Reklama

Reklama

Sloužit jako ochranka v nákupním centru není žádná legrace. Zvláště když jste trochu násilnický blázen a po obchodě se vám potuluje rozverný exhibicionista v županu. V nákupním centru Forest Ridge uplatňuje hlava místní ochranky, Ronnie Barnhardt (Seth Rogen), všechny svoje povinnosti železnou pěstí. A jestli ho něco skutečně baví, pak je to boj se skateboardisty, zloději a vůbec s každým, kdo si dovolí narušit jeho snění o velkém dnu, kdy jednou bude moci vyměnit směšnou baterku za odznak a opravdovou zbraň. Přesto ho ale zjevení se necudného exhibicionisty mezi regály obchodu mírně vyvede z rovnováhy. Nicméně jelikož je obhroublý Ronnie vnitřním hlasem nucen k vykonání svého poslání ochránce, a protože taky doufá, že by konečně někdo mohl docenit jeho talent, případně že si ho všimne svůdná krasavice Brandi (Anna Farisová) z oddělení make-upu, okamžitě se rozhodne k zákroku. Naneštěstí deviant se ukáže být velmi zdatným soupeřem. A do toho také přichází opravdový policista detektiv Harrison (Ray Liotta), který je evidentně až příliš schopný, a mohl by tak celou Ronnieho práci zmařit. Začíná bitva, kterou tenhle supermarket ještě nikdy nezažil... v drsné a hodně černé komedii začínajícího amerického režiséra Jodyho Hilla. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Pugo 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotení vidím, že nie každému vonia tento štýl humoru - vulgárny, primitívny a morbídny. Taký ale ja mám rád a vždy ma najviac pobaví. Liottu síce veľmi nemusím, ale tu bol v pohode. Skvelé vedľajšie postavy a to kolegovia od ochranky, ožratá mamina a hlavne obchodník Aziz Ansari (fuckovacia scéna - vrchol filmu). Finále ma prekvapilo a dokonca príjemne šokovalo, toto som fakt nečakal. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepších Rogenových komédií. Seth hláškuje, fuckuje a je ten pravý sympaták s ktorým by ste po práci zašli na jedno, dve chladené. Film ma príjemnú 86 minútovú stopáž a tak tam nenájdete jediného hluchého miesta a k tomu počas celého filmu hrá skvelá muzička. Proste parádna zábava na teplý večer(nie teplý ako gay večer, ale skurvene nechutne teplý večer akože "je teplo večer"). Ten kto dáva nízke hodnotenie prípadne fuckuje: nemá zmysel pre humor a nemá čo strkať nos do takýchto filmov. PS: Zedli ste mi všetci čo dali pod 4* Nie ste hodný tohto filmu! ()

Reklama

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Tyvole. Neskutečnej nářez. Tím, jak dává dohromady zdánlivě neslučitelné prvky, střídá nálady a vyvíjí se naprosto (ale naprosto) nepředvídatelně se vyrovná tomu nejlepšímu z Tarantinovy tvorby. Rozhodně to není prvoplánová komedie. Rozebírat tu dál, čím je hlavní postava Observe And Report tak výjimečná a proč mě tak baví je zbytečné, jen se odkážu na výstižný komentář uživatele JFL. Označovat tenhle film za hloupý považuji za nedostatek filmové reflexe. Pro mě je to jeden z nejchytřejších filmů roku 2009 P.S. Baví mě jak se spousta uživatelů na CSFD často nedokáže vyrovnat s "nesympatickými" hlavními postavami a nedokážou se nedokážou se přes to přenést P.P.S Seth Rogen jde do topky P.P.S: Na IMDb někdo o tomhle filmu jednovětně výstižně napsal "the most wild and unpredictable movie i have ever seen! hysterical!!!!"Souhlas. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Seth je nafúknutá trubka reznutá lopatou a hrá ju pomerne slušne. Autor scenára je asi podobného razenia, s tým rozdielom, že nehrá, ale slušne škriabe scenáre s hluchými miestami. Mohol sa sem tam prefackať, ak pri tom driemal, darmožráč. S režisérom je zrejme tiež kamarát a pár krát sa im zadarí scénku nespackať a dotiahnuť ju do konca. Ale pár krát za 86 minút je mizerný výsledok. Vraciam na prepracovanie ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Ptákovina, kterou musíte brát s vysokým nadhledem, zápletka s hledáním úchyla není vůbec podstatná. Přes chaotický úvod a pocit, jako by režisér neustále hledal svůj styl, se Zevlovat a prudit zvrhne v něco mimořádného. Seth Rogen zachraňuje celý film, stupňovaná agrese, totálně přehnaná a neetická brutalita, nulový tlak na morální hodnoty, to žene snímek mimo běžné komediální koleje a musím říct, že závěr mi neskutečně bavil. Kdyby v podobném duchu probíhal celý film, vznikl by kult koketující s Tarantinem.. Oceňuji i použití písně od skupiny Queen, která vždy zahraje v nejbrutálnějších pasážích. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Během natáční jedné z bojovích scén Seth Rogen zlomil omylem jednomu z kaskáderu nos, když jej skutečně uhodil do tváře. (cvaky32)
  • Role detektiva Harrisona byla původně napsána pro Dannyho R. McBrida .Ten jí musel odmítnout kvůli závazkům k jiným projektům. Roli tak dostal Ray Liotta. (cvaky32)
  • Skladba znějící při závěrečné scéně během honičky za nudistou v nákupním centru je "Where is my Mind" od kapely Pixies, která se objevila již v závěrečné scéně a titulcích filmu Klub rváčů (1999). (8Dandee)

Související novinky

Násilí na ženách?

Násilí na ženách?

13.04.2009

To už k dnešku tak nějak patří ;-). A tak tady máme protest radikální feministické organizace WomanAndHollywood, která sokolím okem dohlíží na to, jestli američtí filmaři zobrazují něžnou polovinu… (více)

Reklama

Reklama