Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sprotte, Trude, Frieda a Wilma tvoří nerozlučnou čtyřku, ačkoliv je každá z nich úplně jiná. Proti nim stojí jako nesmiřitelní soupeři parta kluků, se kterými se věčně hašteří. Jednoho dne se však přihodí něco neskutečného: na oblíbené maskotky dívčí party, slepice, si začala brousit nůž babička! Dívkám teď nezbývá nic jiného, než požádat jejich konkurenty kluky, aby jim pomohli s odvážnou akcí na záchranu slepic... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

whack 

všechny recenze uživatele

Dievčatá, ktoré majú to šťastie, že ešte nie sú trestne zodpovedné, zachraňujú sliepky, rozbíjajú bagre, kempujú v lese a podnikajú iné dobrodružstvá v prírode... čo sa na tom komu nepáči? Závidíte, že ste prepásli mladosť v betónovej kobke mesta, čo :) ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Dětské dobrodružství o záchraně starých slepic, které střeží pistolí a nožem skvěle vyzbrojená babička, proti jejímuž záměru, podříznout drůbeži útlé krky, se spojí znepřátelené party Pygmejů a Divokých slepic. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Děti ve věku kolem 10 let ten příběh nepochybně zaujme. Určitě to není úplný odpad, jak to tady mnoho uživatelů označuje. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný německý rodinný film. Myslím si, že se u něj v některých částech museli nudit i dětí. Což je špatné, jelikož se jedná o cílovou skupinu. 30% ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Určite by sa to páčilo aspoň nejakým dievčatám pod 10 rokov, tipujem. Ten námet nie je originálny a obsah ničím nový, ale vzhľadom k tomu, aké braky často produkujú Nemci je to v pohode. Film má typickú rodinnú - nie bezkonfliktnú atmosféru s nádychom letných dobrodružstiev a nejakým poučením. Osobne si myslím, že je vydarenejší než napr. Maharal. ()

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Film pro děti, který nebyl zas tak špatný. Parta holek, co zachraňuje slepice - pro mně docela originální nápad. A samozřejmě nesmí chybět velké nepřátelství s partou kluků. No, i když z nepřátelství se následovně stane láska. ()

Brion.y 

všechny recenze uživatele

Pipky v akcii? WTF? Ja som zažila osudový stret s českou verziou, ale po zhliadnutí súdim, že to nie je nemecký film len tak pre nič za nič. Keď raz budem mať potrebu vzdelávať týmto spôsobom svoje takmer -násťročné deti, tak im zoženiem originál...ale najprv sa tie krvilačné beštie budú musieť prehrýzť edukatívnejšími filmami (a pokiaľ ich aj potom bude toto baviť, tak opakujem...len v nemčine...) ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Určitě to není film filmů, ale je to aspoň o něčem oproti dalším dílům. Prostě podívaná pro děcka. Mě osobně se to líbilo. Nápad je to dobrý. Holky které ze srdce nenávidí kluky a věčně proti nim něco mají. Ale pak přijde na řadu babička a chce zabít slepice, které děvčata milují. A tak jim nezbývá nic jiného, než o pomoc požádat své rivaly =) ()

CosmicLoser 

všechny recenze uživatele

Nechápu tolik hodnocení jako odpad!Většině těchto znalců filmu zřejmě nedošlo,jaké věkové skupině je film určený.Nic proti,ale už ten název a obal... ()

L-wyz 

všechny recenze uživatele

Die wilden kleine deutsche Huren k opíchání. Toto ovšem platí jen pro tento první díl trilogie. Snad jedině Jette Hering byla fuckatelná ve všech třech filmech. ()

atzeer 

všechny recenze uživatele

Mě se film moc líbil, a to jsem už starší, taže menší děti to určitě zaujme. Je to pěkný film, pokud nemáte nic na práci a chcete si odpočinout u nějakého filmu, tak je to tento. ()

Reklama

Reklama