Crush

Mysteriózní / Thriller / Horor

Austrálie, 2009, 82 min

Príjemné prekvapenie. Začína to ako klasický romantický thriller na tému ľúbostný trojuholník o jednom športovcovi, jeho priateľke a jednej posadnutej ženskej. Napokon sa z nej vykľuje niečo celkom iné a romantika sa zmení na horor. Záverečná pol hodina je vynikajúca. Aj keď sa toho počas prvej hodiny veľa neudeje, nenudil som sa, čomu vďačím najmä vynikajúcemu výberu hlavných hrdinov a pohodovej hudbe. Je to taký milý teenagerský hororík, ktorý je opäť neprávom podceňovaný.(17.2.2011)

Začíná to zápasem - tím to naláká chlapi...Pokračuje to romantikou - tím to naláká i ženské....Pak se to pomalu zvrhne v thriller s romantickou zápletkou, který trvá dobrou hodinku a který může i místy nudit ale čím více se to stupňuje tím víc se těšíte na to rozzuzlení a to je nejen KONEČNĚ hororové ale navíc fakt výborné, originální a děsivé....Já jsem velice spokojená, trošku to trvalo než se to "rozjelo" ale poslední půlhodinka za to vážně stojí. 75%(3.5.2012)

Hezká hudba ze začátku s živým zápasem si získala mou pozornost, pak následuje 60 minutová předehra, v níž trénuje, kreslí obrázky a spí se zombie. Sice to celkem ujde, ale člověk si říká, kdy se konečně něco začne dít. V posledních 15 minutách dojde ke zvratu a máme skoro horor s docela vtipným koncem.(24.10.2009)

No vida.)) Čekal jsem to upřímně horší:)) První hodinka funguje, jako Romantické Drama, které mě kupodivu příliš nenudilo.. Posledních 20 minut nečekaný Zvrat a napětí šlapalo celkem Fajn..:)(29.5.2012)