Reklama

Reklama

Poté, co se dva kamarádi Hooke a Gibbs při cestě ztratí v husté mlze, rozhodnou se strávit noc v nedalekém motelu, dokud mlha nepřejde. Avšak mlha se neztrácí a když se začne ten samý den znovu a znovu opakovat a nikdo kromě Hookea si nic nepamatuje, začne Hookeovi docházet, že něco asi není v pořádku... (Ilhan)

Recenze (9)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáte jak v půlce devadesátých let vyšly ze seriálu Tales from the Crypt dva celovečerní filmy Demon Knight a Bordello of Blood? Tak tohle by mohl být třetí. Přesně by do formátu seriálu zapadl. Docela zajímavé zápletce „škodí“ pouze jediné – televizní formát (levnost, plytké herectví, levné triky, málo tlačení na pilu). Ale coby béčkový televizní horror mě to docela i zaujalo a nijak zvlášť nenudilo, neboť mám podobné zápletky v horrorech rád. ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

odpad na n-tú... všetci hororoví fanúšikovia, ruky preč, lebo si pokazíte večer ako ja. Film som dopozeral už len z princípu, že nikdy neodchádzam od rozpozeraného snímku, nech je akokoľvek zlý. Ak teda natrafím na katastrofálne antidielo, ako je tento prípad, pred ktorým ma šiesty zmysel (môj, nie Willisov) neupozornil, tak si to jednoducho musím "vyžrať"... :-) ()

Beanek 

všechny recenze uživatele

neskutečná slátanina, zprvu slibující zajímavou podívanou, dokonce i jakýsi náznak atmosféry by se našel, později ale přijde hořké vystřízlivění. 1 hvězda za to že jsem se párkrát pousmál nad stupiditou filmu ()

Šéf 

všechny recenze uživatele

Předfinálová řež v jídelně je jedna z nejúžasnějších guilty pleasure scén, které jsem kdy viděl. ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Přiblblej scénarista, amatérský provedení, x-tá varianta provařenýho námětu, bez invence... Nicméně v týmu nějakej fanda žánru byl - pár pěknejch scének by se našlo ()

Reklama

Reklama