Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film je inšpirovaný skutočným príbehom strašných vrážd, ktoré sa stali trom ženám. Mladá reportérka Chalinee je zvedavá, čo sa skrýva za týmito tajomnými prípadmi, a tak začne hľadať ďalšie informácie. Pri pátraní objaví dom, v ktorom boli tieto tri ženy zabité ich milencami. Keď však vstúpi do domu, nájde niečo oveľa desivejšie než si čo i len dokázala predstaviť. (ywulka)

(více)

Recenze (11)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Hodně muziky za poměrně málo peněz, je vidět vynalézavost, s jakou jsou poměrně laciné triky využity k hutné atmosféře. Místy velice dobré, místy méně, dost mě rozladilo jakési "vysvětlení po vysvětlení", kdy ke všem funkčním prvkům museli ještě plácnout historické pozadí, ze kterého jsem si ukroutil hlavu. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Děsivá story jednoho týpka z jednoho domu, kde se stala vražda. Mladá reportérka se do tohoto případu zakousne jako pitbull a nechce se vzdát, ale nakonec ji "zlý" dům připravý o vše, co měla v životě ráda... U mě průměr, nudila stopáž 100 minut, která by chtěla určitě zkrátit a udělat z toho tak svižnou podívanou. 50% ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Lézt do starých dřevěných baráků, ve kterých v minulosti došlo k brutálním vraždám, to si v horroru koleduje o pěkný průser. Podle posteru by člověk soudil, že na naši hrdinku s digitální kamerou v třesoucí se ruce budou vylézat zpráchnivělé zombies, leč v Thajsku mají velkou tradici duchařské příběhy a většina thajských horrorů nějakého bafajícího bubáka obsahuje, v čemž ani The House není výjimkou. Přejete si černé siluety postav nebo rozkládající se dlouhovlasou ženštinu blijící tmavý humus? Máte je mít. V dnešní době pouzí strašáci na navození strachu nestačí. Ideálně by měli předvést nějakou nechutnou fičuru (kupř. po schodech se plazící krkající Kayako). V tom The House přichází zkrátka. Staví sice na prolínání realit, kdy má hrdinka před očima vrahovo nechutné konání, vidí postavy čmárající krví na zeď a další anomálie, jenže absentují v něm okamžiky, ze kterých by člověku naskakovala kopřivka či alespoň se mu vryly do paměti. Vrcholem zde budiž pitoreskní vykročení duchovy nohy zpoza dřevěného trámu. The House má solidní audiovizuál, což není v případě thajských horrorů pravidlem, a několik "čtyřhvězdičkových" atmosférických pasáží, ale konec konců se jedná pouze o průměrnou asijskou duchařinu s příměsí melodramatu a některými poněkud rušivými digitálními triky. ()

fililipekk 

všechny recenze uživatele

Tohle mě prostě baví, super duchařina. Mladá Shalinee pracuje na reportáži krvavých vražd ve starém baráku (ten dům, neskutečnej, moc se mi líbil) a ponořuje se hlouběji a hlouběji a čeká ji mnoho nepříjemných překvapení. Hlavní herečka super a dr. Charlerm- dobrej vyšinutec. Atmosférka jak má bejt. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Tento horor som si pustil bez akejkoľvek predchádzajúcej informácie o ňom, vôbec som nevedel do čoho idem a nakoniec ma neuveritelne prekvapil. Nachádzam len samé superlatívy. Príbeh bol zaujímavý - niečo na spôsob The Amityville Horror krížené s ducharinou, o prekvapivé zvraty nebola núdza, atmosféra hustla každou minútou, strašidelné scény fungovali na výbornú, herecké výkony v rámci žánru tiež skvelé (najviac s veľmi sympatickou hlavnou hrdinkou .-), malo to aj výborné audiovizuálne prevedenie, ktoré nepôsobilo prehnane ako vo väčšine dnešných thajských hororoch (napr. z posledných, čo som videl - The Spiritual World alebo Video Clip). Pre mňa jeden z najlepších thajských horor, aké som videl. Len sa divím, že tento režisér pred týmto filmom natočil takú priemernosť akou je The Victim. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama