Reklama

Reklama

Jejich jedinou šancí na záchranu světa je obrátit tok času a vrátit se zpět do minulosti. Přísně tajné vládní experimenty s cestováním v čase musely být předčasně ukončeny, protože se vymkly kontrole a ohrožovaly bezpečnost světa. Vědecký garant projektu zmizel i s technologií a pátrání po něm je v plném proudu. Když se jeho jméno objeví v seznamu pasažérů letecké společnosti, vláda nařídí letadlu návrat. Ale stroj se během letu ztratí z radaru i z oblohy. Zatímco se agenti snaží vypátrat zmizelé letadlo, vědci musí zachraňovat svět před důsledky experimentu, protože nebezpečné vlnění může zničit Zemi. Jedinou šancí je obrátit tok času, vycestovat zpět do minulosti a předejít chybám, které nastaly během experimentu. (TV Horor Film)

(více)

Recenze (30)

Terva 

všechny recenze uživatele

Takové trochu naivní hned od začátku a to není dobře. CITÁT - Cíl je eliminován......... Monotonní hudba, nezvládnutá dramatizace, průměrné až podprůměrné triky, příšerný dialog, prostě něco mezi telenovelou a televizním filmem. Nebavilo mě to, ikdyž to má dobrý scénář. Podobné a lepší filmy jsou "Časožrouti" nebo "Philadelfský experiment". CITÁT - To je překvapení, agente Smithsi........ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Televízna hovadina na úrovní Asylum produkcií v ktorej sa chrabrý agent Brandon Walsh snaží zachrániť svoju rodinu uväznenú v lietadle, ktoré je pre zmenu uväznené v nejakej časopriestorovej diere. Jednu hviezdičku dávam za pár celkom pozerateľných prestreliek a za sympaťáka Priestleyho, ktorý by sa v pohode hodil do nejakého nekonečného detektívneho seriálu. P.S. Brandon s hlasom Davida znel na hovno. 2/10. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Někdejší mládežnický idol Jason ´Brandon´ Priestley a věčný představitel etnicky vyhraněných postav Lou Diamond Phillips opět - obrazně řečeno - spojují své síly (poprvé v kriminálce VRAŽDA NA PRESIDIU, která je jen o 2 roky, a spoustu bezvýznamných rolí, mladší). A je nad slunce jasnější, že oba pánové zažili už i lepší časy. Priestley jistě rád vzpomíná na popularitu z 90. let, která jej, především díky televiznímu seriálu BEVERLY HILLS 90210, na několik let přišpendlila na nástěnky nekonečného zástupu mladých slečen a Phillips (zde překvapí rolí civilního, nemilitantního rázu) zase nejspíš ještě pořád nechápe, jak se mohla slibně rozjetá kariéra po snímku LA BAMBA (kde ztvárnil hlavní roli zpěváka Ritchieho Valense) obrátit v bohapusté filmové bahno... Ale vraťme se k samotnému snímku. Podle zdejšího hodnocení mohlo by se zdát, že jde o šaraticu první třídy, ale není to tak zlé. Neoriginální zápletka vysává všechno od ZÍTRA VSTANU A OPAŘÍM SE ČAJEM až po EXPERIMENT PHILADELPHIA (další nevyjímaje) a atmosféra je laciná stejně jako obsazení, ale triky jsou na televizní film ucházející a tempo celkem ujde. Žádná bomba, ale viděl jsem už i horší věci (z poslední doby třeba OCELOVÝ MUŽ, oproti kterému je PARALELNÍ SVĚT snímkem hodný ceny Emmy). 40% ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, jestli jsem to správně pochopil. Nápad je skvělý, ale na tom zpracování by chtělo trochu zabrat, protože mi tam některé věci nedávaly smysl, především konec, který se mi zdál dost odfláknutý stylem "už nemáme moc času, tak tam nacpeme tohle a támhleto". Prostě těch posledních 25 minut je bídných. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už keď som v úvodných titulkoch zbadal meno Lou Diamond Phillips bolo mi jasné, že ma čaká nízkoropočtový, béčkový film. Tento herec sa totiž objavuje len v takýchto snímkoch. Presne tak to bolo i v tomto prípade. Kanadský televízny film z roku 2007 "Hrozba z nebies" je mizerne natočený sci-fi thriller o cestovaní v čase a o časo-priestorovej teleportácii. Scénar je prihlúply, herci slabí, filmové triky a špeciálne efekty lacné, réžia úbohá. Nič som od toho nečakal a i tak som bol sklamaný. * ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Při přestřelce v bance jsou oknem vidět projíždějící auta v běžném provozu, což by ale nemělo být, protože když Caleb (Jason Priestley) jako agent přijíždí do banky, je město vylidněno díky nařízené evakuaci. (vlcekmirek)

Reklama

Reklama