Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 2

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Diskuze

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Chocolatin

Blazen ten typek co delal to vysvetleni. Nekoukejte na to, protoze budete zmateni jeste vic nez ze samotnyho filmu. Jak nekdo zminoval v komentech, je silenost, aby nekdo udelal film, ale k jeho pochopeni je potreba mit titul z kvantovy fyziky :D

Uživatel Sylviiii smazal svůj příspěvek.

Uživatel Sylviiii smazal svůj příspěvek.

warv

warv (hodnocení, recenze)

misterz

tak proc by nechala svoje mrtve dite jen tak a sla nekam  na ocean ? Myslim ze byla ta ktera ridila a chtela vratit v case a zahranit tim syna.

Disease

Disease (hodnocení, recenze)

runner85

Jsem se teda jeste musel mrknout, ale na zemi lezela v satech, cili ta ubita kladivem v dome, cili do pristavu prisla ta v kratasech, co ridila.

na příspěvěk reagoval runner85

Disease

Disease (hodnocení, recenze)

Tak teda SPOILER!

 

Mne to teda prislo tak nejak jasne jako facka, ve finale je to tam naservirovano temer po lopate. Slibila taxikarovi (smrti - protoze nehodu neprezila), ze se z pristavu vrati, a to nedodrzela, takze dopadla jako Syzifos. Boure nebyla pricina, ale dusledek nedodrzeni slibu a nasledne "casove smycky".

na příspěvěk reagoval Sylviiii

misterz

misterz (hodnocení, recenze)

Ja si myslim, ze to bola ta z kufra auta, na zaciatku na lodi si predsa nic napamata, len je jej vsetko "povedome".

na příspěvěk reagoval runner85, warv

runner85

runner85 (hodnocení, recenze)

SPOILER ! 

 

Pre tých čo film videli, čo si myslíte, ktorá Jess sa na konci filmu vracia na plavbu ? tá ktorá si tým všetkým prešla ? alebo tá čo bola v kufri auta ? ...  Vo filme som to ja jasne nevidel :D 

na příspěvěk reagoval Disease

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Hamaradža

Jasně, já taky naříkám, že je všechno v tom videu dogma, co jsi zmínil mi taky nepřijde moc pravděpodobný, ale vysvětlení ostatních věcí je dobrý =).

Hamaradža

Hamaradža (hodnocení, recenze)

jarkolar

Já ti nevím, to video neni oficiálne, stále mi to príde iba ako teória

SPOILER

Celkovo si myslím že taxikárovi bola prikladaná vo videu priveľká rola, jasný bol koncept nedodržaného sľubu a možné je aj to že bol akýmsi prevozníkom na "druhú stranu". Ale príde mi prehnaná teória že taxikár vraždil návštevníkov lode, nielen že by to nabúralo pointu filmu ale je to usudzované z detailov ako "Keď si túto scénu zastavíme, vidíme že maskovaný vrah má chlpaté ruky a hlavná hrdinka chlpatá nebola", toto ja nepovažujem za tvúrčí úmysel ako skôr za jednoduchú nedomyslenosť a pod maskou bol prosto a jednoducho kaskadér :)

na příspěvěk reagoval jarkolar

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Až prekvapujúco dobrý film,čo som po prvej polhodine ani náhodou nečakal.Táto téma sa už lepšie spracovať nedala,80%

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Už som sa bál že narazím na nejaku prvú debilinu v roku 2009 ale nestalo sa.Priemer.

 (hodnocení, recenze)

K té pointě.
Je zajímavé že nikdo moc nezminuje očividnou analogii na příběh Sisyfa o kterém se ve filmu vysloveně mluví. Je odsouzena řešit stále stejnou neřešitelnou situaci + celkem do očí bijící slib který dala a nedodržela (taxikář)

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

Me se libil hodne ale myslim ze tam budou nektery proste nelogicky veci v jako kazdym horroru, takze proste nejakej dej a smysl byl ale ne vse tak aby to muselo bejt vysvetleno. Podle kazdej si to vylozi jinak, pro me to je schizofreni film.

GreenK

GreenK (hodnocení, recenze)

Podobný film jako Cronocrímenes (Timecrimes v angličtině) - oba byly super, ale zajímavé je, že v jednom filmu je hlavní hrdina nesympatický blb, tady pro změnu nesympatická vyjevená hysterka :) Každopádně super filmy o časových paradoxech, v případě tohoto by se dalo říci, že jde více do hloubky. Samozřejmě, pokud chcete takový film pochopit, musíte u něj trošku přemýšlet. Vždy zůstává spousta věcí nevysvětlených a je jen na vás, jak si je vysvětlíte. ****

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

až tolik jsem se v tom zas nerýpal, ale ono mě to ani po prvním zhlédnutí nenavnadilo.. logiku bych na první zkouknutí vynechal jako první a pak se to docela dá. I když jestli nějakej maník to uvidí 10x a vypíše tu jak co přesně bylo a bude to zajímavý, určitě si to rád přečtu, ale film mě nedostal :(

asader

asader (hodnocení, recenze)

Tady na tím filmem sem si dlouho lámal hlavu,až mě z toho začala bolet,ale přišel sem na to,že podruhé,když připlouvají na loď tak se tomu snaží zabránit,ale nějáká jiná je odvleče a zabije je nožem což potom ona neudělala ona je zastřelila,takže kam zmizela ta co je zabila nožem?Myslím,že se do toho tvůrci zamotali sami.TO je jedna chyba a druhá chyba je ta,že nechápu jak se dostala do tý smyčky,když na tu jachtu vlastně ani nenastoupila,protože jí zabilo její budoucí já,tak jak se mohla dostat do tý smyčky?Kde ta smyčka v tom případě začíná?Doufám,že to někdo pochopil:D

Kreznjrk

Kreznjrk (hodnocení, recenze)

Pokial si pamatam, tak mrtvoly z divadla odtahovala jej tretia ci kolka kopia, tusim nonstop na lodi boli 3 jej kopie... Zaver bol celkom logicky, teda v tom zmysl ze som cakal co ju moze prinutit opat sa vratit na lod, a logicky to mohla byt len strata jej syna. Kazdopadne, je jasne ze v tejto situacii bola uz na zaciatku filmu, a teda mala ocakavat burku a pod. Kedy/preco teda zabudla ze je v slucke, a zacala sa spravat ako keby to prezivala prvy krat? Moj tip je ze to bola scena zo snom...

Giovanni

Giovanni (hodnocení, recenze)

Ichabod: Přesně tak. Mně by zase zajímalo, jestli v druhém kole toho kluka zachrání :)

Ichabod

Ichabod (hodnocení, recenze)

SPOILER !!! Divadlo se IMHO "čistilo" tak, že hrdinka mrtvolu toho prvně postřelenýho házela do moře, ta ženská se vždy dobelhala někam nahoru, kde jich bylo víc a ten týpek s dírou v hlavě snad skákal do oceánu. Možná jsem ale nedával pozor.

iamek

iamek (hodnocení, recenze)

Nebylo to kino, ale divadlo ( theatre ) ... V titulkam porad psali kino, ale to je nesmysl ...

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

jestli to byl ocistec, tak co ti jeji pratele ? to byl neco jako Matrix, vsechno spesl kolem ni vytvoreny, aby prosla ocistcem ?

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

Je to film, takže niekde to musí a niekde nemusí dávař zmysle. Tie mrtvoly tam boli aby sme pochopili, že sa to všetko opakuje... ale v kine/divadle nemohli mrtvoly byt pretože by sa tam neudialo to čo sa udialo. Ale nemal som namysli nezrovnalosti, ale nepochopenie filmu... pretože tu bolo spomenuté, že niekto film nepochopil.. a to ja nechápem :) ako to niekto nemohol nepochopit :))

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Viz např. diskuzní příspěvek Rain o kupících se mrtvolách. Nebo proč se nechala shodit z lodi

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Taky jsem nepochopil ty zákonitosti. A na IMDB je stejně "ztracených" lidí jako tady :) Hlavně ten konec s bouračkou, to bylo nad moje síly. Ale slušné to je.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Pozor SPOILER: Ved´ tento film bol vlastne celý len o syzifovskej práci. Za svoje správanie k svojmu synovi a za to, že vlastne spôsobila jeho smrť bola hlavná hrdinka odsúdená navždy prežívať to isté. A bez ohľadu na to, ako bude postupovať to aj tak vždy dopadne rovnako. Ale je to dobrý film, aj ked´ teda vlastne prvá polovica, ked´ sa to postupne odkrýva. Druhá už len dalej ukazuje to, čo bolo jasné plus ešte dôvod, prečo bola pre toto vlastne odsúdená. A koniec je samozrejme očakávaný, ale dobrý. Inak by som si to už ani nevedel predstaviť, aby to ešte dávalo zmysel.

^Rain^

^Rain^ (hodnocení, recenze)

SPOILER: Na IMDb se o tom vedly dlouhe diskuze. Podle vseho kolobeh zacina bourackou a ona prochazi ocistcem, za to, jak se chovala ke svemu synovi. Taxikar je zrejme nejaky andel, nebo mozna prevoznik na zpusob Charona).Je tam ale spousta nesmyslnych veci (jako teba proc nekde mrtvoly zustavaji...viz treba horni paluba, nebo racci a na druhou stranu kino, kde byl nejvetsi masakr je uplne prazdne). I tak se mi ale film libil.

stration

stration (hodnocení, recenze)

Viděl jsem dvakrát a taky se musím přiznat, že jsem nepochopil. To mi ale nebrání dít plný počet hvězd. Nějak mě ten film fascinuje a přitahuje. Paráda!

ladybird32

ladybird32 (hodnocení, recenze)

Vynikajúci film, ale aj po tvrdom rozmýšlaní ( 2- dňovom?), musím priznať, že som to nepochopilaaaaaa ......

^Rain^

^Rain^ (hodnocení, recenze)

Skoda, ze tam bylo tolik nesrovnalosti. jinak by to bylo urcite za 4*. Mam rad filmy, ktere nuti cloveka premyslet.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Christopher Smith je dobrý za kamerou, Melissa George pred kamerou.

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Vyzerá to na ďalší nezaujímavý béčkový horor, ale koncept sa mi páči.

Reklama

Reklama