Reklama

Reklama

Komédia o jednej smoliarke, jednom únose a čare Vianoc, ktoré všetko zlé na dobré obráti. Alebo nie?
Gertrude „Trudie" Chandlerová je typická smoliarka. Pracuje v reštaurácii, no práca ju nebaví. Rodičia jej ustavične vyhadzujú na oči, aká je neschopná. Ako sa dalo čakať, šéf ju tesne pred vianočnými sviatkami vyrazí. Je z toho zúfalá, priateľ sa s ňou rozišiel a ku všetkému sa má dostaviť na rodinnú oslavu. Keďže tuší, že rodičia by si na nej znovu zgustli, naštve sa a rozhodne sa im dokázať opak. Preto unesie jedného zo zákazníkov, Davida Maritna na rodinnú oslavu... (TV JOJ)

(více)

Recenze (56)

nash. 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to laciné, ujeté, nereálné a v podstatě je to celé blbina, ovšem nečekaně zábavně střelená. Trudie totiž nemá jen den blbec. Ona má život blbec. A zoufalé ženy, jak známo, dělají zoufalé věci. Třeba coby servírky unášejí hosty z restaurace a nutí je před rodinou předstírat, že jsou milenci. Je samozřejmě jasné jak to dopadne, jsou přece Vánoce, a jsme v romantické komedii, ale tentokrát se švarný jinoch, k divákově radosti, nedá lacino. Milé, zábavné a pro Vánoční podvečer jako stvořené. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Bývalé televízne hviezdičky (M.J. Hart, Mario Lopez, Kyle Howard...) sa schádzajú v triviálnom vianočnom filme. Nápad s únosom je síce strašne pritiahnutý za vlasy, no je zaujímavý. Zvyšok filmu neoplýva nejakou srdcervúcou romantikou či nebodaj šialeným humorom no ako vianočná rutina je to celkom dobré. ()

Reklama

atmen 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si tímto filmem navodil vánoční atmosféru už v srpnu a kupodivu mi to nevadilo. Ba naopak, příjemná oddychovka, kde víme jak to celé skončí, ale cesta ke zdarnému konci nás pobaví. Alespoň já byl spokojen a dostal přesně to, co jsem očekával... ale abych nebyl pouze nekritický, tak musím uznat, že ke konci docházela šťáva. P.S. Nevím proč mi hlavní hrdina připomínal sportovního komentátora Roberta Zárubu za mlada :-) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Typicky průměrný vánoční film, který neoplývá příliš vánoční atmosférou, ale i přesto potěší a dokáže taktéž zaujmout. Na vánoční filmy se snažím specializovat (už jsem jich viděl několik desítek), a tak mám možnost srovnávání a tahle komedie z tohoto srovnání zase tak špatně nevychází. Nápad je docela zajímavý a vůbec po dějové stránce tam jistá originalita byla. Ale i přesto film nemá nic, co by mne nějak výrazně zaujalo. Prostě průměrná romantická komedie, odehrávající se v době Vánoc, ale tak nějak bez vánoční nálady. Takový popis se na tenhle snímek hodí nejlépe. Přesto jsem rád, že tvůrci přišli se zajímavým nápadem. No řekněte, ve kterém filmu uvidíte servírku, která je zoufalá z toho, že k rodičům na Vánoce nemůže přivézt přítele, protože žádného nemá, tak unese jednoho ze zákazníků a donutí ho přestírat, že on je jejím přítelem? Ale jak říkám, není to u mě bohužel na více než tři hvězdičky, protože tohle příliš nevychází z průměrnosti a v porovnání s ostatními romantickými vánočními komediemi je to přibližně na stejné úrovni. Také příliš nereálné, ale přesto milé a zajímavé. Takže dávám tři hvězdičky. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Tak už se na nás opět ženou ty americké vánoční pseudomoralitněvtipné příběhy. Musím říct, že jsem to sice vydržel, ale s hoooodně velkým přemáháním. Prostě od zápletky přes herecké výkony, až po konec jsem nebyl schopen rozdýchat to co se tam dělo. Jedna velká slátanina a stojí to opravdu zaprd, ehm pardon za odpad. Ten ale nedám. Blíží se Vánoce, na mne jde už taková povznešená nálada, a tak se povznáším nad tuhle blbost a dávám jednu hvězdu, která nás sice nedovede ke Spasiteli, ale mě udělá hezčí Vánoce, díky tomu, že jsem to neodpálil a udělal (z mého pohledu) dobrý skutek. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama