Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (408)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová road movie o jedné panické cestě v klasickém GTO z roku 1969. Je příjemné vidět, jak se film a jeho postavy postupně vyvíjejí a celé se to nezvrhlo jen v přehlídku nahých těl, chlastu a zábavných amerických večírků. Vedle té emoční roviny a nalezení té pravé lásky však zůstala zachovaná i zábava, na kterou jsme v podobných snímcích již zvyklí, a kterou tu samozřejmě také očekáváme. I přes některé momenty je to v podstatě další tuctovka, donut vás ale jistě potěší a to bude asi to hlavní, co si odsud odnesete, protože až se trochu seznámíte s hlavními charaktery, bude vám hned jasné, jak to celé dopadne. (6/10) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej zvláštňák. Na jedný straně prcičkovskej humor, na druhý straně crazy humor a pak ještě fousáč se svým suchým humorem, který opravdu co hláška, to zásah. Ovšem neřekl bych, že se jedná o čirou srandózu. Z filmu je v určitých momentech cítit v chování dvou hlavních hrdinů opravdovost. No řekněte kluci, nehonili jsme se alespon jednou za kdekajakou pipinou a neviděli holku vedle nás. Nebo nepřáli jsme si někoho za svou holku nebo za svýho kluka, ale pro naší nesmělost jsme se to báli vybalit ? Nechovali jsme se v určitým věku jako ten brejlatej vohnout ? Fak super ! A to nepočítám toho nádhernýho Pontiaca, kdo by takovýho čtyřkolovýho frajera nechtěl řídit, když jede balit holky, že ano chlapci ? Tohle je prostě road movie s velmi kvalitním motorem. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Je to šialene rozťahané a často trapas, ale... zároveň to má až zarážajúco dobre zrežírované momenty, asi tretina gagov funguje výborne a celkovo je ten film z ťažko definovateľných dôvodov pohodový a sympatický. Ospevovaný Marsden je fajn, hoci vlastne ťažko vykráda Stiflera. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Až na dřeň předvídatelné, ale v mnohých momentech zatraceně pravdivé a hlavně nehorázně zábavné. Notně pozdní pohrobek dávno vyvanulých žánrovek, který boduje upřímností, smyslnými křivkami a báječnou muzikou. No a James Marsden odvázaný až po strop. Nejvtipnější záležitost zimy 2008/09. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komedie, hodnocení spíše k průměru...hmm...co od takového filmu na čsfd očekávat? Především výbornou zábavu, kde pokud nejste debil, anti-humorový typ nebo sériový vrah, tak se příjemně a pohodově pobavíte. Debily myslím především odborníky, který takovéto typické komedie sráží do kolen tak důrazně, až je to k pláči. Proto jsem se zdejším hodnocením neřídil a upřeně se těšil, s čím tvůrci ke mně dorazí. Sex Drive je nakonec naprosto typická komedie, kde pár scén nezapomenete. A tak to má být. Proč z toho dělat něco víc, něco míň, když této komedii evidentně zlatý střed bohatě stačí? ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $8,402,485Tržby Celosvetovo $18,755,936Tržby za predaj DVD v USA $9,558,042 //počet predaných kusov 472,599 ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mě to přišlo super. Od komedie vyžaduju, abych se zasmál a to mi Sex Drive poskytl vrchovatě. Navíc jsem u toho měl takovej ten dobrej pocit. A Seth Green coby Amiš vyvolávající v lidech pocit viny byl super. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Přijeď za mnou a budeš mít jízdu se vším všudy….. Je mu 18 a ještě neměl holku. Tak se z lidí stávaj teplouši. Ještě že má kámoše (zajímavá role pro C. Duke). Komedie, která pobaví a nesnižuje se ke zbytečným ,,vopruzárnám“. Prostě jde jen o to, vyvenčit brko. Dojde i na trapné situace, ale to k životu patří. A ti, kterým je tato komedie určená především, by mohli vrnět blahem. A včas zjistí, o čem ten chlapskej život opravdu je. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Musela bych mít v krvi pět promile a stopáž by musela být pětkrát kratší, abych to považovala za neotravné. Trpěla jsem u Unrated verze. :) 30% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Tak o tom že to je zábavné nieje pochýb, ale niečo my tam tam chýbalo, aby som tomu mohol dať za 5*................... Soundtrack: 1. "Let's Get it Up" - AC/DC ,2. "Got You (Where I Want You)" - The Flys ,3. "The Moment" - X5 ft. Mr. Fang ,4. "Nasty Girl" - Nitty ,5, "All Shapes and Sizes" - The Lucky Stars ,6. "Time to Pretend" - MGMT ,7. "You Better Do Better Than That" - Candy Chase ,8. "Life is Beautiful" - Vega4 ,9. "Grand Theft Autumn/Where Is Your Boy" - Fall Out Boy ,10. "Message from Yuz" - Switches ,11. "Bang Bang to the Rock 'N Roll" - Gabin ,12. "My Perogative" - Bobby Brown ,13. "Cramming for College" - Pornosonic ,14. "Give Up?" - Hot Hot Heat ,15. "Danger Zone" - Kenny Loggins ,16. "Flying High" - Jem ,17. "Disco Inferno" - The Trammps ,18. "Atlantis" - Donovan ,19. "Can't Fight This Feeling" - REO Speedwagon ,20. "Life is Beautiful" - Vega4 ,21. "Porcupine Jacket" - Tramps and Thieves ,22. "I Don't Care" - Fall Out Boy , ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie z dob, kdy Američané dělali ještě fajn kousky. Je to tak trochu na styl Prcičky, ale vtipný a bláznivý je to dost. Potěší přítomná nahota, slušný hlášky, fajn tempo ( James Mardsen zabiják!). Zasmál jsem se jak se patří. 8/10. ) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto uchylacka stupidni komedie s neskutecne ohranym pribehem, ostatne to se ale dalo podle nazvu cekat. A taky me v tom utvrdily samotny tvurci, ktery hned na zacatku uvedou film a hezky vysvetli, co ze to stvorily za uchylarnu. Jenze krome toho je to taky kurevsky vtipny, vetsi cast filmu je pojata jako road-movie, takze se film nikde dlouho nezdrzuje, je tu spousta skvelejch vedlejsich postav, brutalni hlasky, sem tam naka prasacka scena a kdyz uz je zaber na kozy, tak je asi tak petkrat dyl nez by clovek cekal. A to ani nemluvim do obrazu asi dodatecne vlozeny hromade nahejch holek, ktery se jednou za cas hezky probehnout. Bohuzel tu je i par detailnich zaberu na cernou kladu bez kterejch bych se obesel. No a obsazeni je paradni, vetsinu hercu sice neznam, ale jsou to spravny sympataci a Marsden je ultimatni. A na to ze ma film na komedii prehnanejch 130 minut fakt rychle utece. A pockejte si po titulcich, je tam jedna brutalni vychcavka, ktera pekne nasere. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Po nějaký době zase jedna osvěžující, post-prcičkovská komedie. Ženský prdy, močení, romantika, kozy, fekál, příjemní herci, židi, prdel. Nevím jak kinoverze, ale s UNRATED si navíc tvůrci docela dobře vyhráli... Dvě hodiny dobrý zábavy, thumbs up! ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Mnoho jednotlivých scén funguje na výbornou, ale jako celek to dost drhne. Hlavní postavy moc zajímavé, či zábavné nejsou, navíc teda spousta vět na mě působila jako plkání o ničem (without balls, asi jak to píše Beky). Za to vedlejší postavy, to je smršť cool hlášek (Andy a Randy), ironie (boží Seth Green) a grimas, pohybových dovedností a nadávek (James "Cyclops" Mardsen). Ale jako chechat se nějaký obří koblize vážně nebudu. Několik momentů si klidně pustím znovu a znovu, ale celej film bych už nedal. 19 miliónů dolarů(rozpočet)/14,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Problémy s prvním zasunutím jsem řešil někdy v době mezi 17. sjezdem KSČ a 27. sjezdem KSSS, takže mi činilo menší problémy vcítit se do role poněkud nervózního joudy netrpělivě očekávajícího ztrátu panictví. Jenže vše kolem něj mě bavilo. Ať už to byl kulaťoučký babolapka Lance, neuroticky zateplený bratr Rex, či vrchol v podobě ultrasuchého židovského opraváře aut Ezekiala. Na této cestě jsem se zkrátka bavil víc, než jsem ochoten přiznat. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná záležitost se sympatickým obsazením, zejména James Marsden řádí jak šílený. Kdyby to trvalo o půl hoďky míň a mělo trošku víc podařených vtipů, klidně bych s hodnocením v rámci žánru přitlačil. Ale i tak vlastně (kupodivu) spokojenost. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Příjemné pobavení po kterém jsem měla namožené břicho dva dny. Nápad s mluvícím donutem byl opravdu geniální! Příběh naprosto ohraný a nedůležitý, výkony herců a hlášky ale neměly chybu. To byla po dlouhé době zase povedená komedie tak jak má být. Téměř dokonalé, proto zdejší hodnocení nechápu! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zábavná teen-komedie se skvělym Pontiacem GTO a hromadou pěknejch buchet. Od začátku to svižně ubíhá k očekávanýmu finále, žádný velký překvapení se nekoná, ale to celkem nevadí. Prostě jsem se pobavil, i když se nemůžu ubránit pocitu, že se z toho dalo vyždímat víc. Jinak jsem viděl "normální" verzi, ale určitě se budu chtít časem podívat i na director´s cut... ()

Reklama

Reklama