Reklama

Reklama

Krvavá zásilka

(amatérský film)
  • Slovensko Krvavá zásielka (festivalový název) (více)
Krátkometrážní / Komedie / Krimi / Akční
Česko, 2008, 25 min

Obsahy(1)

Krvavá zásilka je biják, který kloubí nespočet filmových žánrů, jako např. western, gangsterky, noir, komedie, akční, horror, B-Movie, muzikál a „starou školu“, ale i popcornovou zábavu, a přímo se odvolává na tvorbu Martina Scorseseho, Quentina Tarantina, Roberta Rodrigueze, Sergia Leoneho a dalších, aby dal nakonec vzniknout zcela novému vražednému stylu, který sami tvůrci pojmenovali „kill style“. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

choze

choze (hodnocení, recenze)

toyotomi: a co ti na tom přesně připomíná tvorbu Johna Woo? Mám zato, že John Woo má do grindhousu daleko, narozdíl od Tarantina.

OGIDNI

OGIDNI (hodnocení, recenze)

Tenhle film jsem měla tu smůlu vidět na Fresh Film Festu... Nenašla jsem na něm v zásadě nic oceněníhodného. Amatérských poct žánrovým filmům, v tomto případě krvákům, tady už byly desítky. To, jak postavy místo mluvení ječely, drásalo uši a vytvářelo spíše negativní dojem o celém filmu a rušilo, než aby to splnilo nějaký účel. (Jaký? Abychom dítě v hlavních rolích nebrali jako jelimánka?) Vrcholem bylo vybídnutí na konci filmu, ať ho nezapomeneme ohodnotit na ČSFD. To jsem s chutí udělala.

Toyotomi

Toyotomi (hodnocení, recenze)

Hlavně se to odvolává na školu Johna Woo, on je otec takových filmů. Houby Tarantino!

Reklama

Reklama