Reklama

Reklama

VOD (1)

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (397)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ač to nevypadá, film je docela solidně ujetá záležitost. To, že Catherine Zeta-Jones do filmu padla, to je vcelku jasná věc. Také je film o sexy čtyřicítce a ona si tohle pojmenování určitě zaslouží. Ale, co jsem nečekal, že se na první pohled normální romantická komedie zvrhne na naprosto neobvyklý příběh, který překvapí svojí originalitou, včetně samotných dětí sexy čtyřicítky. Nečekal jsem to, překvapilo mě to a vysloužilo si to ode mě čtverku čerstvě nepadaných filmových hvězd. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Tak takúto tému ja môžem,takou nepohrdnem.Téma skúsená staršia žena vs.chlapec,no bohužiaľ pri tom to aj končí.Celkový dojem a zážitok z filmu kazil práve Justin Bartha.Tento fakt nezachránili ani jeho modré oči.Ked má vyzerať dobre,tak jedine v Holy Rollersovi.A k mojej spokojnosti nepridáva ani fakt,že to bolo poňaté viac po komickej stránke,kde komické scénky nestáli vôbec za žiadnu srandu.Skôr by som prijala viac tej ťažkej romantiky.Tiež hlavným dôvodom prečo sa film neoplatí vidieť,je to chýbajúce povestné iskrenie u oboch hl.predstaviteľov bez štipky čara,šarmu,nevraviac o sexuálnom náboji.To už by sme u tohto chceli až príliš.Pokaziť tak pekný nápad,ktorých je vo filmovom priemysle ako šafranu,s prepáčením - nasrali ste ma!Nedám im viac ako 2*A dokonca ani s prižmúrením jedného oka! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Základná dejová línia sa takmer v ničom neodlišuje od stoviek podobných snímkov, neprináša nič nové. Film rýchlo upadne do patetickej, sentimentálnej nudy, čo veľmi skoro začne iritovať. Ide vlastne o takú romantickú komédiu len bez romantického náboja a humoru, ktorá neponúkne zhola nič, len pekné zábery na C. Zeta-Jones a smiešneho pubertálneho týpka, ktorý pri nej vrtí chvostom. Úplne zbytočný film. 35/100 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Catherine Zeta-Jones si může před své jméno klidně dát ještě jedno křestní a to "sexy", beztak už má jméno jak žížalu, tak je to jedno a co se týče číslovky tak tam může mít 40, ale klidně i 60, protože když je jednou ženská krásná, tak je hold krásná a hotovo. Není to však jen Catherine co je na filmu sexy, ale i pocit z tohoto bijásku. Esence komedie a romantiky jsou zde skvěle propletený a čím víc se film blíží ke konci, tím víc jsem z něj cítil pohodu a uvolněnost. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo jako lehce křečovitý pokus o komedii, která předstírá, že pluje mimo střední proud a holedbá se situacemi pro mě občas poněkud nepochopitelnými. Než jsem to však stačil odpískat, začalo se to pomalu měnit v zábavnou pohodovku, kde je v příjemné rovnováze humor a občas netuctové a vůbec ne hloupé romantické drama. Navíc je to zřejmě první film, kde mi Catherine-Zeta nejen nevadila, ale dokonce jsem uznal, že umí i hrát. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • V době, kdy nebylo ještě rozhodnuto ani o obsazení rolí, měli tvůrci snímku díky hrozící stávce na přípravné práce a předprodukci pouhých sedm a půl týdne. (znamka22)
  • Catherine Zeta-Jones v roce natáčení opravdu dosáhla kulatých 40 let. (Yokolobuna)

Reklama

Reklama