Reklama

Reklama

Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka

  • USA The Chronicles of Narnia: Voyage of the Dawn Treader (více)
Trailer 1

Vraťte se do světa zázraků a kouzel C.S. Lewise ve třetím pokračování oblíbené série mísící prvky fantasy a dobrodružství Letopisy Narnie. Jednoho dne Lucinku a Edmunda Pevensieovy společně s jejich bratrancem Eustacem spolkne obraz a přenese je zpátky do Narnie. Tady se všichni tři s králem Kaspianem a jeho urozeným myšákem Reepicheepem nalodí na velkolepou loď Jitřní poutník a vyplují na cestu k tajemným ostrovům. Odvážní mořeplavci se utkají s mystickými tvory a znovu se shledají se lvem Aslanem na misi, jejíž výsledek určí osud celé Narnie! (HBO GO)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

The Saturn Awards

  • 2011 - Nejlepší fantasy
  • 2011 - Will Poulter (Nejlepší mladistvý herecký výkon)
  • 2011 - Nejlepší kostýmy
  • 2011 - Nejlepší speciální / vizuální efekty

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Narnie dostane další šanci

Narnie dostane další šanci

02.05.2017

Z Letopisů Narnie měla být fantasy série konkurující Harrymu Potterovi, bohužel to ale nevyšlo. Studio Disney značku zařízlo poté, co měla dvojka málem poloviční výdělky, a prodalo práva 20th Century… (více)

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Reklama

Reklama