Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Romantika skloubená s cestováním v čase-to má něco do sebe. Rozhodně nejde o druhý Osudový dotek, ale je to zrovna tak dobré, jen o něco více přeslazené, což mně osobně nijak nevadí. Rachel hraje přesvědčivě, je moc sympatická a Bana mě vcelku příjemně překvapil, jeho cesty časem mě dost bavily. Pro mě jeden z oblíbených filmů a navíc s dojemným koncem:)Doporučuju i knižní předlohu, ta je taktéž výborná. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Cestovanie v čase mám rád, Rachel McAdams tiež a Bana je tiež v pohode. Príbeh bol tiež zaujímavý, ale na papieri to asi fungovalo lepšie ako vo filme. Robert Schwentke pre mňa vždy točil iba priemerne filmy a tu sa tiež moc nepredviedol. Celé mi to prišlo akési pomalé a nezáživné, pritom námet a herci neboli vôbec zlý. 60% - 3* ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $39miliónovTržby USA $63,414,846Tržby Celosvetovo $101,344,412Tržby za predaj DVD v USA $22,058,380 //počet predaných kusov 1,503,832║ Robert Schwentke mal pri podávaní príbehu zvoliť iný prístup, takto sme hodení hneď do ohňa a potom sa cítime rovanko ako utrápený cestovateľ Eric Bana, postupom času si ale človek v deji nájde svoje miesto a začne tú takzvanú rozháranosť vnímať ináč a vžiť sa do postáv. Určite by sa s tým ale dalo troška pohrať tak aby z toho bola ešte intenzívnejšia dráma než v konečnom výsledku je, herci fajn ale nie úplne využitý. A myslím si že pre Schwentkeho sú takéto zauzlené dejové línie a výstavba charakterov taká Španielska dedina, on na to nemá, čo potvrdil aj v Letovom pláne, akcia mi ako tak ide ale práca s postavami, hmmm. /60%/ ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré 4, kdybych si celou dobu neříkal, že je to vlastně jen klasická romantická drama okořeněná velmi zajimavými hrátkami s časem, dal bych možná i 5. Stejně však skvělý zážitek, který umocňuje krásná Rachel McAdams a věčný poutník Eric Bana. Celou dobu jsem pocitoval velmi příjemný pocit a režisér odvedl dobrou práci. Jinak ale všechny tvůrce obdivuju, protože vytvořit takový spletenec dalo určitě nějakou práci.. A právě on vytváří film, a dělá ho exotickým,čímž se odlišuje od klasických dramat. Samozřejmě je také vidět kvalitní herecké výkony a uvěřitelný vztah, ale mně vždycky nejvíce bavily inovace. Proto dík za autorčinu fantazii. Mimochodem, takhle má vypadat krásný romantický film, ehm (někdo možná bude vědět, na co, resp. na koho narážím) SUMA: něco jako romantický Butterfly effect, jen méně chytrý, zato však pro milovníky romancí mnohem lákavější film. Závěr mně jako obvykle dojal. Láska prostě nezná hranic.. A život je jeden dlouhý hon.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Po čase som bol v tomto filme zakliaty v jeho časových paradoxoch. Romantická nostalgická dráma v spojení so sci-fi prvkom cestovania v čase možno funguje na papieri, na plátne ale pôsobí trochu vykonštruovane a umelo. Láska je večná, ani čas jej koncu nedokáže zabrániť. Fajn. V reáli by ale Bana dávno spáchal sebevraždu a neničil tak svojim handicapom životy sebe aj ostatným. Ja by som to tak asi vyriešil. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Premiéra snímku byla původně plánována už na rok 2008, ale studio se rozhodlo pro dotáčky, avšak představitel jedné z hlavních rolí Eric Bana si mezitím nechal oholit hlavu kvůli účinkování v restartu flimové série Star Trek. Čekalo se tedy, až mu opět dorostou vlasy, posléze pak také na "správné" roční období - dokončovací práce se totiž týkaly scén v zimě. Producenti z New Line Cinema se ale k důvodu odložení premíéry nikdy oficiálně nevyjádřili. (curfew77)

Reklama

Reklama