Reklama

Reklama

Zábavný i dojemný film o radostech a strastech, které připraví lesbickému páru, Marion a Lucii, rozhodnutí mít dítě. Jak se s tím srovnají jejich rodiče? Jak dlouho ještě dokáže těhotná Lucie tajit svoji orientaci před kolegy? Nezačne si Marion připadat odstrčená? Příběh se soustřeďuje na křehký trojúhelník mezi ženami a dárcem spermatu, jejich kamarádem, a ukazuje, jak moc dokáže narození dítěte obrátit naruby jejich životy. Překoná jejich vztah tuto náročnou zkoušku vzájemné lásky a tolerance? [Mezipatra 2009] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Film o dvou lesbách, který chtěj dítě a hledaj vhodnýho otce, kterej by jednu z nich oplodnil. Tohle mě opravdu moc nebralo. Když se řekne film o lesbách, tak já se radši podívám na něco s názvem "japan lesbian nurses kissing with tongue" a podobně. Ale ani tohle nebylo vyloženě špatný. Občas mě nějaká scénka i pobavila. ()

Magyar 

všechny recenze uživatele

Film si zřejmě klade za cíl bořit předsudky, ale na jejich místě jen vytváří další. SPOILER: Představte si stejnou situaci z filmu u hetero páru - manžel nemůže, kamarád vypomůže a po porodu se k nim nakvartýruje. Po malém zaškobrtnutí (sobec jeden) a opětovném "zrozumění" manžela vesele díťátko všichni tři vychovávají ... KONEC SPOILERU. A tohle by mělo být u rodiny dvou žen normou? Obávám se, že v situaci podaný v tomto edukativně ambiciózním filmu bych mohla jet tak rovnou do Bohnic, ať bych byla kýmkoliv ze zúčastněných. ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Snaha o přílišnou "výchovnost" nebo jak to nazvat. Klišoidní příbuzenstvo, postava Huga jakoby okopírovaná z provařených témat amerických filmů. Od Francouzů bych čekala víc. Spíš dvě a půl, trojka za "konkurz" na otce. ()

Reklama

Reklama