Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Předseda JZD koupí pro venkovské děti, které tráví prázdniny na družstevních horských pastvinách strakatého poníka Minku... Mnoha cenami ověnčený film pro děti. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Schematicky cernobily film pro deti, ktery mel byt zrejme zabavne-poucny, ale misto toho je nudny. Pribeh je o tom, ze si deti vydupaji ponika s tim, ze se o nej budou starat. Pak se o nej jakoby staraji, a pak je konec. Jo, a jednou jim vlastne utece a oni ho zase najdou. Asi tak... Mozna jsem zbytecne prisny, ale me to proste nejak nechytlo. P.S.: Zajimava Veronika Štefanová v roli spravnacke holky. Ta me jedina bavila. ()

MBob 

všechny recenze uživatele

Dětský film, který má svou poetiku a najdou se v něm přesahy do světa dospěláckého. Brilantně skloubeno bezstarostné hravé dětství, dospívání s prvními láskami a i svět dospělých a ani jedna z těchto složek ve filmu není násilně naroubována, k tomu je nutno připočíst obyčejný život na vesnici, soužití a vztah ke zvířatům a i sepětí světa dětí a dospělých a vzniklo nám prosté dílo s mnoha přesahy. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Takový jezeďácký dětský western. Hodně se tu jezdí na koních, pasou se krávy a k tomu zní hezké písničky z té doby. Jinak se ale musíte obrnit trpělivostí, protože ten film je dost nuda. ()

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie prebiehalo vo Výšoviciach a na Malej Morávke. (dyfur)

Reklama

Reklama