Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

Falko 

všechny recenze uživatele

Velmi zaujimavy sci-fi film, aj ked romantika je tu na hlavnom mieste, ale to nic nemeni na tom, ze ma film krasne vtiahol do deja. Rachel McAdams je krasna a spolu s Ericom Banom ta laska proste fungovala a prial som im, aby boli stastni, takze akekolvek neprijemne prekvapenia som s nimi prezival. Premyslal som kazdu chvilu, ci je to ten starsi alebo mladsi Eric Bana, z ktoreho roku prisiel a do ktoreho sa zase dostal, zaujimava bola aj svadba, ci zmizne alebo nezmizne pred ocami navstevnikov, kedze zmiznutie nevedel ovplyvnit. Jednoducho toto su filmy, ktore ma velmi bavia a prekvapil ma aj Brad Pitt, ktory je podpisany pod produkciou filmu. Priznam sa, ze dlho som premyslal, ci dat 3 alebo 4*, ale nakoniec som sa rozhodol pre tu 4*. Nemecky reziser Robert Schwentke natocil aj thriller s Jodie Foster TAJOMNY LET (2005) o unose dcery v lietadle alebo aj akcnu komediu RED (2010) o byvalych agentoch CIA s Brucom Willisom, s Helen Mirren alebo s Morganom Freemanom. ________ Eric Bana - (Henry DeTamble) +++ Rachel McAdams - (Clare Abshire) +++ Michelle Nolden - (Annette DeTamble) +++ Arliss Howard - (Richard DeTamble) +++ Brooklynn Proulx - (Clare ako 6 a 8 rocná) +++ Stephen Tobolowsky - (Dr. David Kendrick) +++ Produkcia: Brad Pitt +++ ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Jsem zmlsaný Banou v Kpomicích, kde předvedl fakt parádní show, možná proto jsem cítil takovou pachut topornosti (nejen) v jeho herectví. Od McAdams nečekám nic jiného než úsměv a její ostré rysy v tváři, o něčem jako "hraní" nemůže být ani řeč. To, že jsem celé cestování nechápal není úplně důležitý, nebylo by to poprvé, ale mám pocit, že se v tom ztrácejí samotní tvůrci, protože tolik nelogických pýčovin je proti přírodě. ()

Reklama

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Time Traveler's Wife v mnoha ohledech připomíná předposlední díl ságy o mladém čaroději. Z knihy bylo vytaženo to nejlepší, hlavní hrdinové jsou velcí sympaťáci, hudební stránka ke konceptu snímku skvěle padne a žánrově netypické zakončení vezme dech. Je to všechno sice jedno velké romantické klišé, ale zpracováno tak mistrovsky, že vzdorovat nemá smysl. Navíc tak fantasticky fungující dvojice, jako jsou Eric Bana a Rachel McAdams, se nevidí každý den. Bez rozmýšlení čisté čtyři hvězdy, neboť tenhle film (a jeho hudební doprovod) vám zůstane v hlavě a srdci ještě hodně dlouho po odchodu z kina. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Těžký hodnotit, na jednu stranu hezký, na druhou stranu místy trochu rozvláčný. Resp. takhle – do děje film uvede během pár sekund, chvíli probíhá romantika, ale pak začnete postrádat cíl, uniká vám pointa, a to je hlavní problém. Jakmile ji chytnete, tak je to ok, ale to mezidobí kazí zážitek. Ale líbilo se mi (kromě Rachel), jak asi ve dvou třech prvcích dokázaly originálně využít cestování v čase. # [monitor, 5.1] # příběh *** | hudba *** | humor – | napětí – | akce – | pustil bych si znovu *** ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, udělat film o cestování v čase, když někdo nezachraňuje svět, nebo někoho a vůbec to není akční. Ta romantika funguje hlavně díky výborným hercům. Hlavně Rachel McAdams měla takovej hrozně přirozenej úsměv. Bohužel je to takové nedotažené. Vždycky se tam naznačí nějaký problém, nebo dramatická situace, ale vyřeší se za vteřinu, nebo vůbec. Stejně to má ale určité kouzlo a nenudil jsem se i když to bylo fakt divný. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Brazílsky distribútor v internetovej reklame na film nesprávne uviedol, že ho režíroval Brad Pitt, ktorý ho však iba produkoval. (misterz)

Reklama

Reklama