Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (371)

heyda 

všechny recenze uživatele

Když jsem ještě před nějakou dobou zaslechl tyto dvě slova: Hannah Montana, automaticky mi mozek vyhodil odpad! Proč? Jsem to ani neviděl...____ ...Zase jsem se před zhlédnutím nechal unést předsudky, a jsem na sebe fakt solidně naštvaný. Proč ty odpady? To je logické, protože je to Hannah Montana, to co v lidech automaticky vyvolává negativní emoce. Zajímalo by mě kolik procent by měl tenhle film, kdyby se jmenoval třeba: Vesnická romance... Nechci tvrdit, že je Montana něčím extra, ale přece uznejte, že alespoň ta hudba byla skvělá, ne? To nemluvím jen o pop-rocku, který suverénně zvládá Miley Cyrus, ale i o country písničkách a překrásně složené orchestrální hudbě. Kamera funguje taky bez problému a postavy jsou vesměs sympatické. Samozřejmě příběh je jeden pořádnej kýč (tahání o boty s Tyrou Banks a slavnostní večeře určitě vybízí k odpadu), ale myslím si, že pro dnešní děcka bude mnohem lepší, když budou fandit Hannah Montana, než když si budou libovat v raperských filmech, kde si teenageři jen nadávají nebo se mlátí do ksichtu. Mě by zajímalo, kolik z vás se vůbec dokopalo až k poslední třetině filmu, která je vlastně složená jen z písniček, hmmm??? Celkově to vidím na jasnej průměr s tím, že čtvrtou hvězdičku přidávám jen z principu. Prostě nemám rád davové nesnášení čehokoli. A klidně ze mě udělejte Hannah Montana FAN :-D :-D fuckuju vám na to. ()

Bane_Boss 

všechny recenze uživatele

Toto je pěkně ujebaný film. Uplné klišé, všecko špatně - scénář,herci,režie(jako o té režii si nejsem moc jist, zas takový odborník nejsem, ale můj laický názor je, že to je prostě fakt špatný. Já bych to natočil líp, ze života:D! Proč jsem dal jednu hvězdičku? To vám bylo tak. Konal sem tam nějaký candrbál(epic slovo) a tata Hanky Montany zahrál jeho novou píseň, která bohužel byla chytlavá tak, že sem si ji stáhl. A Hanka pak na oplátku tatovi zahrála její nový song, který napsala v altánku, když byla smutná, a tož to byla taková ždímačka citová, že sem si ho stáhl taky. Takže proto. P.S. : Jebe mě, že její příjmení je Montana. Ještě aby si někdo pak myslel, že je příbuzná s největším gangsterem Tonym Montanou, fuck this shit!! ()

Reklama

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Jsem zhnusen. Zhnusen sám sebou a hodnotícími místní databáze. Proč? Protože jsem Hannah Montanu zatracoval, aniž bych ji viděl. O to víc jsem nyní překvapen, jak dobře snímek ve skutečnosti funguje. Příběh sice stojí za starou bačkoru, ale když ono je to tak dobře natočené! Navíc Miley Cyrus je velmi milé plus. Tím se dostávám k mému druhému překvapení, jenž mne s tímto filmem potkalo a to je jeho hodnocení. Stejně jak u HSM3 (které je mimochodem o pár stupínků níž), i sem si chodí uživatelé jen aby dali odpad, protože se zkrátka jedná o Hannah Montanu, tu hloupou holku pro malé fakany. Tímto jim vzkazuji, že mastit si své miniaturním ego skrze kritizování světového fenoménu nijak nezmění fakt, že jsou to ubozí patolízalove. Hannah Montana si totiž tak špatné hodnocení určitě nezaslouží. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $79,576,189Tržby Celosvetovo $155,545,279Tržby za predaj DVD v USA $61,048,365 //počet predaných kusov 3,613,011 ║ tuctová vývarovosť ale pesničky ušli a neotrávilo až tak ako som čakal /40%/ ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Pokusím se nepsat kritický, satirický, cynický příspěvek jako ostatní, kteří (z velké části právem) hází Hannah Montanu do odpadového hodnocení. Abych řekla pravdu, v poslední době chodím do kina na tři typy filmů. Ty první mě zajímají, odpočítávám dny do jejich premiéry a většinou si je hned po prvním shlédnutí zamiluju. Na ty druhé přichází čas v době, kdy v kině nejde žádný film z první kategorie a já mám přesto chuť na velkém plátně něco vidět, a vyberu tedy film, který se aspoň částečně jeví jako nadprůměr hodný pozornosti. Třetí typ jsou filmy, na které chodím čistě z recese se stejně naladěnými kamarády. Do první kategorie patřilo v poslední době třeba Gran Torino, do druhé Star Trek a jak jistě uhodnete, Hannah Montaně náleží třetí. Občas mám pocit, že dneska stačí studiu Disney sebrat průměrnou čtrnáctiletou holku z ulice, nalíčit ji tak, aby vypadala nejmíň jako dvacetiletá, obléknout ji do vyzývavých barevných oblečků, postavit ji na podium a děti podobně staré jako ona hlavní hrdinka budou šílet. Co na tom, že její písně byste nikdy nezahráli na pianu, protože nemají melodii, že ta úžasná holka zpívá hůř než vaše kamarádka sedící vedle vás a že se za filmový tanec dnes považuje skákání na místě a máchání rukama, pro jistotu natočené dvaceti kamerami z dvaceti úhlů, aby se to vždy dalo ve studiu sestříhat do nějaké patřičně cool podoby. Asi jsem šílenec, ale za hudební film považuju to, co lidi jako Bing Crosby, Frank Sinatra nebo Gene Kelly předváděli před půl stoletím a rozhodně ne to, o co se dnes snaží Hannah Montana. Víte, občas mě napadne... zkuste tenhle film hodit do černobílé barvy, seberte mu miliony dolarů, stovky komparzistů a stylisty herců, natočte ho v komorním prostředí a postarejte se o to, aby aspoň dvě písně byly provedené za minimálního doprovodu nebo bez kapely. Když tohle uděláte, nezbyde vám z Hannah Montany vůbec nic. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně s vodopády měla Miley problém skočit do ledové vody. (Kyushu)
  • Ve filmu se objeví i sestřenice Miley Cyrus. Je to malá, blonďatá holčička, která na konci filmu prosí Hannah o podpis. (Kyushu)
  • Billy Ray Cyrus získal za svůj výkon ve filmu v roce 2010 ocenění Zlatá malina v kategorii nejhorší herec ve vedlejší roli. (Pepinec)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama