Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $13,555,237Tržby Celosvetovo $38,351,220║ Tento priemerný CGI animák v prvom rade zachraňuje, že je robení 3D. Aj keď bola možnosť sledovať to len cez tie papierové modro-červené okuliare v klasickom kine, potešilo to v určitom merítku zrak. Príbeh je v robení v priamočiarej rovine a hlavne pre tých najmenších, v podstate ide o tip rozprávky určenej na pohodlný oddych, občas sa tu nájde pár vydarených fórkov, v celku štandardnej animácie na dnešnú dobu čo nepokazí dojem ale hlavne je že to je robené trojrozmerne, čím to ako tak v tomto merítku uspokojí. /videl v kine: 55%/ ()

Terva 

všechny recenze uživatele

25.5.1961 John Fitzgerald Kennedy pronesl tuto památnou řeč : Jsem přesvědčený, že by Spojené státy měli napnout všechny síly, aby do konce tohoto desetiletí dopravily člověka na Měsíc a bezpečně zpět na Zem. A co hlavní hrdinové tohoto příběhu ? Jsme mouchy bzučíme, jíme a otravujeme lidi, co víc si od života přát ? Tak se pojďte ponořit do příběhu much, které chtějí dokázat více. Americká moucha chce prožít svůj Americký sen. Je to sen tří " bzučáků " o cestě na Měsíc. Průměrný kreslený film, který nezaujme ani svou 3D technologií, snad je záběry z Vesmíru a na Měsíci za něco stojí. Nejlepší na příběhu byl " tanec much ve stavu beztíže ". Na konci filmu promluví Colonel Buzz Aldrin, pilot Lunárního modulu Apolla 11...zkutečný, ne ten kreslený. Hudbu dělal Ramin Djawadi a bylo tam spousta hluchých míst. 24. července 1969 v 16 : 52 byla mise na Měsíc z lidskou i muší posádkou úspěšně zakončena. ...je to malý krůček pro lidstvo, ale velký skok pro režiséra Bena Stassena. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

V poslednej sa množia rozprávky z iných krajín ako USA...občas prekvapia...viacmenej ale vždy sklamú...od Cesty na Mesiac 3D - ktorá ale na DVD nebola 3D som nečakal nič...a dostal som to nič...animácia ako z nejakej rozprávky na STV o siedmej ráno...humor, akože vtipný - som fanda rozprávok...celkovo možno dobrý nápad, ale strašne podpriemerné predvedenie ()

Yuriko 

všechny recenze uživatele

Netuším jak mohl někdo něco takového natočit. 3D neznamená, že to nahradí příběh. Viděla jsem to ve Francii (francouzsky, bez titulků samozřejmě XD a ještě k tomu 40 minutovou verzi), ale nakonec jsem byla ráda, že jsem tomu nerozuměla. Dialogy jsem si domyslela a i s největší fantazií to byla prostě blbost. Ty dvě hvězdy jsou za pár docela dobrých míst. ()

Lakkkkky 

všechny recenze uživatele

První film, který v Plzni promítáme jako 3D nalákalo mnoho diváků, avšak ne kvůli kvalitě, jak se posléze dozvídám od diváků, ale spíše jen kvůli efektu 3D který, podle mě, není zas tak dokonalý. Grafika ve filmu je zpracovaná velice dobře, avšak patetické a neokořeněné dialogy či monology celý film ztrhávají strmě dolů. Jediné čeho si na filmu snad užijete je přistání na měsíci a chůze astronautů po Měsíci, snad jen to je ve filmu dovedeno k dokonalosti. A jediná postava která stojí za podotknutí je Cvalda, kterému se čas od času zasmějete... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)
  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)

Reklama

Reklama