Reklama

Reklama

VOD (1)

Britt Reid je synem Jamese Reida, vydavatele novin Los Angeles Daily Sentinel. James jednoho dne zemře na alergickou reakci na včelí bodnutí. Po Jamesově pohřbu se Britt seznámí s mužem jménem Kato, což byl Jamesův zaměstnanec, automechanik a přítel, který ovládá bojové umění a učiní z něj svého asistenta. Britt a Kato se rychle stanou nejlepšími přáteli a společně se opijí. Oba se shodnou, že Jamese nenáviděli. Navštíví hřbitov, aby usekli hlavu Jamesově pamětní soše. To také udělají. Britt vidí, jak nějací zloději přepadnou muže se ženou. Když se je pokusí zastavit, zmlátí ho. Naštěstí ho Kato zahlédne a pomůže mu. Britt přesvědčí Kata, aby se z nich stali superhrdinové, kteří budou chránit město před zločinem. Britt si začne říkat Zelený sršeň. V boji se zločinem jim zdatně pomáhá i nově najatá sekretářka Lenore. Kato sestrojí auto vybavené několika kulomety a dalšími zbraněmi. Obrněnému autu začnou říkat Černá kráska a bojují s ním proti všem zločincům... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (1 059)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Po nepřesvědčivém traileru naštěstí docela dost zábavná a komedie, a i když se vtipy začínaly opakovat, film nudit nezačal. Klidně postačí 2D verze._____Nevím, co ještě napsat, tak zkusím odhadnout, co o filmu asi napíší jiní, až ho uvidí:____ st.ranger **: Protože CSFD projekce byla v dementním 3D, počkal jsem si na poctivou 2D verzi, kde mě nebudou otravovat blbé nepohodlné brýle a předměty vyletávající z plátna. Bohužel, film je poměrně tupý, sice ne tolik jako Avacontas, ale stále je to slátanina plná přeplácaných akčních scén a trapných vtipů. Hořké zklamání. _____ Stallone: Tak jsme s krásnou přítelkyní navštívili v Cinestaru v Plzni tento film. Sice nemáme rádi comicsové filmy, ale mojí krásce se líbí ten herec z filmu Zbouchnutá, tak jsme to zkusili a koupili si k filmu velký pytel mexických chipsů s chili omáčkou. Film se nám líbil a hodně jsme se nasmáli, až na několik nechutných homosexuálních narážek. _____ Tetsuo **: Fikční svět, který nám prezentují tvůrci filmu, je stěží uvěřitelný. Britt Reid (Seth Rogen, mj. spoluautor scénáře) je chcípák, ze kterého má mít divák legraci, a jeho proměna v hrdinu, který zachraňuje rodinné konsorcium před špatně definovaným zlem tak působí vykonstruovaně. _____ Bluntman ** Fikční svět Zeleného sršně je stěží uvěřitelný. Seth Rogen je lůzr, ze kterého máme mít legraci, ale když pak na konci se promění v hrdinu a zachraňuje rodinný podnik, působí to vykonstruovaně. _____ LIVINGDEAD odpad! No ty vole to je zase SRAČKÁÁÁ !!! Úplně mi to zkazilo večer, ten Rogen je tak nesympatickej buran, a nejvíc mě dožral ten Větnamec, co v tom filmu dycky zmáčkne nějaký kouzelný tlačítko a unikne tak smrti nebo dokáže za půl minuty vyrobit z holicího strojku a použité vložky funkční motorovou pilu. Prostě HOVADINA + NUDA = TOTÁL SRAČKA! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tenhle film šlape jako hodinky. Jsou zde perfektní akční scény, které se střídají s těmi vtipnými, výborný záporák, skvělá ústřední dvojice a Cameron taky dostala prostor. Nicméně něco mi tam chybělo. Film si ze sebe (nebo spíše z komiksového žánru?) dělá prdel, ale pak se začne brát trochu vážněji a v tu chvíli to začne haprovat. Navíc, Seth Rogen je sice takřka geniální komik, ale jakmile se pokusí zahrát něco s vážnou tváří, tak není věrohodný ani trochu. Kdyby film celý byl pojatý v rámci "ok, uděláme si prdel z komiksových předloh a zároveň jim vzdáme hold", tak by mi to nevadilo, jenže to tak není. Nicméně je dobré zopakovat - je to vynikající film, kterému něco schází, aby byl dokonalý. 80 %. P. S. A prosím vás, uklidněte s těmi řečmi, že Cameron je důchodkyně. Nevím, jaké důchodce na ulicích potkáváte vy, ale Diaz má do nich zatraceně daleko. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro mě rozhodně překvapení. Kdysi jsem na to odmítnul jít do kina a nyní vím, že jsem udělal chybu. Film je extrémně zábavný a velice dobře zpracovaný. Dějové zvraty jsou provařené a naprosto zřejmé, což mi ale v celkovém důsledku nevadilo. Hlavní jsou efektní scény, kterých je film opravdu nacpaný. Christoph Waltz je naprosto úžasný, škoda kratičkého camea Jamese Franca, docela se mi zamlouval...85% ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

otřesné vizuální triky a Rogenova otravnost, jinak velmi fajn divný film o dalších dvou superhrdinských pošucích. Se zajimavým, ale žel divně přehrávajícím a přehánějícím Waltzem. S pitomou ničím zajimavou a v ději nepotřebnou romantickou linií (a Diaz zde zase působí jako obvykle - myslím si, že to má nějak na střídačku). Se skvělým úvodem (academy award nominee Franco zase podává oscarový výkon) a ještě lepšími vizuálními Gondryho hrátkami. Jsem rád, že v poslední době se tvůrci snaží zpestřit akci a udělat ji nejen rutinně dobrou, ale i zvláštní. Na Kick-Ass to sice nemá (a ani na Pilgrima), ale stejně se na scény s Chouem kdykoliv rád podivám znovu. Příliš přemrštěné a přecpané finále. Druhý díl chci, ten motiv zlých superhdinů se dá parádně rozvíjet. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Když jsem před rokem mluvil s Gondrym a ptal se ho, zda bude jeho hračičkářství i ve filmu Green Hornet, odpověděl: "Of course, it's me." a usmál se. Byl jsem tak ujištěn, že nebudu zklamán a taky jsem nebyl. Nevím, zda to bude těmi dramaty, se kterými se poslední dobou roztrhl pytel. Ale dlouho jsem se tak nepobavil a (hlasitě) nezasmál. Bravurně napsaný scénář plný absurdit, jenž vám budou otvírat bránice a herecké obsazení, které vám bude připomínat Růžového pantera nebo opětovně charisma padoušského Christopha Waltze, vás nenechá v křesle chladným. A z kina budete odcházet s hlavou plnou srš(n)ících hlášek. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (24)

  • Jako předloha pro superhrdinské auto posloužil Imperial Crown sedan z roku 1966. (Ruuzha)

Související novinky

Zeleného sršně čeká drsný reboot

Zeleného sršně čeká drsný reboot

16.11.2016

Michel Gondry (Věčný svit neposkvrněné mysli) se v roce 2011 poprvé a naposledy vrhnul na hollywoodský blockbuster. Jeho Green Hornet je celkem oblíbenou komedií, studio Sony ale doufalo v mnohem… (více)

Seth Rogen jako Drake ve filmovém Uncharted?

Seth Rogen jako Drake ve filmovém Uncharted?

03.07.2013

Tak to asi není představa, kterou by s producenty ze Sony a firmy Naughty Dog sdílelo mnoho fanoušků. Ti si v roli videoherního lovce pokladů Nathana Drakea odjakživa představovali Nathana Filliona.… (více)

Seth Rogen svolává B-Team

Seth Rogen svolává B-Team

28.12.2011

Má za sebou rušný a opravdu pestrý rok. Byl komiksový v Green Hornetovi, digitálně animovaný v Paulovi a Kung Fu Pandě 2 a nakonec dojemný v 50/50. A jede dál. U studia Walt Disney Pictures zahájil… (více)

Gondry se vrací k „haluzím“, adaptuje Dicka

Gondry se vrací k „haluzím“, adaptuje Dicka

23.02.2011

Michel Gondry, jeden z nejosobitějších současných režisérů, dokázal Zeleným sršněm, že dokáže svůj originální rukopis odstavit na vedlejší kolej a natočit zcela standardní „hollywood“. Máme jej ale… (více)

Reklama

Reklama