Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (371)

JFL 

všechny recenze uživatele

Apriorní nenávist a odpor filmových recenzentů a uživatelů internetových databází plyne pouze z jejich domnělé pozice elity a záštity dobrého vkusu. "Hannah Montana" není špatný film! Je hloupý a ideologicky pochybný. Je to tedy principielně podobný případ jako u "Triumfu vůle". Řemeslo podřízené oslovení cílového publika je zde precizní. Také se nabízí srovnání s neadekvátně adorovanou klasikou "Čaroděj ze země Oz" (1939). Oba filmy jsou totiž otevřené diametrálně odlišnému čtení – na jedné straně to jsou „neškodné“ filmy pro děti, současně mohou být vnímány jako plytké povrchnosti i ideologicky odporné snímky, ale stejně tak vyzývají ke queer interpretacím.___Haterský bonus pro české nerdy: Když se poprvé objeví hlavní záporák v převlečení za fanouška Hanny Montany, vypadá jako František Fuka. I když později odloží brýle a mimoňský výraz, nerdí klenot - ledvinka - zůstává. Více v recenzi na Aktuálně.cz. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrný hollywoodský film, nic víc, nic míň. Kdo to sakra je Hannah Montana? Konstrukt v reálném světě i ve světě příběhu, karikatura valley girl á la Pravá blondýnka, která si nikdy nesmí zapomenout obří kufr se šminkami. Oproti tomu Miley Stewart je docela fajn holka se zajímavým hlasem, který se mi líbil hlavně ve chvílích, kdy nezpívala. A scéna "prozrazení," i když je jen roztáhlou verzí toho samého z Táty v sukni, je náhodou docela zábavná. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem na tomhle absolutním nesmyslu byla v kině - ne proto, že bych nějak chtěla ale ze soucitu k mojí kamarádce - a hořce lituji, že jsem tam kdy vkročila... PŘÍŠERNÉ!!!!!! Neumíte si představit jak mi bylo trapně, když jsem tam seděla mezi samými malými holčičkami a připadala jsem si jako ve školce. Miley Cyrus pro mě je a vždy bude jednou z nejhorších hereček součastnosti a především je ona a celý tenhle komplex nesmyslů (Hannah Montana) rychlokvaška. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Miley Stewartová (Miley Cyrus) by mohla být obyčejná teenagerka, s obyčejným životem (škola, kluci, a tak) - nebýt jedné zvláštnosti. Miley je totiž světoznámá zpěvačka Hannah Montana, nicméně se snaží svoji hvězdou kariéru tajit, aby mohla "žít" obyčejným životem. Když už se její otec nemůže na její hvězdný manýry koukat, odveze ji k babičce na venkov, aby se naučila úctě k tradičním hodnotám a rodině - ale stín slávy je pronásleduje i sem ... Uhh - ke zkouknutí nás přesvědčila tchyně, učitelka na základní škole - že všechny děcka o filmu (seriálu) mluví, a ať zjistíme o co jde, aby nebyla úplně out. A fakt nevím, co je na celé mánii tak zajímavého - námět to není nikterak originální, Miley Cyrus ani neumí moc dobře zpívat, ani nevypadá nějak moc extra, samotný film je totálně hloupý a násilně naroubované vtipy mi vůbec nesedly (např. aby večeře u starosty nebyla nudná, tak si Mileyin brácha vezme s sebou fretku, apod - fakt srandy kopec). Chtěl jsem dát odpad!, ale pod manželčiným tlakem, že se film opravdu může někomu líbit, měním na jednu ušmudlanou hvězdičku.. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Co dodat. Je to prostě blbost. Na druhou stranu, když od toho neočekáváte víc, než jen písničky, film bez děje a Smiley Miley, tak jste spokojeni a strávíte hezkých 102 minut sledováním a posloucháním normálního "muzikálu". Ono prostě víc ten film dát nemůže. Samozřejmě pokud se na něj jdete dívat a čekáte komplikované zápletky a charaktery postav, nějaký děj a propracovanost, tak pak se nedivím, že dáváte odpad. Ale tenhle film si to nezaslouží. Jediná rada - prostě se na to nedívejte, když nesnášíte Hannu Montanu. Jinak píseň The climb se mi vážně líbila. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • Ve chvíli, kdy má Miley (Miley Cyrus) rande, přijde malá holčička k oknu, kde sedí Miley, která ji ukáže, ať jde pryč, ovšem holčička by nic vidět neměla, protože v jednom z předchozích scén bylo sklo neprůhledné. (TheStitch630)
  • Snímok je tak neškodný, že od americkej MPAA získal rating G (prístupné všetkým vekovým skupinám), ktorý sa dáva výhradne animovaným filmom. (Don Jebal)
  • Ve filmu se objeví i sestřenice Miley Cyrus. Je to malá, blonďatá holčička, která na konci filmu prosí Hannah o podpis. (Kyushu)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama