Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě kamarádky Dominique (Alexz Johnson) a Ursula (Magda Apanowicz), odkryjí na hřbitově starověkou knihu. Tato kniha má nadpřirozenou sílu a splní v ní každou vepsanou touhu. Ursula je pomstychtivá a zničí tak každého, kdo se ji postaví do cesty. Dominique si uvědomuje, že kniha dává svému majiteli pocit nekonečné síly. Snaží se najít pomoc v kostele a dozví se, že musí zničit knihu dřív, než bude pozdě. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (27)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dve kamarátky sa jedného večera za záhadných okolností dostávajú ku knihe, ktorá dokáže plniť takmer každé želanie. Má to však háčik. Nie je to len taká obyčajná kniha, ako si mysleli. Mali by byť opatrné v tom čo si prajú. Čokoľvek čo v tomto filme hľadáte, alebo dúfate že uvidíte, je na vysoko amatérskej úrovni. Herci ako z nepodarenej kópie Beverly Hills 902 10, gore a efekty v propagovanej, predpokladanej kvalite TV filmu. Idiotské správanie v kombinácii s primitívnymi dialógmi "zahnali" túto "k....u" tam kam patrí. Teda napriek snahe tvorcov HBO, tesne nad úroveň najredších sračiek. Tento "horor" je úplnou stratou času. Radšej som si po 550siate mohol pustiť Pacha. Vyzdvihovať takýto snímok môže len niekto so skleným okom - 20%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mann je režisér naprostých braků takže jsem moc nečekal, ale i tak to byla šílené sračka.Deník který posedne každýho kdo se ho dotkne nebyl vyloženě špatnej nápad ale zpracování bylo tak nezajímavý že jsem několikrát zívnul. Vymítání či jak tady v tom filmu tomu říct bylo nudné a špatně zpracované on celý film i když neměl tak vypadal jak amatéřina. Co mě ale naopak překvapilo byly herci kteří nebyly zas tak špatní, když teda nepočítám kněze který byl hodně špatný. Je to béčko na který sice rychle zapomenu ale mých 90 minut už se nevrátí. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná, chvílemi docela zábavná, jednohubka o ďáblově deníku, který vám splní všechna přání... A protože jde o deník ďábla a najdou ho dvě dívčiny, z nichž jedna je lehce zatrpklá, ze slabší sociální vrstvy a k smrti nenávidí oblíbené a krásné roztleskávačky, tak si můžete být jisti, že si nebude ze srdce přát celosvětový mír nebo konec hladomoru v Africe... Ne, přání jsou mnohem přízemnější... Zlomené nohy, vypíchnuté oči, popálený obličej... Prostě samé chuťovky... Celou dobu jsem si říkal, jaká je škoda, že tenhle kus nevznikl tak o 20 - 25 let dříve, protože námět je příjemně béčkový a chytnout ho lepší režisér, mohlo být o další kult postaráno... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie, najmä keď vidím tie znalecké hodnotenia väčšiny odborníkov. Chcete niekomu vypichnúť oči, dolámať nohy, vyraziť zuby, alebo ho znetvoriť, zaškrtiť či podpáliť? Nie je problém! Sranda, ako sa ti dievčence medzi sebou likvidujú pomocou jedného denníčka. Tie mordy síce neboli práve najpodarenejšie, ale konečne to bol horor, ktorý ma bavil a dokázal som ho dopozerať na jeden šup. Bolo to vtipné, zábavné, s peknými herečkami, a ešte keď beriem do úvahy, že to bol TV film, tak mám v hodnotení jasno. Bodaj by bolo takýchto béčkových blbiniek viac. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších horrorů vysílaných na HBO. Dobrý obsah, dobré herecké výkony, jen kdyby ty triky nebyly takové béčkové! Ale dalo se na to koukat. Rozhodně bych si přál mít takovou knihu! ZNÁM SPOUSTU LIDÍ, KTERÝM BYCH PŘÁL SMRT !!!!!!!! OBSAH : Dvě kamarádky Dominique (Alexz Johnson) a Ursula (Magda Apanowicz), odkryjí na hřbitově starověkou knihu. Tato kniha má nadpřirozenou sílu a splní v ní každou vepsanou touhu. Ursula je pomstychtivá a zničí tak každého, kdo se ji postaví do cesty. Dominique si uvědomuje, že kniha dává svému majiteli pocit nekonečné síly. Snaží se najít pomoc v kostele a dozví se, že musí zničit knihu dřív, než bude pozdě. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama