Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Proč se tu svoji propagandu "rusové jsou zlý" snaží dávat i do pohádek??

=Plech=

=Plech= (hodnocení, recenze)

No vzhledem k tomu že tenhle film byl 1.,který sem viděl s 3D brýlemi,tak tede nic moc.Film byl nudný a vtipy které padly byly pouze podprůměrné.Podlé mého názoru i tyhle plakáty vypadají lépe než celý film.

hardridick

hardridick (hodnocení, recenze)

Musím uznať, že zopár pekných animácií tam bolo ale nič viac... Scenárista sa musí ešte teraz hanbiť ak si pozrel čo spôsobil. Dabing dokonca tomu pridal takže pri niektorých scénach som sa hanbil aj ja. 2 hviezdičky za nápad a 2 zmyselné vety.

Reklama

Reklama