Reklama

Reklama

VOD (1)

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (397)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takovou čtyřicitku by si asi nechal líbit každý :) Puritánská Amerika to samozřejmě řeší. Justin Bartha je možná dřevo, ale tady se hodil. Catherine připomíná, že je stále nejen krásná, ale že umí i solidně hrát. Trošku se na ní v poslední době zapomnělo a tak ve všem romantických komediích účinkuje jen Jennifer Aniston. Škoda. Film je v první polovině komedií a v druhé čistokrevným dramatem o generačním soužití. Nebýt ovšem dvojice malých darebů a jejich vždy včasného příchodu na scénu, první polovina by byla o dost nudnější. Ty děti jsou opravdu kouzelné. 55% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Od Sexy 40 jsem čekal jen další blbou komedií kdy se dva do sebe zabouchnou a přes všechny problémy vše skončí Happy endem. U Sexy 40 tomu tak není a za to autory chválím, že to celé skončilo tak jak divák nečekal i když tomu celý děj směřoval. A Catherine Zeta - Jones je pořád nádherná. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Překvapení. Čekal jsem průměr, dostal jsem nadprůměr. Nejvíc mě ale překvapila Catherine, od které jsem vůbec nečekal takovou živost, odvaz, a hlavně díky ní jsem se dobře bavil a ze začátku celkem udiveně koukal. I když jde o romantickou komedii s happy-endem, líbí se mi, že je vývoj reálnější než u jiných romantik, a konec není žádný nechutný slaďák; prostě tak akorát, že nezkazí dobrý dojem. Tenhle film určitě zajistí dobrou náladu. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Fakt, že jsem snad poprvé při filmu s Catherine Zeta-Jones neměl po deseti minutách chuť ji rituálně uškrtit je obrovský úspěch. Tady prostě jako Normální čtyřicetiletá ženská naštěstí nemusela nic moc hrat a konečně jsem jí taky jednou nějakou roly věřil. I Justin Bártha jakožto sympaťák mi sednul, což je pro film de facto bez děje poměrně důležité. Průměr který neurazí tzn. 2 - 3. Pro můj soukromý úspěch, ale dám Jonesové tu půlku a zaokrouhlím na tři. You dirty little fucking scumbag! Take your disease-riddled whore and fuck her in hell, for all eternity! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

I když mám pro maminy velikou slabost, romantických blábolů bez špetky zajímavosti jsem už přejedený víc než zbytků bramborového salátu z Vánoc. Jaký smysl má točit něco, v čem se za 91 minut změní leda tak čas na hodinách? Jasně, no tak je Katka sexy. Od toho tu ale jsou plakáty a Majkl Douglas, aby nám to řekli. Koukat na kluka mého věku, jak si po večerech čte Harryho Pottera pod kytičkovanou peřinou, zatímco ve vedlejší místnosti dělají na nočníku e-e dvě děcka, to je na mě trochu moc... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Skutečný věkový rozdíl mezi Catherine Zeta-Jones a Justinem Barthou je 9 let. (Stanley619)

Reklama

Reklama