Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na lékařské fakultě jedné z nejprestižnějších soukromých univerzit v zemi začíná akademický rok. Barbara ale nosí v hlavě jiné myšlenky než studium: má především problém, jak školní rozvrh skloubit se sériovým vražděním. Jako dokonalá oběť módy skrývá za mnoha vrstvami make-upu zlost. Není ochotna si přiznat, že se nikdy nedostane na obálku Cosmopolitanu, a stává se tak příkladem manipulace kultovních lifestylových časopisů s dívčí myslí. Jediný způsob, jak ventilovat frustraci, nachází Barbara v roli kanibalského psychopata. Stejné potěšení, ne-li větší, však objevuje v možnosti svěřit se divákovi. Vyhledává kameru, aby ji učinila svým libidinózním komplicem. A zatímco se „nejbezpečnější univerzita na světě“, jak tvrdí děkan, před jeho zraky mění v řeznictví, nikoho by ani nenapadlo podezírat mlčící jehňátko Barbaru, jejíž jedinou posedlostí jsou, jak se zdá, poslední výstřelky módy. A tak odpovídá sama sobě: „Proč zabíjím? A proč ne? Nejlepší je prevence...“ Brilantní karikatura krvavých hororů a satira na diktát konzumu. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (27)

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Akce tohoto zábavného horroru se odehrává na studentské koleji. Hlavní postavou je Barbara, která jako na běžícím pásmu vraždí všechny, kteří se ji dostanou pod ruku. Budeme také sledovat párek studentů patologie, kteří jsou vtažení do vyšetřování psychopatického inspektora policie. Podíváme se na netypické skutky jejich vynalezeného stroje, který dekóduje signál z mozkových impulsů...... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Síce som približne vedel, do čoho idem, ale aj tak som sa rozhodol dať filmu šancu. Veľmi ma to však nebavilo. Pripadá mi to tak, že sa Španieli pokúsili napodobniť ázijské šialenstvá typu Tokio Gore Police, The Machined Girl a pod., ale akosi to nefunguje. Zbesilý strih mi nevadil, viac mi už vadil poriadne suchý humor, nesmierne kvantum dialógov a neskutočne nesympatická hlavná hrdinka. Síce už na pohľad vyzerala ako vyšinutá, takže do filmu vcelku pasovala, ale sexy nebola ani náhodou. Dokonca mi pripomínala nemeckú škratu Ninu Hagen, ktovie prečo. Smola, dalo sa to pozerať, ale nesadlo ... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ne úplně marná komediální pocta hororovým klasikám, řadě lidí se myslím bude zamlouvat, mně to ale nesedlo. Uznávám, pár dobrých nápadů a jakáž takáž hravost tomu nechybí, nuda se po většinu času taky nekoná, sprchový slasherový úvod byl parádní, jenže: nedrží to moc pohromadě, ta vraždící pipka mi přišla dost nesympatická, celkově prostě průměr. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprosto unikátní ujetá šílená jízda, která se nese na vlně výborné parodie na horrory. Nejdříve si bere do poloviny filmu na paškál slashery, pak se rozjede v "zombies" tématu a paroduje a vkusně připomíná řadu kultovek jako byly vechny možné zombárny, Re-Animátoři, Brandead, Evil Dead série atd. Postava hlavní hrdinky je naprosto super, fakt náááádherná kočička a to jak je všechno pojato, zahráno, klipovitě nasázeno je prostě paráda. Velice zábavnej flick, nad kterým není potřeba vůbec přemýšlet, jen se skvěle bavit. Super!!! ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Španělská Scary Movie, doplácející na šílené a zběsilé dialogy, nulové herectví a minimum opravdu dobrých scén a fórů. Zombie finále zachraňuje hodně... ()

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Odpudivá, nezajímavá, dementní blbost. Tohle není nic jinýho než protivná kokotina, která dokáže tak akorát unudit k smrti! 10% ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

hodne divny slepenec zombie hororu, konverzacni krimi, japonske uchylarny na spanelsky zpusob. jako pulnocni film idealni. 7o procent ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělá Španělská úchylárna. Humor, brutalita, nápad, pcota hororům = čtyři poctivé hvězdičky. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

44th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2009 - Jeden z méně povedených půlnočních filmů festivalu... Začátek ubohý, ale v druhé půlce se přidala i zábava takže nakonec alespoň trochu ucházející - 30% ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Nejtrapnější ´´komediální´´ horor všech dob. Jediné, co mě dokáže pobavit, je zdejší nadšení a rozhazování hvězdičkama. Doufám, že hodnocení zde bude klesat a klesat a klesat až do zaslouženého odpadu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku slashery parodující úlet (s jedním hodně vtipným takřka přímým odkazem na Vřískot a všechny jeho parodie) o jedné přičinlivé sexy sériové vražednici s vkusem pro kostýmy a nápaditost vražd se někde v půlce změní v neméně parodickou zombie řezničinu takřka v Jacksonovském Braindead stylu. Pravda, ta zombie část je trochu slabší a více ulítlejší, ale Macarena si hlavní roli neskutečně užívá. Krásně trhlé, hodně sexy. prostě Sexy killer. 3.5* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímok prejde asi tromi žánrami, počas celého svojho pôsobenia, možno aj viacerými. Paródia na horor, slasher, zombie splatter a možno aj psychologický portrét psychicky narušeného jedinca. Tento koktejl síce nieje vyvážený, ale je aspoň zábavný a krvavý. A to sa v rámci fanúšikovskej základne, cení. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl naprosto super a dostal mě do dobré nálady, ale bohužel ne do takové, která by mi vydržela celou stopáž, jež se postupně zdála až moc natahovaná. Najednou to nebylo vůbec tak novátorské a tak vtipné. Najednou to začalo být nudné a zdlouhavé. A nic tomu nepomohla ani dobrá hudební stránka. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Což o to, sexy tyhle holky jsou, ale to je tak všechno. Humor tady předkládaný jsem nepřijal. Díky nechci. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

španělská chujovina, ale není to až tak děsný - když pominete absenci příběhu, dialogy o hovně a ukecanost všech postav tak se to celkem dá:) ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Recenze bez atmosféry půlnočních Varů:) Čte Cosmopolitan, vypadá jako černovlasá barbie, chová se jako kurva a jen tak zabíjí lidi...Španělská slasher parodie na teen vyvražďovačky s nějakou tou krví, laciným erotičnem, trapným humorem, herci neherci, která ale nenabízí kromě béčkovsti a lascivnosti nic navíc...Někomu to stačí, mně tedy ne... ()

cab 

všechny recenze uživatele

Neuveritelne nabita jizda plna adrenalinu a nekoncicich scen, kde prim hraje krev, zabijeni na ruzny zpusob, cerny humor, hlasky, odkazy a v neposledni rade necekani zombici. Guilty pleasure pod taktovkou Barbary alias nejvice sexy zabijaka noveho tisicileti. 70% ()

Reklama

Reklama