to bývá - začnou se do tohoto skvělého plánu míchat city. A začíná problém .... ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Viděno s českým dabingem a je nutno dodat, že to bylo to 'nejlepší' na celém filmu. Film je dost otřesný, nevtipný (bohužel, když má jít o komedii). Zajímalo by mě (podnět pro čtenáře), co znamená slovo byzantický. Jinak hláška 'vydojili jsme z toho, co se dalo, ale mlíko kysne...' mě dostala do kolen :D ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama