Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(117)

Obsahy(1)

Králíček a beruška učí děti kreslit v novém animovaném seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (23)

brit84 

všechny recenze uživatele

Někdy nestačím žasnout, jak si někteří místní blbové honí trika. V každém druhém komentáři se tady někdo ohání slovem infantilní, tedy dětinský nebo zaostalý. Tyhle individua buď nepochopily, že cílovou skupinou jsou děti tak do čtyř let a nebo si za každou cenu chtějí nahonit další komentář i za cenu toho, že u toho vypadají jako naprostí volové. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Tak debilní, že se to ani nedá nenávidět. Matýsek s beruškou učí se svými čarotužkami jak nakreslit primitivní obrázek a přitom prolamují čtvrtou stěnu obrazovky. Cílová skupina jsou buď děti, které by neměli televizi sledovat a nebo zkrachovalí kreslíři pod vlivem drog, kteří nad tímto pořadem přemítají nad smyslem života. Dnes si nakreslíme... ()

Reklama

Krt.Ek

všechny recenze uživatele

Zapřísahal jsem se, že už pořady a seriály určené nejmenším divákům hodnotit nebudu, přece jenom můj pohled se od jejích pohledu velmi odlišuje. Ale přece jenom chci o Matýskovi něco říci, ptám se, proč takovýto projekt nebyl k sehnání, když jsem chodil do školky? Myslím si totiž, že pořad je skvělé didaktická pomůcka k výuce kreslení - krátký, nenáročný. Možná bych dnes uměl lépe malovat a nemusel se za své první (a vlastně i současné) kresby stydět. ()

maoc 

všechny recenze uživatele

Perfektní pořad pro děti, který je hravou formou učí základy kreslení. Zajímavé je přímé obracení se na diváky formou otázek a zvolání, která se od nich v určitý moment čekají. 3letý syn to pochopil sám a celkem rychle a zapojuje se, TV se tak stává interaktivní. (A teď zbývá už jenom... VYBARVIT!). Já sám se vždy rád podívám s ním. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Žil byl (a stále žije) pán jménem Yves Got, který se krom jiného živil (a stále živí) kreslířskou tvorbou pro děti. A vymyslel zajíce Matýska (v originálu Louie), berušku Sofii a několik dalších postaviček, a hlavně seriál, ve kterém učí děti (nebo taky jejich rodiče - funguje to docela dobře;)) jak si nakreslit to či ono, od delfína po dostavník. Sice občas místo čtverce vymlaskne regulérní obdélník, ale jak známo, nic není dokonalé - ani totalita:) Za zmínku stojí ještě výborná hudba, která je jednoduchá, zapamatovatelná, a ani po sedmdesátém díle z ní nechcete páchat hrubé brachiální násilí;) Tenhle naučný pořad se opravdu povedl. A jeho český dabing taky. 80%. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama