Reklama

Reklama

VOD (1)

George Simmons je prototypem úspěšného muže, který má vše, po čem touží. Jako klubový komik sklízí nemalé ovace obecenstva a jeho vystoupení nabývají na obrovské popularitě. Georgeův bezstarostný život se změní v okamžiku, kdy se dozví o své nevyléčitelné nemoci. Podle lékařů mu nezbývá ani rok života. V klubu se seznámí s amatérským komikem Irou, kterého si najme jako osobního asistenta a nabídne mu, aby mu se svými vtipy na představeních dělal předskokana. George bývá často podrážděný a necítí se dobře. Ira si myslí, že by měl o svém zdravotním stavu říct i ostatním lidem, což udělá a je překvapen rozdílnými reakcemi svého okolí. Krátce nato George zjistí, že díky experimentální léčbě jeho nemoc ustupuje. Navíc se do jeho života vrátí bývalá přítelkyně a on začne zvažovat, co je pro něj důležité a co dává jeho životu skutečný smysl. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (435)

Ant 

všechny recenze uživatele

Apatowa jsem nikdy tak moc nemusela, ale tenhle film je úplně něco jiného. Mnohem vyspělejší než jeho předchozí kousky. Příjěmný příběh s dramatickou linkou a typickým apatowským humorem. Hodně mile mě překvapili Rogen s Banou a několik skvělých cameií. To samé platí o hudbě a celkové plynulosti děje. Zatím rozhodně nejlepší Apatow. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Mně nějak nikdy nepřišli vtipný ty jevištní baviči typu Chrise Rocka a tak a tady je toho opravdu hodně, ale názor jsem na to nezměnil, prakticky mi to nepřišlo vůbec tak vtipný, jak se to tvářilo, při řadě vystoupení jsem si řikal, že je publikum snad vypíská a on to místo toho byl ohromnej a oslavující potlesk. Nicméně film je pod tou komediální slupkou hodně vážnej, takže to, že neni nějak třeskutě vtipnej mu zase tak neubližuje a v tý vážný rovině je dost dobrej, navíc Sandler, i když ho má kde kdo zaškatulkovanýho do dementních komedií, je i slušnej herec, což tu potvrzuje. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.1/10] | me: Vtipné, pohodové a celkovo zábavné. Pohľad na život a humor z dvoch rôznych strán so zaujímavým obsadením a štýlom. Film má od začiatku dobré tempo a baví, dokonca sa zdá, že je čoraz lepši avšak záver je akokeby zbúchaný na kolene. Veľmi chaotický a predvídateľný, typický a k celkovému nádychu filmu nepasuje, pretože je príliš obyčajný. Inak sa jedná o fajn pohodový filmík s množstvom dobrého vtipu, ktorý svojim spôsobom rozveselí a tiež núti sa trošku zamyslieť. ()

predators 

všechny recenze uživatele

...nechci se chlubit, ale myslím si, že rozumím srandě. Funny People jsem ale nerozumněl vůbec! Ani jedno vystoupení, jediný záběr, žádná rozumná věta nevedla k tomu, abych se trochu zasmál. Je fakt, že od Setha Rogena nic jiného, než koule, péro, shit, ass a suck, čekat nemůžu, ale že k něčemu podobnému klesne i Adam Sandler, to už je i na mě moc! Byl bullshit, celý film a funny people vůbec nebyli funny :-) 20% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Podobne ako ostatní si myslím, že Komici majú svoje plusy aj mínusy, no pozerali sa príjemne. Hlavným mínusom je samozrejme stopáž. Chcelo byť povedaného i ukázaného veľa a skladanie mozaiky si vypýta istý čas - ale tých 10 -20 minút dolu by sa určite dalo stiahnuť hoci len dynamickejším strihom. Na druhej strane je nálada snímky akoby v tempe života, nie akčného filmu. Čo príjemne prekvapí a udrží pozornosť diváka, sú naozaj mnohé skvele postavené scény, vypiplané režisérom aj hercami, z ktorých srší cynizmus a irónia života. Záverečný posudok - je to dlhé, ale raz si k tomu sadnite a pozrite sa. Plusy určite vyvážia mínusy. Ja končím na 3,5 hviezdičke. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (16)

  • Všetky filmy George Simmonsa použité vo filme sú nepravé, špeciálne natočené pre tento film. (Flipper)
  • Dej filmu a jeho postavy sú založené na románe Scotta Fitzgeralda: "The Great Gatsby" (Veľkolepý Gastby). (Flipper)

Reklama

Reklama