Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý Julian (Christopher Egan) měl šťastný vztah se svou přítelkyní Clare (Brooke Harmon). To ale jenom do té doby, než potkal Anne (Emma Lung), krásnou tmavovlasou svůdkyni. Mezi nimi vzniká vášnivý poměr, ale brzy na to Julian zjistí, že partnerka je mnohem nebezpečnější než by si mohl myslet. (NGP)

Recenze (9)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. Začína to ako klasický romantický thriller na tému ľúbostný trojuholník o jednom športovcovi, jeho priateľke a jednej posadnutej ženskej. Napokon sa z nej vykľuje niečo celkom iné a romantika sa zmení na horor. Záverečná pol hodina je vynikajúca. Aj keď sa toho počas prvej hodiny veľa neudeje, nenudil som sa, čomu vďačím najmä vynikajúcemu výberu hlavných hrdinov a pohodovej hudbe. Je to taký milý teenagerský hororík, ktorý je opäť neprávom podceňovaný. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Od tohoto jsem moc nečekal, ale nakonec to dopadlo velice slušně. Film bych rozdělil do tří částí. Ta první je taková jako kdybych se koukal na nějaké teen drama. Kluk, holka, kámoši a nějaký ten sport. Druhá část začíná vstupem Anny do domu, kde se rozjíždí zajímavý milostný trojúhelník, který moc dobře nedopadá hlavně pro synka a poslední část je vážně super, protože se jedná o hororovou část. Napínavé, nenudící a chytré. Spokojenost. ()

Reklama

NeverEver 

všechny recenze uživatele

Slaby zacatek, slaby prostredek a slaby konec. Hlavniho pachatele jsem identifikovala asi po 15minutach:-( Myslim, ze cely stab by mel jit do vikendove skoly pro hororove filmy. 2 skomirajici hvezdicky za neokoukane tvare v hlavnich rolich. P.S. tip pro rezisera: pokud se postava chova abnormalne "ujete" nikdo tomu neuveri a uz vubec nikdo neuveri, ze to ma byt hlavni podezrely.... ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Hezká hudba ze začátku s živým zápasem si získala mou pozornost, pak následuje 60 minutová předehra, v níž trénuje, kreslí obrázky a spí se zombie. Sice to celkem ujde, ale člověk si říká, kdy se konečně něco začne dít. V posledních 15 minutách dojde ke zvratu a máme skoro horor s docela vtipným koncem. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Začíná to zápasem - tím to naláká chlapi...Pokračuje to romantikou - tím to naláká i ženské....Pak se to pomalu zvrhne v thriller s romantickou zápletkou, který trvá dobrou hodinku a který může i místy nudit ale čím více se to stupňuje tím víc se těšíte na to rozzuzlení a to je nejen KONEČNĚ hororové ale navíc fakt výborné, originální a děsivé....Já jsem velice spokojená, trošku to trvalo než se to "rozjelo" ale poslední půlhodinka za to vážně stojí. 75% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • O tom to filmu se mluví jako o ozploitation hororu, tedy australském exploitation hororu. (Cheeker)
  • Natáčelo se v australském Perthu. (Cheeker)

Reklama

Reklama